![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Am incercat eu si am 12 ore played time si level 26, e super frumos, la level 13 completam questuri si primeam vreo 6-9k xp pe quest. Abia m-am apucat ieri seara dar merge bine rau, din alea 12 ore am fost si afk deci iti dai seama cat de bine e....+ca abia astept mount`ul la lvl 60 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Vorbim despre chestia cu "Recruit a Friend", am testat-o si am pus ca tara United Kingdom. Acum sa fim seriosi in caz ca primesc verificare mi-e greu sa zic ca una din rude sta in anglia, legat de exp. e adevarat. Cont-ul de recruteaza poate fi boostat de catre celalalt si asta e partea buna, spre exemplu eu am inceput cu un prieten, eu rogue ( ) el hunter, cand el va ajunge 70 si eu 70, voi incepe un alt pe contul meu, il voi duce la level 30 si dupa, dupa cont`ul lui imi voi da instant 30 levele, suna extraordinar si kiar e adik voi sarii lvl 30-60 range (30 levele).E bine ca si la quest-uri primesti de 3x XP, cand omori un mob primesti de 3x XP, pana si la reputatie primesti un bonus. Conturile linked intre ele te potzi summona avand o ora cooldown, super utila faza si bine gandita, nush eu am o parere super buna despre toata kestia asta. PS: Faza cu level bonus e ca la fiecare 2 levele ai voie sa`i dai un level unui caracter mai mic, dp cont`ul aluia cu care esti link-uit | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ca nu da voie blizzard romaniei , cum nu a fost nici scroll of ress , cum a fost si concurs cu arena etc. , nimic nou ![]() Am auzit ca sunt anumite reguli impuse de romania dar ma indoiesc, cred ca nu vor ei din god knows what reasons.. Suntem vai de mtii nostri in opinia lor si nu meritam osteneala
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the "Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible.
__________________ Exess in all thing is the undoing of man. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|