![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| DE CE NU merg ghildele RO si jocul cu prieteni IRL
M-am jucat wow si la inceput am crezut ca o sa intru cu toti prieteni din viata si o sa ne jucam impreuna. tot la inceput mi-am dat seama ca prietenii mei, in joc sunt altfel, gen nu dau boost, fac misto... si mai bine te intelegi in joc cu unii din Africa de Sud. Pe urma mai e si problema de realm, alianta... stuf... de pilda, un prieten era la aliati, doi la hoarde pe acelasi server... si pe ce tabara sa ma pun?! m-am dus la aliati... si mi-a dat boost si ne-am inteles ok... apoi el s-a lasat de wow... acum sunt 3-4 prieteni la hoarda si mie imi este sila sa imi cresc un caracter acolo De asemenea, am fost in mai multe ghilde de romani... una Dacia... din care am iesit foarte repede cu scuipati si injuraturi... si care s-a desfiintat... am fost si in altele... dar mereu probleme... prea putini playeri... si nu poti face nimic... asa ca de multe ori, toti playeri romani stagneaza pentru ca nu poate evolua toata ghilda. In scurt timp gdisband... si asa mai departe am vazut si ghilde de romani care au mers... si am vazut playeri IRL din alte tari care se intelegeau perfect intre ei...(eram o data cu twinku meu 29 pe lang IronForge si Pwnam aliati cand mi-a spus un m8 twink ca tocmai i-am pwnat verisoru warlock :P hahaha) Parerea mea este ca romanii sunt prea mistocari... si niciodata nu vor sa asculte de alt roman. De aceea nu merge niciodata nimic
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
my 2c ... Maat reprezinta exceptia ce confirma regula.
__________________ Orice greseala din textul de mai sus este pusa intetionat. ---------------------------------------------- The problem with the society is Love is rated 18+ while violence is rated 13+ | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
tu explicat situatie prea frumos, in loc sa le zici asa cum sunt, niste ordinari " smecheri " ca de la Romania se poarta smechereala, sefia, directoreala , nu vor sa asculte de cineva care intr-adevar este bun si stie ce face, nuuuuuuu hai k imi fac io alt guild si ii arat io lu` ala cand ii iau toti jucatorii, facem noi alianta noastra de hepatici fara plamani, sa fim noi directori si sefi, foamea de pixeli si...cam atat...tot printre straini e mai bine , numai bine
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| maat a juns ce a ajuns in ani buni,si inca mai sunt coaje de oameni.80% din core sunt jucatori de la inceput wow=ului daia a reusit sa aibe ceva progres. pana si tu ai venit cand deja incepea sa mearga treaba.
__________________ Omul-lvl 70 warrior-EU/darksorrow-sleep time-/-Aburitul-troll mage lvl 70/Tiodau-Orc huntard lvl 70/Shower-undead warrior going up | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mistocareala si smecheria nu au nici o treaba cu asta, astea sunt idei preconcepute. Fiecare aloca jocului un anumit timp si are anumite obiective. Daca totzi au avea acelas timp si obiective atunci treaba ar merge ca unsa, atunci cand apar diferite probleme sau dispare interesul e absolut normal ca treaba sa se inputa. O mare porblema cu gildele romanesti esti in primul rand numarul mult mai mic de jucatori fatza de francezi sa zicem, care au servare in limba lor sau spanioli, tu traiesti cu impresia ca pe servarele alea unde totzi sunt de aceasi nationalitate merg cainii cu covrigi in coada ?
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mmm ce sa zic. In ghilda in care sint eu majoritatea sint danezi/norvegieni/suedezi/olandezi. Sint singurul roman si ma inteleg bine cu ei. Am mai adus niste romani in ghilda printre care si un fost coleg de liceu. Cu ea m-am inteles foarte bine si am facut un teamwork excelent "Hug Aghy" iar colegu daca vezi doamne nu stateam de curu lui sa ii omor toti monstrii si sa-i fac toate questurile incepea pe guild chat cu ofensele "ca io-te si la asta ca nu ma ajuta - kick/demote him" si il apuca si vorbea in romana marea parte a timpului iar eu pe whisper incercam sa calmez ofiterii si GL-ul. Pina la urma a facut un PUG pentru BFD colegul cu altii printre care si 2 din ghilda. E de prisos sa mai spun ce comentarii primise dar ca exemplu "even my 7 yo brother plays better". Dupa faza asta s-a lasat de Alianta si a trecut pe Hoarda. Senchiu God ! Depinde cum e si norocul acuma. Eu ma simt asa de bine in ghilda asta - it's my second home - si nu as da-o nici pe aia mai tare ghilda de romani. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Obisnuiti sa generalizati cand vine vorba de guilde .ro. Sunt feluri si feluri de oameni, normal. Guildele .ro mi s-au parut ok si inca ma tenteaza, asta din perspectiva unui casual player. Daca se vorbeste de o guilda de romani axata in principal pe endgame lucrurile se schimba intradevar, dar nu este totusi imposibil. Eu ma gandesc la ideea de a aduna toti jucatorii de endgame de aici (de pe forum) intr-o guilda, ar trebui sa iasa ceva mai mult decat ok. Parerea mea!
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu am ghilda mea casual ..numai cu romani, majoritatea prieteni RL. Ajuta ca eu is GL si singuru ofiter, asa ca nu apar discutii. cuvantu meu e lege ![]() Dar n-am invitat niciodata randomi romani. Doar prieteni, si prieteni ai celor deja in ghilda.
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Dupa multa experiente pot zice : - nu e viabil sa ai ghilda doar de romani . Nu daca vrei end game raids cu succes. In schimb merge ce avem noi acuma , ghilda cu 20% romani si restu straini , cu GM si o parte din ofiteri romani. - poti lua pe x , y , z ca sunt romani in ghilda , insa putini din ei vor confirma si te vei putea baza pe ei in raids. Insa vei popula chatul /ro macar. - daca recrutezi sub 18 ani tre' sa te astepti la probleme. Mai mari ca la straini. - GM trebuie sa nu se sfiasca sa dea cu bata de fiecare data cand e nevoie. Nu am mama , nu am tata. Ai comis-o - te-am ars. Esti frate'meu , dar de ai comis-o ---- si pe tine te-am ars.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Subscriu la ideea originara ca ghildele de romani, chiar prieteni irl nu merge, am avut parte si eu de asa ceva, dupa ce ca erau putin mai faceau si atunci bisericute(culmea) si dupa ce unii au luat-o mai tare inainte cu progresul ori au plecat la ghilde "hardcore" ori nu vroiau sa mai intre cu mainu, ca "s-a plictisit si ar vrea sa vina cu alt-ul" etc. Alte faze:"va trebuie nethercloth-ul ? ca as vrea sa-i ridic skillu la tailoring la al inspelea alt" "dati-mi mie verzile alea sa le disench ca am nevoie de sharduri" si nu vreau sa-mi amintesc cum a fost cu guild banku (omg!). Si acum ca sa nu credeti ca erau pustani , nu frate, oameni chiar respectabili irl.... Cand s-a intamplat insfarsit (cum s-a spus si mai inainte) sa nu mai vina suficienta lume la raid si era nevoie de oameni pt gruul, in loc sa-i mai ruleze si p-aia mai subtire imbracati prin kara ceva (nu ca ne'am plictisit) cica hai sa ne cosmopolizam si am mergiuit cu o ghilda de greci(!?!). Eh vreau sa spun ca baietii astia (grecii) luau fara discriminare in raid pe cei care aveau nevoie de gear(nu ca inainte : ne luam tot pe noi sa mearga repede) si dadeau cu loot-ul de-a dura fara meschinarii (eu m-am trezit in bags cu gear de offspec), basca cu oameni mai slab in gear si cu unii care nu mai fusesera p'acolo(dar carora le era explicat scurt si cuprinzator ce au de facut fara flame-uri) mergea mai bine decat cu raidul de elitisti in move. AAA pai cand s-a facut raidul de 25 mixt si au vazut romanasii nostrii ca astia chiar stiu cu ce se mananca Gruul/TK sa vezi orgolii sifonate ca ce sa stam noi sa ne spuna aia etc> disband (slava Domnului). so romanian guild only: /bleah | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Un studiu facut printre angajatii din Romania releva faptul ca toti se cred experti in domeniul in care activeaza. Citeam chiar azi in ziar ca China e plina de ratati de occidentali ce se afla acolo pt respectul aratat de localnici Extrapolati si voi | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
colegii din guilda stiu la ce ma refer.Cum s-a zis si mai sus, daca ai un core de 20+ in care sa fie neaparat MT si cativa healeri merge treaba indiferent de nationalitate. Eu am avut norocul sa fiu cu aceiasi oameni de cand a aparut wow si acest fapt a facut toata diferenta. Practic nu conteaza ce fac , end game raiding sau bg fun , tot ce conteaza e sa fie gchat fun
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User |
Sa stiti ca eu mi`am facut o guilda unde mi`am invitat real life friends, la inceput si`au facut caractere noi... cei care erau pe alte server, ca si mine. Dupa un timp ne`am mutat caracterele de lvl 70, cei care nu eram pe serverul respectiv (Alonsus). In seara asta de exemplu am facut Karazhan in 5 ore toti bosii mai putin Illhoof, pentru ca nu avem warlock in guild. 1 wipe la maiden, care a fost un ninja pull facut din greseala si un 1 wipe la aran, prostia aceea cu flame wrath, s`a miscat cineva din greseala. Si apropo de primul post de pe acest thread, sa sti ca la mine se dau boosturi intre prieteni, si in general primesc cam toti cei care intra in guild si sunt activi, etc.PS: este guilda doar de romani.
__________________ Main Tank <Ghost Riders> <Alonsus - Alliance Side> | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User |
asa si ? cand o sa reusesti si tu sa faci o guilda de romani si sa o tii unita si sa faci kara fara nici un membru din afara, sa imi dai un beep. daca zici ca e asa usor...-------------------- Editare ulterioară -------------------- stai calm ca am si eu char pe neptulon priest de 2k healing bonus fara nici un buff ![]() scuzati ultimu post, nu a fost cu intentie.
__________________ Main Tank <Ghost Riders> <Alonsus - Alliance Side> Last edited by Geothunder; 28-08-2008 at 02:12.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Daca apare doar scandal ca ramane un membru afara la kara e ok, toata lumea pateste asta. Problema e cand aia care raman afara nu pricep ca nu poti sa faci 10 man cu 4 rogues si 4 locks si pleaca din guilda.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|