![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca a fost o greseala ca au migrat pe Boulderfist, nu au avut de unde recruta material pentru SWP si au luat toate petardele. Personal cunosc doi playeri care au ajuns in Forte neavand potential pentru un guild ca ei. <Forte> TBC Achievments * High King Maulgar, EU 1st kill. Worldwide 3rd. * Magtheridon, EU 4th kill. Worldwide 5th. (pre-nerf) * Morogrim Tidewalker, EU 5th kill. Worldwide 7th. * Al'ar, EU 2nd kill. Worldwide 2nd. (pre-nerf) * High Astromancer Solarian, EU 2nd kill. Worldwide 3rd. (pre-nerf) * Kael'thas Sunstrider, Worldwide 2nd. * Rage Winterchill, Worlwide 2nd. * Anetheron, World first. * Gurtogg Bloodboil, Worldwide 2nd. * Essence of Souls, Worldwide 3rd. * Archimonde, Worldwide 3rd. * Illidan Stormrage, Worldwide 3rd. Naxxramas Achievments * Thaddius, EU first kill. Worldwide 2nd. * Gothik The Harvester, EU first kill. Worldwide 3rd. * Heigan the Unclean, EU first kill. Worldwide 3rd. * Sapphiron, EU 2nd kill. Worldwide 5th. * Kel'thuzad, EU 2nd kill. Worldwide 5th.
__________________ CH + Hero. Last edited by m-m-c; 07-06-2008 at 19:51.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User | Quote:
Decizia ca GM si ofiterii aia sa plece a fost luata de cateva saptamani se pare. Unul a plecat deja la Method si altii isi vor gasi cate o guilda. Cei care se intorc pe Kazzak vor fi irelevanti | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Povestea e simpla, ieftina si 100% mereu la fel. Unii realizeaza ca mai exista si viata dincolo de pixeli , se lasa, se fac recrutari. In momentul in care numarul recrutarilor depaseste nivelul de asimilare al guildei respective incepe QQ cu "vremurile trecute si bune". Punct si de la capat. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User |
Ap de la orc, haste de la troll. Oricum, eu n-as da niciodata alianta pe hoarda, dar altii aleg acest lucru. Totusi, sa nu uitam ca aia care au dat reroll, se duc la guilde mari, care sunt la hoarda momentan. Altii din Forte de exemplu, au ales Method, etc.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
a jucat in forte?,nu eram sigur daca despre ea era vorba.Se intoarce in FC ca se misca destul de bine baietii.
__________________ Omul-lvl 70 warrior-EU/darksorrow-sleep time-/-Aburitul-troll mage lvl 70/Tiodau-Orc huntard lvl 70/Shower-undead warrior going up | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Anise nu e tipa...
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
De la ei de pe site: Name: Anise Class: Warrior Race: Human Gender: Female Level: 70 Deci e tipa
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Si eu sunt Human FEMALE Warrior... doh! ![]() E tip, trust me
__________________ Twilight Vanquisher Freyia, The Magic Seeker and Conqueror of Naxxramas of the Obsidian Slayer etc. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|