![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Help!!Problema urgenta
Acum cateva minute am facut trade cu un lock pe un warrior.Prima oara totul a mers bine.Dar cand am ajuns la SA mia zis pe aia corecta dar eu nu iam mai ziso si a plecat.El a schimbat parola de la contu meu si maiu de la contu lui. Asa ca am ramas fara parola si email de la contu meu.Ce sa fac acum ca sal recuperez? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| i lol'd. Si da, "i lol'd" e corect gramatical!
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Si ce nu puteti voi sa intelegeti?Ce cuvinte?Lock?Totul? Dar ok sa lasam celelalte parti,am si eu o intrebare.Daca nu am password si email de la un cont dar celelate lucruri le stiu cum il recuperez? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Oricum, nu ai ce pierde.. deschide un ticket si povesteste cat mai in amanunt si corect gramatical patatia, poate ai noroc. De retinut ca in atfel de cazuri timpul de raspuns de la Blizz e undeva intre 4-6 saptamani. Bafta. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Intrebarea secreta nu o poti schimba prin account management, dar nu stiu daca nu poti cere asta prin mail.. aici nu sunt sigur. Ori daca omul a facut asta, e clar cont pierdut. La telefon nu iti rezolva probleme legate de cont furat si alea, pt asta tre sa completezi un form si sa te rogi ca raspunsul sa fie sub 4 saptamani. Quote:
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
mai ai cdkey-ul ? si sper ca nu i-ai dat si cdkeyu la ala.. ca sa-ti recuperezi contu fa poza la buletin/pasaport ; cdkey si spune ca ai fost hackuit , nu ca ai facut trade ca sa schimbe secret question , email ii trebe cdkey si timp cam 2 saptamani .. ai grija mai mare data viitoare | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Daca contul iti este compromis, poti face petitie aici : http://wow-europe.com/support/securi...ywebform3.html Dar, din experienta personala, raspund greu sau deloc. Cel mai bine, iei aminte la ce informatii ti se cer si scrii un mail la wowaccountretrieveeu@blizzard.com sau WoWpaymentsupportEU@blizzard.com . Nu mai stiu exact de pe care mi s-a raspuns. Ar fi bine sa iti faci poza cu actul de identitate in mana si poza la cd-key-ul original ... asta daca contul este al tau si ai trecut datele de identificare corecte. Nu e necesar sa scrii o polologhie referitor la modul in care ai pierdut contul. Daca ai pierdut accesul la mail, soliciti si schimbarea mail-ului. Bafta Last edited by etre; 22-05-2008 at 11:17.. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Am incercat sa fac un test de recuperare a parolei dar din pacate nu imi amintesc raspunsul secret, cine isi mai aminteste dupa atatia ani. In cazul in care il gasesc notat pe undeva acasa revin dupa-masa cu amanunte despre pasii care trebuie facuti pentru recuperarea parolei. Asta in cazul in care tu mai stii care este raspunsul tau secret dar daca il stii oricum atunci incearca pe adresa asta cat de curand se poate: https://www.wow-europe.com/login-support/ Avand in vedere ca tu oricum ai CD-key-ul asta ar trebui sa te ajute mult undeva in acest proces dar nu stiu unde anume ... GL!
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
am trimis mail la WoWpaymentsupportEU@blizzard.com si astept raspunsul.Tie cand tia venit? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ms celor care mau ajutat,am primit mail de la WoWaccountreviewEU@blizzard.com si miam recuperat contul,dupa o luna dar totusi e bine.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|