Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 21-05-2008, 21:26   #1 (permalink)
Registered User

Kampfaren's Avatar

WoW Characters
World of Warcraft VS Age of Conan

Salve. Am descis un topic asemanator la sectiunea de Age of Conan. Ideia e ca WoW a ajuns intr-un punct mort pentru mine si mi-am facut toate realizarile PvE/PvP de care aveam nevoie. Restul e doar grind si nu mai suport sa joc "Razboi" cu cartile. E timpul meu si vreau mai mult. Poate Age of Conan rezolva problema. AoC vs WoW

Stiu ca nu sunt singurul care gandeste asa. Ne vedem pe forumurile Age of Conan.

Kampfaren is offline   
Old 21-05-2008, 22:06   #2 (permalink)
senior intruder

Daca e un joc care va lovi in WoW cu adevarat, e Darkfall. Restul .. AoK, Hammerfall etc... sunt facute pe acelasi sistem/pattern, diferentele sunt doar de suprafata.

Din pacate Darkfall se dezvolta extrem de greu si multi il numesc vaporware din cauza asta. Totusi, cei care fac jocul promit ca anul asta apare beta si chiar se va lansa jocul. Daca va fi asa si intreadevar DF va fi ceea ce se promite, cred ca multi WoW-eri vor trece in Darfall. 2 good 2 b true..

Magnum is offline   
Old 21-05-2008, 22:16   #3 (permalink)
F-16 Fighter Pilot

Redy's Avatar

WoW Characters
salut

Redy is online now   
Old 22-05-2008, 02:58   #4 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

AoC e destul de diferit de WoW
Nu joci AoC pentru ca vrei un WoW cu lore si grafica diferita. Joci AoC pentru ca e altfel.

Oricum nothing much to see in AoC! Move along!

maxescu is offline   
Old 22-05-2008, 08:06   #5 (permalink)
Registered User

Tuxador's Avatar

Las ca vine WoTLK si te apuci din nou de wow.

Tuxador is offline    Send Message via Xfire to Tuxador
Old 22-05-2008, 14:02   #6 (permalink)
Registered User

Eu joc WoW si voi juca in continuare pt ca imi plac oamenii cu care joc

anark_i is offline   
Old 22-05-2008, 14:18   #7 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Prea multa violenta, prea mult sange, puroi, in AoC. Nu-mi plac cum arata caracterele, totul aduce a lipsa de civilizatie in joc, asa mi-a dat impresia din tot ce am vazut prin filmulete. Cum zice si maxescu, sunt diferite, comun e doar genul MMO. Nu inteleg de ce se tot incearca o comparatie intre ele.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c
Old 22-05-2008, 15:00   #8 (permalink)
senior intruder

AoK nu e bazat pe lvl up?

Magnum is offline   
Old 22-05-2008, 15:02   #9 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
Eu pana nu joc macar un trial de 10 zile la orice mmorpg nu fac subscriptie si gata. Asa ca pa pa Conan .

skyblue is offline   
Old 22-05-2008, 15:39   #10 (permalink)
Registered User

maxescu's Avatar

Nu stiu altii cum sunt, dar am jucat destul beta de AoC cat sa-mi fac o parere despre el si nu este prea buna. Poate nu e genul meu, dar it looked far from being polised/finished cu cateva zile inainte de lansare.

Si in plus nu stiu la nivel maxim cum o sa te descurci cu atatea combo-uri si combinatii etc... Te doare capu' cateodata la cate combinatii sunt posibile si nu stai sa apesi cateva butoane ca in WoW acolo trebuie depusa munca serioasa ca sa joci foarte bine

Si oricum, cu toate ca arata bestial si cand ajungi intr-o zona noua cu deschidere mare si e fucking jaw-dropping eyecandy graphics mai ales pentru un MMO, daca vrei sa-l joci cu toate detalile la maxim iti rupe si un calculator de ultima generatie.
Asa ca decat sa joc cu 'blobs' in loc de caractere, prefer o grafica gandita si bazata pe texturi, full scene effects, o animatie corespunzatoare, etc. decat heavy polys cu efecte de iti ingenuncheaza calculatorul.

Da, e un engine facut sa dureze ani intregi de acum incolo, fiecare copacel, tufa sau lemn cazut pe jos e un obiect complex cu iluminare proprie, texturi complexe si tot pachetul, dar in ziua de azi nu ii vad rostul.

Anyway, stiu ca beta-ul era in debugging mode si au zis ca era o varianta mai veche a clientului, dar nici live-ul nu e departe...

Poate intr-o zi cu soare dupa ce terminam cu Sunwell-ul, daca sunt suficient de plictisit o sa il iau si o sa ma joc

PS: Nu iau apararea WoW-ului si chiar nu vreau sa zic de AoC ca e un joc prost, far from it! Dar mie cel putin nu mi-a placut, nu e genul de joc sa ramai masca, sa iti dea acel feeling de o chestie foarte bine facuta, un joc in care sa stai zi de zi online. Are foarte multe chestii misto, dar tot atat de multe chestii enervante.

maxescu is offline   
Old 22-05-2008, 19:02   #11 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

WoW Characters
pentru mine nici nu se pune problema ca m-as juca aoc
wow joc ca imi placea mult warcraft si sa vezi asa tot mai pe live mi-o facut placere
risipa de timp oricum ,asta e primul mmo care il joc si ultimul
nu vad rostul sa ma apuc de altu, o iau de la capat ; dupa aia ce stii ce imi vine pofta iar de wow si ma plimb de la un joc la altu
si in wow am intalnit multi care or jucat inainte everquest, dark age of cameleot , etc , si tot o duc in continuare cu jocuri

angry is offline   
Old 22-05-2008, 19:58   #12 (permalink)
Registered User

Nu e vorba ca o iei de la capt man . U are missing the point. Ideea este ca te joci ceva nou. Ca o fi bun/rau , ramane de vazut. Eu unul pana la wotlk nu cred ca mai ma bag la wow decat sa fiu prea plictisit.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt simple :
1. nu am timp de raids
2. in pvp mi-am atins limita pe undeva pe la 1900+

So, daca nu pot avansa, nu are rost sa joc, iar sa fac la infinit alts are o doza limitata de fun.

Aoc reprezinta o alternativa / diversitate. Unii care nu au avut ocazia sa-l joace sunt in mod natural curiosi ce poate jocul. Nimic anormal.

etre is offline   
Old 22-05-2008, 21:19   #13 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

WoW Characters
Eu mă mir cum jocul ăsta AoC are acordul unor state. Păi sunt nişte fatalities acolo aşa de explicite că nu aş vrea să vadă fiu-miu aşa ceva până nu termină facultatea... Au băgat Mortal Kombat într-un MMO. E şi asta o tactică de a atrage jucători, execuţiile ca execuţiile dar splashul ăla artifical de maţe/sânge pe monitor e prea tras de păr.

Parcă văd că o să pună pe usb o pungă d-aia medicală de sânge care să te-mproaşte în faţă la fiecare fatalitate, eu zic că s-ar vinde bine.

Laur_a is offline   
Old 22-05-2008, 23:20   #14 (permalink)
Registered User

Ok, un articol relevant din partea unui jucator de top in wow:

http://www.gameriot.com/blogs/World-...Might-Be-Sold/

Quote:
Originally Posted by Laur_a View Post
Eu mă mir cum jocul ăsta AoC are acordul unor state. Păi sunt nişte fatalities acolo aşa de explicite că nu aş vrea să vadă fiu-miu aşa ceva până nu termină facultatea... Au băgat Mortal Kombat într-un MMO. E şi asta o tactică de a atrage jucători, execuţiile ca execuţiile dar splashul ăla artifical de maţe/sânge pe monitor e prea tras de păr.

Parcă văd că o să pună pe usb o pungă d-aia medicală de sânge care să te-mproaşte în faţă la fiecare fatalitate, eu zic că s-ar vinde bine.
Am vazut si eu filmuletele astea .... si am mai vazut filmuletul de intro. In mod clar 18+ , destul de brutal si sangeros.

etre is offline   
Old 23-05-2008, 02:36   #15 (permalink)
Registered User

Io sper ca jocul sa nu fie plin de tipi de 16-22 ani, drogati de testosteron si dornici sa-si arate e-peens ...ar iesi probabil cea mai proasta comunitate posibila...

Infinity85 is offline   
Old 23-05-2008, 08:10   #16 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Apare si Arnold in joc? Ca doar el e adevaratul Conan.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Arnold_AS_Conan_2.jpg
Views:	147
Size:	535.8 KB
ID:	347394  

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c
Old 23-05-2008, 12:24   #17 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

lol

HapaGiu is offline   
Old 23-05-2008, 13:15   #18 (permalink)
Registered User

Nici macar nu poate fi comparat AOC cu WOW.Si oricum jocurile facute de Blizzard rullz,doar am crescut cu ele.

junkers is offline   
Old 23-05-2008, 15:42   #19 (permalink)
Registered User

iooo's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
Apare si Arnold in joc? Ca doar el e adevaratul Conan.
el e regele tinutului, apare in trailer

iooo is offline   
Old 26-05-2008, 09:53   #20 (permalink)
Registered User

De ce nu redenumiti acest thread :" De ce noi cei ce jucam wow nu am juca AoC?" Nu credeti ca suna mai bine ? Departe de mine de a face aceste comparatii nici nu vreau sa compar wow cu aoc pentru ca sunt diferite si indiferent ca ne place sau nu ne place fiecare joc va avea fanii lui.Din punctul meu de vedere jocul doreste sa imprime ceva realism si sa duca mai departe cruciada vanzatorilor de hardware care fara asemenea software va dati seama ca nu ar avea ce sa puna pe paine.Sa nu judecam pripit jocurile si mai ales sa nu intram in transa aceea fanatica in care "eu sunt cel mai bun al meu e cel mai tare " va reamintesc ca "persoane neinteligente" le putem gasi in fiecare Mmo dar nu putem judeca fiecare joc dupa fanii sai pentru ca atunci ar trebui sa spunem nu de puberii de 16 22 ci de copii de 10 ani care joaca wow si care principala lor grija este gankingul si atunci putem sa facem comparatii la infinit.
Wow este un deschizator de drumuri dar dupa cum bine spunea cineva fara content nou este ca si cum am spune noi romanii boala lunga etc etc,mie unul imi place la mmo partea de leveling si de aventura in wow pot spune ca am facut cam tot ce se putea face si sa dau bani ca sa omor acelasi pixel in mod repetitiv din pacate nu am sa fac asta la infinit.Am ajuns la o oarecare saturatie in wow si tocmai de asta ma apuc de AoC pentru ca imi ofera ceva nou si imi ofera o variatie (nu de faza ) si daca nu ar fi caracterul nostru uman asa de nelinistit cred ca toti am juca wow si am manca un singur fel de mancare si am fi fericiti vesnic.In concluzie AoC este un joc pentru oameni maturi 18+ si nu este vina producatorului ca odraslele noastre sub 18 ani pot sa isi cumpere jocul si sa il joace fara ca noi sa avem o reactie impotriva asta,nu este vina producatorului ca in ritmul cresterii normale puberii viseaza sa mai omoare si ei ceva ,ei doar exploateaza asta iar grija pentru educatia copiilor nostrii este in intregime raspunderea noastra.

kolonelu is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules