Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-06-2008, 00:55   #1 (permalink)
Registered User

orc™'s Avatar

intrebari*

Sal all, eu deabia mi-am luat jocu si as intreba daca as putea gasi varianta americana, ca sa joc in usa nu europa. Nu se poate cumpara digital un cd-key?

Si de ce dvd-urile cu classic si BS din cutia battlechest pe care am luat-o sunt varza, n-am putut instala de pe ele? e frecventa problema? am instalat cu blizzard downloader.

De ce nu pot posta in forumul oficial? zice ca accountul nu are nici un caracter, dar eu mi-am facut unul.

orc™ is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 07:00   #2 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by orc™ View Post
Sal all, eu deabia mi-am luat jocu si as intreba daca as putea gasi varianta americana, ca sa joc in usa nu europa. Nu se poate cumpara digital un cd-key?

Si de ce dvd-urile cu classic si BS din cutia battlechest pe care am luat-o sunt varza, n-am putut instala de pe ele? e frecventa problema? am instalat cu blizzard downloader.

De ce nu pot posta in forumul oficial? zice ca accountul nu are nici un caracter, dar eu mi-am facut unul.
Ba da, merge sa-ti faci account pe worldofwarcraft.com si sa cumperi totul digital.

Infinity85 is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 14:00   #3 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

WoW Characters
incearca cand faci un thread sa te si uiti pe forum pe aici nu sa postezi unde iti vine tie.. exista un thread special pt intrebari si raspunsuri

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 18:46   #4 (permalink)
Registered User

XERXES^'s Avatar

WoW Characters
Daca ai cont pe US inseamna ca ai deja CD-Key o.O Atunci instaleaza versiunea EU a jocului si modifica realmlist.wtf, din eu.logon.worldofwarcraft.net in us.logon.worldofwarcraft.net

De fiecare data cand apar patchuri noi, schimbi realmlistul la loc, faci upgradeul, si schimb in US din nou

XERXES^ is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 19:16   #5 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Eu am avut invers, versiunea US, am modificat ce spui tu acolo din us. in eu. si nu s-a intamplat nimic. Ba mai mult dupa editare, salvare, incercare de intrare in joc, reject, cand il redeschideam era modificat la loc: us.logon.worldofwarcraft.net.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 15-06-2008, 19:56   #6 (permalink)
Nick anterior: Agent 47

Bianor's Avatar

WoW Characters
Asta am incercat si eu; cu varianta US am vrut sa ma joc pe EU, but no way
M-am pacalit urat cand am luat WoW (v2.3.0) plus patch-urile necesare; si dupa aceea TBC, care era varianta slim (v2.0.0), si pune-te sa iei patch-ul pana la v2.4.0, care are 1.1 GB

I don't know if it's art, but I like it.

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 20:08   #7 (permalink)
Registered User

orc™'s Avatar

sa inteleg ca nu merge sa joc pe usa daca am euro. Si chiar un caracter nu poate schimba realmul decat daca dai o gramada de bani, mai mult decat dai pe luna?

am cateva intrebari de novice: Am gasit acest item verde http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=818 , ce fac cu el? sunt human mage lvl 6

2. Am professiunea blacksmith, cum o folosesc?
3. cand dau exit ce se intampla daca nu astept 20 sec.?
4. cand mori trebuie mereu sa te intorci la corp, chiar daca iesi din joc?
5. daca intalnesc unul si vreau sa-i zic ceva vede tot poporul ori numai el si cei de alaturi? ori cum fac sa vada mesajul numai cel cu care ma intalnesc, fara sa ma aliez cu el. Am facut click pe el si am dat whisper dar textul era tot alb
6. cand ataca 2 acelasi monstru cine ia xp? ultimul care loveste?

Old 15-06-2008, 20:18   #8 (permalink)
Registered User

XERXES^'s Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
Eu am avut invers, versiunea US, am modificat ce spui tu acolo din us. in eu. si nu s-a intamplat nimic. Ba mai mult dupa editare, salvare, incercare de intrare in joc, reject, cand il redeschideam era modificat la loc: us.logon.worldofwarcraft.net.
am versiunea US de la retail, si imi merge perfect, fac patchurile pe US, si apoi schimb pe EU si joc pe europa ! Nu am probleme :P

Old 15-06-2008, 20:32   #9 (permalink)

Bianor's Avatar

WoW Characters
1. Tigerseye, impreuna cu alte materiale, e folosit la producerea anumitor iteme, cu diferite profesii; lista itemelor aici: http://www.wowhead.com/?item=818#reagent-for
2. Pentru un mage, nu e recomandat blacksmithing, mai bine mergi pe Alchemy/Herbalism.
Pentru blacksmiting, e preferabil sa ai si mining, profesii care nu-ti folosesc aproape deloc tie.
3. Asa fac intotdeauna, nu mi s-a intamplat nimic dubios.
4. Te duci sa dai resurect la corp, fara penalizari; poti sa dai resurect si la spirit healer, insa 10 minute esti afectat de Resurection Sickness (scaderi la toate atributele), care nu e prea placuta, ca trebuie sa astepti pana trece
5. Da-i click pe numele lui care apare in chat, sau click dreapta pe portret-> whisper, scrii ce vrei si enter, just like that
6. In timpul loading-ului iti apar anumite tips, iti prind bine, nu te obosi sa le citesti.
"If a player damages a monster before you do, it will appear a gray name, and you will get any experience or/and loot" parca asa imi amintesc ca zice.
Deci tu daca dai prima lovitura, si lasi pe altul sa omoare mobul, tu vei primi XP si/sau loot.

P.S: Google is your friend
E greu la inceput daca e primul tau MMORPG, cel putin asa a fost in cazul meu

Old 15-06-2008, 20:45   #10 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

WoW Characters
Eu iti recomand sa folosesti http://www.wowhead.com/ si http://www.wowwiki.com/Portal:Main, sunt si alte situri dar astea sunt cele mai bune asa de incepator.
Pe wowwiki gasesti cam tot ce te intereseaza la inceput: profesii, talent specs de leveling, diferite tips, lore-ul jocului.
Wowhead il folosest mai ales pentru questuri daca nu stii cum sa gasesti un anumit mob, etc

P.S si daca ai nevoie de addons vezi pe http://www.wowace.com/wiki/Category:Addons sau http://wow.curse.com/downloads/addons/.

P.S NU distruge orice reagent gasesti daca nu il poti folosi ca sunt altii care au nevoie(mai ales de lvl mare care isi cresc profesiile). Mai bine vinde la AH si faci si tu un ban.

Banzay is online now    Reply With Quote
Old 15-06-2008, 20:45   #11 (permalink)
Registered User

orc™'s Avatar

Da bune raspunsuri. Deci tigerseye pot sa-l distrug, banuiesc ca n-are rost sa caut pe cineva sa-l cumpere.
Mai intrebasem "Si chiar un caracter nu poate schimba realmul decat daca dai o gramada de bani, mai mult decat dai pe luna?"

Xerxes deci eu am euro, cum schimb pe usa? unde e "eu.logon.worldofwarcraft.net", in joc ori in wow folder?

A, si nu e primul meu mmo, in ultimii 10 ani am jucat diablo, guild wars, freelancer pana le-am "terminat" si m-am plictisit. Wow e tare dar ma deranjeaza interfata din epoca de piatra de ex., in guild wars pot sa asezi unde vrei toate barele ori sa le stergi, plus ca au omis cel mai important lucru, atunci cand misti mouse-ul spre stanga de exemplu (fara sa faci click stanga ori dreapta) sa se miste si camera cu jucatorul.

Old 15-06-2008, 20:56   #12 (permalink)
Registered User

XERXES^'s Avatar

WoW Characters
orc...ai un fisier, realmlist.wtf in folderul jocului. Il deschizi cu notepad. In el ai 2 linii:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
(asta daca ai jocul in versiunea eu)
ca sa joci pe US (presupunand ca ai un cont pe US) trebuie sa schimbi eu.logon.blabla, in us.logon....
cand apare patch nou, schimbi adresa la loc in eu.logon.worldofwarcraft.com, downloadezi si instalezi patchul, si apoi modifici iar. Eu am avut(si inca am) versiunea US a jocului, si de 4 ani ma joc pe EU !

Old 15-06-2008, 20:58   #13 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

WoW Characters
Camera se poate misca si shooter style da nu e recomandat la genul asta de joc. Cat despre interfata vezi si tu linkurile alea cu addons care le-am pus mai sus, numai rigida nu se poate numi interfata de wow.

Old 15-06-2008, 22:32   #14 (permalink)
Registered User

orc™'s Avatar

Am cautat in optiuni, unde pot face camera "shooter ori care addon trebuie? addonurile sunt ok, nu "strica jocul ori nu pot fi detectate ca cheat?

ok xerxes, oricum pt asta trebuie sa-mi iau alt cd-key ca sa fac account pe us

si daca stiti un forum mare in engleza cu wow, eu n-am gasit decat "mici" si ma mira ca nu prea sunt

Last edited by orc™; 15-06-2008 at 22:44..

Old 15-06-2008, 22:53   #15 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Cele mai mari si oficiale sunt:
http://forums.wow-europe.com/index.html?sid=1
cel EU si
http://forums.wow-europe.com/index.html?sid=1
cel US
Add-onurile nu sunt considerate cheat, sunt permise de Blizzard.

Old 15-06-2008, 23:04   #16 (permalink)
Registered User

orc™'s Avatar

sigur ca astea le stiu si nici nu pot intra pe ele cum spuneam, zice ca acest account nu are caracter, probabil ca sunt nou ori e un bug...
Deci intrebarile care le aveam raman plz (camera si forumuri)

Old 16-06-2008, 12:15   #17 (permalink)

Bianor's Avatar

WoW Characters
Eu m-am obisnuit sa tin click-dreapta apasat ca sa directionez caracterul; eram la fel ca tine contrariat ca nu e ca la shootere

m-m-c, ai pus de 2 ori de cel EU, cel US e: http://forums.worldofwarcraft.com/index.html?sid=1

Old 16-06-2008, 12:20   #18 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Da, my bad, nu mai pot edita din pacate
Alt forum aici:
http://www.worldofwar.net/forums/

Old 16-06-2008, 12:30   #19 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Din câte ştiu, Battle Chest vine cu două ghiduri destul de consistente de la Brady Games. N-ar strica să arunci un ochi şi pe ele, şi pe manual, o să te edifici cu privire la multe aspecte.

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2008, 13:46   #20 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

WoW Characters
Addonurile nu sunt cheaturi si camera merge modificata dar nu cred ca e util sa se miste tot timpul ca la shootere. Pe langa abilitatile bindate mai ai si unele cu cooldown mare care le tii imprastiate prin interfata si nu ai cum sa le dai click daca ai camera legata de mouse, astfel miscare cu mouse2 e optima.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules