![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Noi o sa incercam varianta urmatoare: Group 1: Tanks --- Warrior - MT Tank Void Sentinels Warrior Tank humanoids at exit Paladin Tank Void spawns Feral Druid Tank humanoids at entrance Resto druid {follow healing assignments} Group 2: Magic DPS 1 (Entrance) -- Shadow priest Entrance/Muru. resto shaman Entrance warlock1 Entrance/Humanoids. mage1 Entrance/Humanoids. mage2 Entrance/Humanoids. Group 3: Magic DPS 2 (Exit) --- Shadow priest Exit/Muru resto shaman Exit mage3 Exit/Sentinels warlock2 Exit/Sentinels warlock3 Exit/Sentinels Group 4: Healers (Entrance?) --- Shadow priest Entrance/Muru Paladin {follow healing assignments} Paladin {follow healing assignments} Holy/Disc priest {follow healing assignments} Warlock4 (affliction) Entrance/Sentinels, dot everything. Group 5: Melee DPS (Exit) --- Loknok Exit/Humanoids Rogue1 Exit/Humanoids Rogue2 Exit/Humanoids Dps warr Exit/Humanoids Hunter Entrance/Humanoids Aff lock inca se discuta nu e stabilit Pareri, impresii careva? PS:Cat despre ce a spus Ptz....daca erau retarzi pana acuma ieseau ei la iveala...avand in vedere cam ceea ce tre sa faca fiecare player la bosii din SW. Partea mai naspa e sa nu avem DC, low FPS..etc.
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
crede-ma ca ies la iveala mereu, dar mergi cu ei inainte ca nu ai ce sa faci. La mu'ru insa e cel mai trist. iti sugerez 2 ferali pentru adds, warrior only pe sentinels, o sa aveti probleme de aggro pe humanoizi si cu feral tank, cu warr o sa fie trist rau, mai ales dak puneti locks la humanoid dps. Nu faceti sheep, lasati magul in pace, spellsteal pe bufful lor face ca cei 2 magi sa fie cea mai buna sursa de dps in encounter. Sugerez 3 resto shammies , 1 priest/druid. 2 enhancement iar e ok, pe o parte la humanoids sa aveti 2 rogues/enh/warr cu mag la spellsteal si dps pe sentinel/muru, pe cealalta parte enh/3hunters(asta folosim noi) cu mag la spellsteal, 3 locks pe void sentinels si adds, 2 shadowpriests pe muru. Best try 5% ph1, still wiping
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User | Ce e "Loknok " ? In ce priveste melee grp ar fi preferabil sa puneti feralul cu ei si sa faceti rost de un enh shammy. Noi avem asa pe sides: 1. caster dps la entrace format din 1 mag, alti 3 casters/hunters+ feral tanking 2. melee grp : fury warr, rogue, rogue, enh shammy, feral In afara de asta mai avem 6 healeri, MT pe sentinels, Pala OT pe void spawns si un grp de casters care face dps pe Muru/Sentinels si 3 SPS care ajuta sides daca e cazul si mass dispell.
__________________ Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Noi avem 2 grupe identice pentru humanoids killing. Feral tank Arms warr / Fury warr Enhancement shaman BM Hunter Rogue Perfect synergy, max. dps! 3 resto shammies, 2 holy priests, 1 tree, 1 holy paladin 1 warr tank pentru sentinels, 1 prot pala pentru spawns 3 locks, 2 mages, 2 spriests ceva de genu! Noi tot wipam in p2 (20-30%) de ceva timp, dar am inceput sa avem raiduri destul de aiurea dpdv al comozitite... summer, vaccations ftl :/ Probabil ca azi o sa fie kill daca vine toata lumea online!
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
trebe 2 magi obligatoriu. Magii dau cel mai mult damage la muru. Evident mai mult de 2 magi sunt useless, doar 2 pot sa fure bufful. Btw maxescule aveti 26 de insi in raid acolo. Mi se parea mie aiurea ca aveti asa mult dps cu 7 healeri
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre elemental shammy....nu cred ca avem.
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
melee dps grp 2 rogues ench shaman druid tank + warr .. .cam asa e grp nostru si rogues sunt in top dps dupa locks care fac dmg pe void ??? cred :P magii sunt sub noi cu mult , astia 5 stam pe adds in close side , casters in far side nu se face sheep pe adds noi am ajuns pe la 30% in p1 dar nu avem niciodata mai mult de 3 shamani din care 1 e dps ... si eu zic ca merge si doar cu 3 nu tre neaparat 5 .. same with locks ... la twins a fost la fel , nu iti tre 5 shamani ca sa ii bati noi wipam din cauza ca avem prea multi recruti healeri noi care sunt cam plantoni.. nu din cazua la dps cel putin in p1. sau lasat multi din pacate si acu stam cu insi cu gear si skills de kkt . farmam de enspe ani bt si acu avem in raid peeps cu t4 si kkt ... si nu e vorba de feral druid
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape Last edited by R3ap3r[kt]; 03-06-2008 at 20:00.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
magii sunt sub voi ? Omorati mage adds intai ? Daca omorati intai berserkers si lasati mage adds up fara sheep, magii pot fura bufful de instacast si pot sa dea 6 instacasturi pe muru sau sentinels. Nu ai cum sa ii bati daca stiu ce fac.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
la noi magii stau pe adds nu pe muru sau sentinels ... nush de ce ... pe sentinels si muru avem spriests si warlocks si da omoram magii first. am incercat sa lasam mage la sfarsit da nu a mers bine. poate sa imi explice si mie cineva exact ce fac magii si eventaul un dps meeter sa vedem daca se merita sa mai schimbam strategia acu
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape Last edited by R3ap3r[kt]; 03-06-2008 at 19:50.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
pai magii isi dau un self buff, care face orice spell instacast si poate fi furat. Basically, magul da un fireball de 4k si daca e intrerupt da cu batzu 2k intr-un tanc. Daca il lasi sa moara ultimul isi da bufful de 2 ori. Magul de pe partea respectiva da spellsteal si are 6 instacast fireballs la dispozitie. http://wowwebstats.com/ylk3v2hxlowzc http://wowwebstats.com/jjafgkfoe3rew http://wowwebstats.com/uub3ukdpcsn5e
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Noi am facut aseara (si mai mereu de altfel) doar cu un mag, care e pe adds la intrare. Am avut ceva tries bune si o ph2, nu e musai 2 mages zic eu. ptz, la voi magii sunt si peste locks in dps? LE: am vazut, dar putin dps pentru loci, la noi ajung si la 2.8k
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Depinde ce strategie aveti si unde sunt pusi magii sa stea. Daca stau pe CC / dps adds nu o sa ii vezi pe dmg meter....daca stau pe Mumu....sunt sus pe DMG meter. Ultima oara la noi am fost 4 magi in raid care au stat pe CC /dps adds....2x in each side dar sa vz ca nu e bine ce am facut ...am pierdut mult DPS din cauza asta.Inca o chestie naspa ca mag la Mumu...daca esti pe CC adds e ca draq pt ca poti da sheep DOAR DACA adds au intrat in incaperea unde e Mumu deci nu poti sa castezi sheep / pig daca adds nu sunt in camera...de unde rezulta ca pierzi automat vreo 3-5 sec...sau mai mult pana incepi sa dai dmg. Oricum din experienta mea de mag din tot ce am vz acolo ( am fost doar 1 data ) e ca ,CC is not the way,mai bine pui un Hunter cu trap si ai rezolvat problema.Inca o chestie....primul add care intra in camera e magul...urmat de cei 2x bersekeri, cel putin asa am vz eu. Daca se pun magi pe low HP target poti zice ca pierzi DPS pt ca nu beneficiaza tot timpul de 5x scorch debuf. Cel mai bine de utilizat magii la lupta asta e sa fie tot timpul pe Muru si sa ajute pe Side/ santinels daca ceilalti raman in urma....locii sa fie pe adds pt ca au casting time de 2.5 sec la SB sau less daca au niste haste acolo, nu au nevoie de x debuf sa dea max dmg cu spells... Oricum asta e doar parerea mea...daca am gresit omis ceva rog corectie. -------------------- Editare ulterioară -------------------- cat despre ce a zis Ptz 2x reply mai sus...Pyroblast ffs ca are mai mult dmg decat fireball.Deci daca furi bufful de pe magi ai 5-6x Pyro instante...care e ceva iar daca poti face asta de 2x pe wave x2 mages e un dmg destul de mare si benefic.
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Last edited by Onutza; 03-06-2008 at 20:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
La noi locks fac 3.5-4K dmg ![]() Si one less healer, doar 6 ptz, eram in graba cand am scris: 2 holy priests, 1 tree, 2 resto shamans, 1 holy paladin
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|