![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Sunteti de acord cu legalizarea economiei subterane din wow? | |||
| Da, sa se vanda si sa se cumpere gold si caractere. Abonamentul sa fie 200% mai scump pt vanzatori | | 4 | 5.80% |
| Sunt de acord cu vanzarea de gold dar nu si de caractere. | | 3 | 4.35% |
| Sunt de acord cu vanzarea de caracter dar nu si de gold. | | 10 | 14.49% |
| Nu ar trebui sa se vanda sau sa se cumpere nimic. | | 53 | 76.81% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 69. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vreti ca Blizzardul sa legalizeze vanzarea de aur/caractere?
Sunt multe argumente pro - e o economie si ar trebui lasata libera. Contra - aduceti voi daca vreti!
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Blizzard are organizat jocu folosind aceleasi legi ce guverneaza un parc de distractii. Totul e proprietatea lor ( inclusiv caracteru tau , epicele , continutul bancii lui , goldu , etc). Tu doar cumperi lunar cate un "bilet" sa "te dai" cu personaju ala pe serverele lor asa cum ai cumpara un bilet lunar sa te dai cu rollercoasterul intr-un parc de distractii. Si de aici rezulta foarte simplu ca din punct de vedere legal nu poti sa vinzi proprietatea altuia. Biletul e pe numele tau , da asta nu inseamna ca poti sa le vinzi rollercoasterul. ![]() Prin urmare singurii care ar putea vinde in mod legal itemuri , personaje sau gold ar fi Blizzard.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Vanzarea de gold, pwrlvl este o afacere de milioane de dolari pe luna .... Daca s-ar mai si legaliza, ar fi mult mai multi full time aganjati pe farming... Ganditi-va ca acum TBC este deja terminat + multi alt-i pentru fiecare jucator la lvl 70. Dar in cateva luni va aparea WOLTK . Ce=ar insemna ca pe langa droia de jucatori care vor farma contentul la greu primele 2-3 luni ar exista inca pe-atatia boti si "full time chineese" la farmat? O sa stai degeaba intr-o zona unde trebui sa omori ceva si sa nu prinzi nimic (la o mica scala s-a intamplat cu Sunwell-ul cand a aparut - nu puteai sa omori nimic ca locul era overcrawded)
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ce a zis Skyblue e corect si nu poti vinde ceea ce nu e al tau. La ce referi tu Raduy e un alt tip de mmo din care wow nu face parte. Este vorba de mmo-uri, in special asiatice, unde iei clientul free, sau chiar si subscriptia e free, dar esti limitat la iteme astfel incat pe cele "epice" sa trebuiasca sa le cumperi cu multi $$$. Oricum goldu nu inseamna mare kkt pentru ca sunt multe lucruri pe care nu ai cum sa le cumperi: reputatie,epice etc. E doar bun de reparat si ocazional powerlvl la vreo meserie da odata ce ai crescut nu mai ai nevoie.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mosule, deci eu pot sa iti cumpar caracterul tau, nu? cam asta spui tu... pai tie ti-ar conveni sa platesti 2 ani de zile sa faci level - epice si sa iti vanda blizzardul caracteru, ca e al lor de fapt si tu doar il inchiriezi? pai daca il inchiriezi dece ii pui numele tau? si de ce muncesti tu sa il cresti, ca doar nu munceste blizzardul. Ceea ce spune blizz e una, ceea ce este cu adevarat e cu totul altceva. daca si-ar da seama ca le-ar iesi bani din treaba asta ar face schimbarea imediat. oricum sunt destul de mirat de sondaj, ma asteptam sa fie mult mai multi de acord cu acest lucru
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Tu zici ca le-ar iesi bani. Eu zic ca e tocmai invers, daca or sa lase sa poti cumpara gold lumea se va juca semnificativ mai putin ceea ce evident nu e in interesul lor. Nu mai spun ca ar pierde si foarte multi subscriberi pentru chestia asta. Keep in mind, Blizzard e o companie mare unde fiecare isi face treaba, sunt aproape sigur ca ei nu gandesc ca tine si stiu mult mai bine sa isi conduca compania, tu nu crezi?
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sincer si eu as vrea sa-mi iau ban si sa nu mai imi pierd timpul cu discutii gen - ei acolo stiu ce fac, tu esti un prost si nu sti nimic asa ca taci. pai d-aia au stat comunistii atatia ani in romania... ca asa credeau si atunci oamenii... ca aia acolo sus stiu ce fac! oki, spor la epice, eu m-am carat, vorba lu lucifer... nici n-am cont activ ca e prea scump!
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Si chiar daca ar da gold for $ , reactia urmatoare e sa ceara si iteme pe bani ca deh e prea greu pentru unii sa faca cateva daily quests, un kara amarat sau o instanta ca sa ia gear. Chiar nu pricep cum au unii probleme cu goldul dupa TBC si spun asta din perspectiva unui player care nu a farmat nimic vreodata.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Cate aberatzii pe aici... Spre deosebire de multzi producatori care incerca sa se lupte cu morile de vand, SOE si-a facut site-ul lor de licitatzii pentru everquest 2 si vad ca o duc destul de bine. Iar in eve lumea cumpara caractere si prepayed gamecard cu isk. In Entropia si Second Life lumea nu plateste nici o subscriptzie lunar ci isi cumpara bani virtuali, bani pe care daca reusesc sa ii inmulteasca ii pot vinde la producatori. Blizztard ar putea fara nici o problema sa faca si ei un site unde lumea sa isi vanda caracterele de exemplu si in urma tranzactiei sa perceapa un mic comision, dar nu ii duce capu, ei prefera sa taxeze lumea pentru a se muta pe alt sever si pentru schimbarea numelui unui caracter. Plus ca multzi care se lasa de corcitura asta de joc isi ingheata contu si asta e, pe cand daca ar fi lasati sa vand caracterul / contu inafara de comisionul perceput de ei cineva continua sa plateasca subscriptzia. Jocul nu sar schimba cu nimic, tare as vrea eu sa vad gilde de chinezi care farmeaza SW pentru a imbraca niste caractere care urmeaza sa fie vandute ulterior.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Pan la urma care mai e farmecul jocului daca iti cumperi un character gata sa se duca in swp.Dar deobicei cei care cumpara astfel de charactere nu reusesc sa faca nimic pt ca nu isi cunosc clasa.Daca iti faci singur leveling,daca iti farmezi singur goldu si gearuri iti cunosti mai bine clasa.Daca nu,vei sta mult timp,poate chiar mai mult decat ai face o clasa 1-70, pentru a invata sati joci clasa la 70. Cititi asta http://www.wow-europe.com/en/info/fa...ldselling.html si mai vorbim Pe scurt: Quote:
__________________ Don't love and cry!F**k and smile! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|