Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-05-2008, 15:57   #1 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

discriminari in wow

Deja e celebra Romania ca practic nu e niciodata inclusa in wow-europe de parca nici n-am exista.
Cati nu au incercat scroll of resurection ca sa afle ca in romania nu se poate
cati nu s-au bucurat cand au aflat ca e un concurs de voice chat ca sa afle ca in romania nu pot participa... si cati si mai cati.
nu mi s-a parut interesant sa fac gura pe chestia asta, nici macar atunci cand wow mi-a prajit laptopul de 1000 de euro dar cand am aflat ca e un concurs de machinima organizat de blizzard, am zis ca e sansa mea sa imi inscriu si eu filmul la care am lucrat atat.
binenteles ca romania nu figura pe lista tarilor, doar restul europei figura.
de aceea m-am hotarat sa lansez acest topic si sa aflu ce alte discriminari pe baza de natiune mai practica wow, sa le adun si sa le fac o reclamatie serioasa la oficiul pentru protectia consumatorilor. Pai , ce pana mea, ca si noi platim cacatul ala de abonament la wow ca orice cacanar de ungur sau mai stiu eu ce, si de ce el sa poata participa la toate campaniile iar eu nu@?@!@
am putea organiza chiar un protest. Sa nu isi mai ia nici unu game card o luna sa vada si blizz cat ii costa sa ii trateze pe romani ca pe niste gunoaie. Apoi am putea sa punem niste hakeri destepti de la noi sa le viruseze un pic serverele sa vada de ce suntem in stare (si sa dea full T6 la toate ghildele de romani:P)

raduy is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 16:01   #2 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

WoW Characters
Restrictiile din WoW se datoreaza in general legislatiilor tarilor respective.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 16:10   #3 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Quote:
Originally Posted by raduy View Post
Pai , ce pana mea, ca si noi platim cacatul ala de abonament la wow ca orice cacanar de ungur
Rezumă-te la comentariile despre twinks, măcar acolo eşti amuzant.

Wagram is online now    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 16:36   #4 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

WoW Characters
fa o petitie online si o sa vezi cata lume te sustine in demersul tau

Colonelu' is online now    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 17:25   #5 (permalink)
Dio
Nick anterior: Dio[blu]

Dio's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Burghy View Post
Restrictiile din WoW se datoreaza in general legislatiilor tarilor respective.
Vorbesc acum in necunostinta de cauza, dar imi este greu sa cred ca Romania (adica ...tocmai Romania) sa aiba o legislatie atat de prohibitiva referitor la castigarea(sau participarea) unui concurs organizat presupun intr-un mod legal de o companie recunoscuta la nivel international . Sau este vorba de faptul ca Blizzardului ii interzice legislatia franceza sa lase romani sa participe la concurs ?

Nu ma afecteaza , nu vroiam sa particip, doar ca nu pot sa gasesc nici o explicatie logica .

Dio is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 18:38   #6 (permalink)
Registered User

Tuxador's Avatar

Quote:
am putea organiza chiar un protest. Sa nu isi mai ia nici unu game card o luna sa vada si blizz cat ii costa sa ii trateze pe romani ca pe niste gunoaie.
Cati romani joaca wow ma?Crezi ca o sa obesrve blizz ca nau mai platit niste jucatori dintro tara(pt ca nici daca ii zici lu basescu sa interzica wowul in toata tara nu reusesti ).10 milioane de jucatori de wow sunt (sau 9 nush )Cat inseamna astia pe care ii convingi tu sa nu mai cumpere gamecarduri?Pt ca mai mult de 200 nu convingi.

Tuxador is offline    Send Message via Xfire to Tuxador Reply With Quote
Old 15-05-2008, 18:56   #7 (permalink)
Registered User

almond's Avatar

WoW Characters
Suna la Account&Billing daca te tine, daca insisti te lasa sa participi. Cat despre neplatitul jocului... lol

almond is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 19:44   #8 (permalink)
Nick anterior: urban

The Grinch's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Dio[blu] View Post
Vorbesc acum in necunostinta de cauza, dar imi este greu sa cred ca Romania (adica ...tocmai Romania) sa aiba o legislatie atat de prohibitiva referitor la castigarea(sau participarea) unui concurs organizat presupun intr-un mod legal de o companie recunoscuta la nivel international . Sau este vorba de faptul ca Blizzardului ii interzice legislatia franceza sa lase romani sa participe la concurs ?

Nu ma afecteaza , nu vroiam sa particip, doar ca nu pot sa gasesc nici o explicatie logica .
Crede-ma ca nu vrei sa stii cate hartii trebuie sa faci si ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un nenorocit de concurs cu premii. De exemplu numai pentru faptul ca stochezi datele de identificare ale utilizatorilor trebuie sa fii inregistrat la Avocatul Poporului ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Fara o reprezentata in Romania nu cred ca e posibil sa indeplinesti conditiile legale.

The Grinch is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 19:56   #9 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Si inca nu ai vazut nimic raduy. Sa vezi discriminari in realitate cand te opresc pe aeroport in Viena si te freaca pe toate partile si se uita la tine de parca esti pe punctul de le manca porumbeii din piete!

Pufosul is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 20:35   #10 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Te-a vazut pe tine mai dubios, eu n-am avut niciodata probleme nici IRL si nici in wow ca sunt roman si nici nu mi-a fost teama sa spun lucrul asta. Bine in ultimul timp in wow raspund ca sunt din Dubai cand sunt intrebat doar pentru faptul ca a devenit comuna intrebarea si de multe ori e pusa doar de dragul conversatiei.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 15-05-2008, 22:39   #11 (permalink)
Registered User

Monstru's Avatar

WoW Characters
hai ca deja e pe aratura chestia cu opritul la vama.
am trecut de cel putin 30ori vama intre cehia/germania/austria/elvetia/franta/italia
exceptand francezii care nu inteleg un document care e scris in engleza legat de rezidenta mea, nu am avut probleme

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 16-05-2008, 08:29   #12 (permalink)
Registered User

Tuxador's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pufosul View Post
Si inca nu ai vazut nimic raduy. Sa vezi discriminari in realitate cand te opresc pe aeroport in Viena si te freaca pe toate partile si se uita la tine de parca esti pe punctul de le manca porumbeii din piete!
Threadul se numeste Discriminari in wow nu Discriminari fata de romani sau altceva.

Old 16-05-2008, 15:22   #13 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

lol. sa fim seriosi ca oricine poate participa la un concurs de film din romania. Nu tre sa completezi nimic la nici un avocat al poporului, am trimis sute de filme la zeci de festivaluri din china pana in franta si nimeni nu spunea ca trebuie sa fi dintr-o anumita tara, pur si simplu wow isi bate joc.
cred ca se joaca multi wow in romania, poate chiar cateva sute de mii, si drept sa spun , cred ca mai sunt o groaza si prin alte tari ca bulgaria, sau de prin africa... india... care sunt la fel de discriminati probabil... daca nu ar mai cumpara nici ei probabil ca 1-2 milioane de jucatori ar sta offline.
cred ca o sa fac totusi o petitie la wow sa imi primeasca filmul!!!

Old 16-05-2008, 15:46   #14 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

Blizz nu include Romania pt ca le e frica se nu se molipseasca toti de coruptie

Oka is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 15:16   #15 (permalink)
Registered User

Nu poti sa te inscrii la arena tournament daca esti din romania. Sau cel putin asa s-a intamplat la mine.

Horza is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 16:22   #16 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oka View Post
Blizz nu include Romania pt ca le e frica se nu se molipseasca toti de coruptie
gresit, nu includ romania pentru ca numaru de playeri care joaca cu carduri ok si sunt platitori ok si nu fac tampenii , este foarte mic comparativ cu celelate tari , din acelasi motiv nu au reprezentanta la noi , de acea nu avem voie la mullte alte chestii de care poti beneficia si aici nu ma refer numai la wow ci si la navigatu pe internet de pe ip romanesc sau alte chestii ( ebay , eastbay, shoping, paypal ) , cand numarul de playeri platitori va fi destul de mare ( si la asta ma refer platitori cu cardurile lor) o sa ne bage in seama dar nu va fii prea curand , vezi codemasters cand au lansat rf erau o gramada de playeri din romania si totusi nici acuma dupa atata timp cei din ro au restrictii la diferitele oferte de la ei desi sunt/erau multi care plateau pe bune

ca test incearca un ip de us ca proxi ( unu bun sa iti mearga rpd sa nu stai sa se cacaie ) si date pe net sa vezi cum multe situri care pe ip de ro dau server timed out pe cel de us nu dau , nah asta e asta ne e natia cu asta defilam , macar suntem pe 3 la spart serverele nasa

cat despre petitia ta poti sa o faci fara nici o problema , nici o lege nu te obliga sa ai ceva la mana ca act atata timp cat nu iei date confidentiale ( cnp , ci , bi) de la cei care semneaza si daca semnaturile sunt date de buna voie , era un site unde puteai sa faci orice petitie ai chef atat timp cat este bazata pe ceva da nu il mai stiu , oricum cu sau fara nu te astepta la reactii de la blizz , suntem prea mici ca numar ca sa contam la incasari

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2008, 21:29   #17 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

adica petitie... sa strang semnaturi... hm, n-ar fi asa de rau. Sincer sa fiu eu cred ca sunt multi jucatori de wow romani. Basca, ce mari chestii ilegale poti sa faci pe wow, inafara de a vinde niste gold sau mai stiu eu ce. Asta , china e mult mai pe felie... eu cred ca in romania sunt multi platitori seriosi, ca nu prea poti sa fi neserios... iar faza cu ebay si spart servere nasa nu are nici o legatura cu un film wow inscris intr-un concurs.
e pur si simplu bataie de joc.
decat sa ma pun cu ei mai bine organizez un festival de filme wow aici, ca oricum premiile lor nu sunt deloc "HIPER MARII!!" numai anul trecut am dat 1000 euro cash la un festival multimedia fara prea mare publicitate. La o chestie d-asta cred ca s-ar baga firmele de computere cu sisteme ca premiu... ca marele premiu de laptop 3000 euro nu e cine stie ce la Blizzard.

Old 18-05-2008, 10:40   #18 (permalink)
Registered User

Tuxador's Avatar

Quote:
Basca, ce mari chestii ilegale poti sa faci pe wow, inafara de a vinde niste gold sau mai stiu eu ce.
Pai ce se face in mmotrades.Si le mai si dam la preturi foarte mici.Cu banii pe care ii iei aici pe un char full s3 cumperi de pe alte siteuri un 70 cel mult full epic.

Old 19-05-2008, 17:38   #19 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

sincer sa fiu, faza cu mmtrades e cam stupida pt ca e interzisa, nu ca eu as fi cumparat gold sau caruri... mi se pare lame, dar nu inteleg de ce unii n-ar putea sa cumpere sau sa vanda.
un caracter e un bun personal. Poti face ce vrei cu el, nu?
Bine, semnezi afreementul ala... dar cred ca nu s-au gandit la un lucru ei, daca cineva , peste 10 ani, sa zicem, face caracter lev 100, full legendar T10, si moare de batranete, ce se intampla cu caracterul lui? Il iau mostenitorii, adica copii lui, nu?

Old 19-05-2008, 17:42   #20 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
nici vorba, se trage la sorti.

ptz is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools