![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Pai, daca un jucator e bun, dar are un timp limitat sa zicem max 2h/zi si altu' este sub medie, dar nu are ocupatie si sta 7-8 h/zi. Cel care nu e bun isi face multi amici, leveleaza repede, obtine super arme, pe cand cel care joaca 2h are lvl mai mic, arme mai slabe etc. Daca facem balanta dupa o luna de jucat, care este mai bun sau cum stii ca unu e bun si altul nu, daca cel bun nu are lvl si nici arme/armuri?
__________________ Nu semnez ca primarul! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
In total pe toate chars depasesc 400 days /played ![]() Scary!
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Pai, de exemplu, nu mi-a scapat nici un boss de omorat intr-un timp decent de la lansarea unei noi instante sau chiar omorat in Top10 World. Adica mai pe scurt o gramada de timp "pierdut" prin instante ![]() Am un warrior cu endgame gear, un hunter cu Tier5 si ceva BT loot, un priest cu AQ/Naxx gear si joc si hoarda, druid si warlock cand am timp ![]() Go figure! Dar dupa cum am zis nu sunt genul de om care sa stau toata ziua in joc, totusi... se aduna
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
270~ days played pe lock cand l-am sters. Cand am atins rank 13 jucam cam 20-21 ore pe zi si dormeam 3-4, daca dormeam,se intampla sa nu dorm cate 2 zile la rand. Apoi am scazut treptat orele pana la 16-17.
__________________ Remember kids, it's down the road not across the street. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
. Si mie imi plac unele jocuri si as sta toata ziua sa le joc dar totusi nu pot sa stau atat. Nu pentru ca mi se face somn ci pentru ca e o limita. Eu urasc WoW-ul. Bine ca nu-s fan | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|