![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema tehnica.
Salut, problema se prezinta in felul urmator. In dungeonuri, in special unde e aglomeratie mare cand un mag casteaza Frost Nova, Searing Totem sau cum se numeste, am freeze de 1 sec, am tankat si NS in Karazhan si la fel aveam freezuri, defapt cred ca mergea cu 2-3 FPS, acum intrebarea mea este, ori placa video sa fie problema ori memoria (am un Leadtek 6600 GT TDH cu 1GB ram) as putea sa mai iau inca 1GB dar nu stiu daca ar rezolva problema, bineinteles si cea a FPS-urilor, multumesc.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Este si un fel de bug al jocului la aoe spells. Nu am intalnit la frost nova sau in Kara. Insa la Illidan in demon phase cand da aoe'ul ala la toti..fps'ul scade de pe la 60 la 20. Asta la tot raid'ul si unii au configuratii foarte bune, procesoare quad core..etc. O metoda ii sa dai spell detail la low, dar apoi nu o sa mai vezi unele spells. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Deci eu nu pot face nimic in momentul ala, nu e o solutie sa dau spell detail low, intrebarea mea era daca rezolv problema achizitionand ceva ram in plus, teoretic detail level tine de placa video, dar laolalta sunt mai multe printre care si FPS care cred ca tine de memorie mai mult.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
am patit si io asta de la prea multe adoane, recent aveam 15 fps in raiduri sau instante. Poate suna ciudat(ca faza aia sa joci wow cu MPlayer-ul deschis), dar am facut update ala de adobe flashplayer care il recomanda blizzardu si de atunci imi merge in 60-75 fps, 30 cel mai scazut fps.
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Procesorul joaca un rol foarte important. Eu in MH si BT aveam 15 fps max cu un D805 2.66 Ghz, 4 gb ram si Gecube 3850HD. Mi'am schimbat procesorul cu un e8400 si acum am 60-70 fps in raids, in combat.. Incearca sa dai disable la toate addons si vezi daca mai iei freeze'uri. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|