Potrivit urmatorului email, se pare ca Blizzard ia incepand de acum masuri impotriva "trade-ului" cu victorii.
Un tip care a aplicat aceasta metoda a primit urmatorul mail de la blizzard.
Quote:
Greetings------,
Account Name: -------
Realm: ------
Character Name: ------
Account Action: Account Closure
Offense: Arena Exploitation - Win Trading
Details: Player was verified to have been participating in the trade of Arena Team wins to artificially inflate their or another team’s Personal and Team Ratings.
Arena Currency Removed: ----
Item(s) Removed:
Vengeful Gladiator's War Edge
Vengeful Gladiator's Slicer
Vengeful Gladiator's Shanker
Vengeful Gladiator's Quickblade
Vengeful Gladiator's Pummeler
Vengeful Gladiator's Mutilator
Vengeful Gladiator's Leather Tunic
Vengeful Gladiator's Leather Spaulders
Vengeful Gladiator's Leather Legguards
Vengeful Gladiator's Leather Helm
Vengeful Gladiator's Leather Gloves
Vengeful Gladiator's Bonecracker
|
De asemnea se pare ca a fost banat permanent pe cont duca ce a trimis un reply cu un mail in care incerca sa isi demonstreze nevinovatia.
Quote:
|
Originally Posted by Sinther In urma cu 2 zile am primit o suspendate pe cont pe o durata de 72 de ore + stergerea tuturor itemelor mele Vengeful pentru asa-zis-ul "Arena Exploitation-Win Trading". Le-am trrimis un mail cu un raspuns foarte elaborat in care am incercat sa-mi demonstrez inocenta. Spre surprinderea mea ei au inversat decizia, dar m-au banat permanent pe cont pentru accout sharing si pentru nerespectarea esentei wow-ului. |
Citind un alt post de pe acelasi forum un user spunea ca toate accounturile cu caractere full s3 sau care faceau parte din guilde de pvp au fost banate.
Pentru mai mult info
read here