![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User | 3 vs 3 question !
Salutare AM un 3 vs 3 si vreau sa il fac de succes. Ideea este ca eu joc Tankadin si nu vreau sa ma respecuiesc. Am gear de holy/shockadin pe mine cu 700 spell dmg si 1400 holy 360 resilience 13k life si 11k mana ( in build de tanking ). Din punctul meu de vedere foarte foarte util in battleground si arene ( deoarece tin pe mine 3 melee ushor 1-2 minute intre timp pot sa healui si dispel mai cate un stun). Ideea este ce clase sa imi fac rost eventual si specuri gear .. pt cele 2 sloturi din arena. Respectele mele. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sadly nu ai ce face ca tankadin in arena. pvp nu e ca pve nu o sa stea nimeni sa dea in tine, o sa atace celelalte clase, ceea ce te face inutil , pentru ca nu poti nici sa faci healing si nici dps la nivel competitiv. Efectiv o sa fii ignorat.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User |
nu este adevarat de loc. daca nu se atinge nimeni de mine, sunt liber sa fac ce vreau eu. heal merge, dispeling merge chiar si stunuri. dps ii clar ca nu am cum sa fac. ps. Pacat ca nu multa lume a testat competitiv un paladin in toate privintele lui. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Vrei competitiv: retri + war/rogue + resto druid, retri/holy + war + resto shaman. Daca nu vrei sa-ti dai respec pt arena go ahead, 1400 pt puncte nu necesita sfaturi primite pe forumuri. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|