![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Quote:
2 luni 12 E / luna , 4 luni 11 E/ luna , 6 luni 10 E/ luna nu e cu mult ieftin, dar iti mai ajung de o shaorma | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Observ ca Laur_a a ramas cu prostul obicei de a vorbi pe langa subiect. ontopic: mai gasesti pe ebay la un pret mai mic , dar evita platile prin WU/MG si expedierea prin posta, lucreaza doar cu paypal si cere o poza cu codul razuit.
| | #8 (permalink) | ||
| Nick anterior: Keeper_Gismo Join Date: Apr 2001 Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi | Si tu numai de pe ebay iti cumperi ?
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
erau in diverta - mall .
__________________ cpu E8600 4.3/2x 1GB, XP3-14400<1800mhz>, DDR3 /DFI LANPARTY UT X48-T3RS / evga 280gtx SC / Lian Li B25b/Creative X-Fi Xtreme Music /Seasonic 600/hdd 2x250-1x640 WD/logitech z5500, logitech mx5500/ DELL 3008WFP :: contact gg_staal ym people get jealous and they cant take it "prea mult se sufera pe burta goala | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
Auzisem eu pe undeva ca-n caz de probleme cu contul blizzu ar dori sa vada scan dupa carduri, nu mai stiu exact dupa ultimele cate si nu mai stiu exact daca e true sau false. Oricum eu le pastrez doar pe ultimile trei ![]() Plus alte zvonuri cum ca daca ar fi furate risti banare de cont etc. Cat la suta e adevar n-am stat sa cercetez.
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Mie mi-au cerut poza dupa buletin si dupa ultimul pre-paid (tot poza) cand le-am trimis mail ca uitasem raspunsul la SA ![]() Quote:
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Nu, paza buna trece primejdia rea :P Quote:
__________________ CH + Hero. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu, nu iti inchid contul. Dar la mine a durat aproape 3 saptamani pana am primit mailul inapoi cu raspunsul. Ma rog eu am gresit si niste date din primul mail. Poti sa le dai mail linistit nu o sa iti inchida contul. Le-am trimis mail folosind webform (parca asa ii zice )
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|