![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| va fi un trial 10 zile pt Lich King?
as vrea sa stiu si eu daca va fi un trail period pt lich, cum a fost la burning crusade... 10 zile sau asa ceva daca aveai wow clasic... desi eu am doar wow clasic si probabil ca o sa imi trebuiasca macar TBC...
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sincer eu vreau sa-l iau. Si nu vreau sa fac upgrade online si apoi sa il cumpar. Imi place sa am cutia daca e un joc de colectie prefer sa am o hartie pe care sa scrie codu` ala, si nu un e-mail.
__________________ but the truest victory, my son... is stirring the hearts of your people. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
defapt, cam n'a existat, cand am pus mana pe el, dupa vre'o saptamana de la lansare, aia deja faceau heroics ... se dadea pe sub mana, noaptea la doua, la diverta unirii, la pretz dublu...asa faceau baietii de la livrari bani.
__________________ Fat kids are harder to kidnap | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
m-am uitat in media galaxi azi. Era 1 mil 400 sute lichul. Nu scria pe el ca da nici o zi gratis. Era si un burning crusade pe acolo la 600 de mii iar eu nu am decat wow clasic. daca le iau sa inteleg ca nu primesc nici o zi gratis ca sa testez ? Trebuie sa mi iau neaparat pre paid? Nimic special...cum era la burning, 10 zile gratis. Poate o sa fie in viitor, sau poate ca nu o sa fie nimic. As mai fi vrut si eu sa joc dar daca iau totul o sa ma duca la 3 milioane de lei. As fi investit cu prilejul craciunului 100 de lei sa ma mai joc si eu niste wow... sa vad level 80 , dar 3 milioane tot somajul meu pe o luna . De fapt e chiar cu 300 de mii peste somaj!
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|