Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2008, 12:09   #1 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

cont wow

Se pare ca am ajuns si la data la care nu credeam ca ajung vreodata, renunt la WoW. Experienta mea legata de wow s-a desfasurat de-a lungul a catorva luni, timp in care toata viata sociala s-a dus incet dar sigur catre o prapastie. Acum in ultimul ceas sper sa trec cu bine de acest hop, in consecinta m-am decis sa cedez cont de wow oricarui doritor de aici. Aviz celor care vor sa faca afaceri cu acest cont... nu va bagati deoarece nu va voi comunica toate datele.
Cel care il va lua vreau sa se multumeasca cu faptul ca va avea 2 caractere (un mag 70 imbracat decent pve si un rogue 61 in plina ascensiune) cu care sa se joace atata timp cat doreste. Odata cu contul va dau si guilda....nu e mare insa e o investitie.
Deci cine doreste sa se pronunte.

cautati Unparazitu de pe sylvanas

PARAZITU3d is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 13:18   #2 (permalink)
Registered User

copyleft's Avatar

WoW Characters
Un gest nobil, dar te-ai gandit ca s-ar putea sa ii strici altcuiva viata sociala?

copyleft is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 13:24   #3 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

crede-ma ca sunt si oameni pentru care unele aspecte ale vietii nu conteaza....Eu m-am lecuit

Old 05-09-2008, 13:26   #4 (permalink)
Black Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Da, il dai acum, omul il ia, il geareaza si peste o luna se trezeste fara el, tu facandu-i retrive. Nice move but not smart.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 05-09-2008, 13:33   #5 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

M-am a devenit prea personal sa mai pot continua acest joc....
Retrive nu ii voi da niciodata.....daca ma credeti bine, daca nu ma credeti iarasi bine. cine vrea asa cum il dau sa fie sanatos....oricum va avea si un bonus pe care nu il pot comunica aici.

Old 05-09-2008, 14:02   #6 (permalink)
Registered User

Tuxador's Avatar

Dar de ce nu dai toate datele?

Tuxador is offline    Send Message via Xfire to Tuxador Reply With Quote
Old 05-09-2008, 14:08   #7 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

Pentru ca nu vreau ca cel care-l ia sa il vanda mai departe.
Si nici la prieteni nu vreau sa-l dau ca as avea cui sa-l dau nu asta ar fi problema

Old 05-09-2008, 15:22   #8 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Frumos din partea ta gestul.
Ai grija cui il dai sa se bucure de el nu sa-l arunce aiurea. Cauta persoane 16 ani +

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 15:36   #9 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

WoW Characters
ok, trimite-mi datele contului
o sa-i schimb parola si o sa-l joc daca am timp.
cand iti vine mintea la cap sau cand ti se face dor de el, ii dai retrieve si asta e

Colonelu' is online now    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 15:44   #10 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

contul l-am dat unui fost jucator de wow, asta a si fost intentia mea, sa cada pe mana unuia care intr-adevar stie cu ce se mananca wow.
Retrive nu voi da niciodata dupa cum am spus....a fost fun, a fost placut insa am depasit limitele. o sa tin legatura cu respectivul si o sa il mai intreb din cand in cand....oricum cred ca o sa ii dau toate datele la momentul potrivit, asta ca sa nu se panicheze omu.
respect si topic closed

Old 05-09-2008, 16:22   #11 (permalink)
Registered User

tray's Avatar

frumos gest,sper ca acc a ajuns la cineva care stie despre ce e vorba si care nu mai are acc,nu la cineva care intra pe el doar in timpul liber

tray is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 16:26   #12 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
Quote:
frumos gest,sper ca acc a ajuns la cineva care stie despre ce e vorba si care nu mai are acc,nu la cineva care intra pe el doar in timpul liber
lol nu , nu intra in timpu liber ,intra cand e ocupat

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 17:23   #13 (permalink)
Registered User

tray's Avatar

Quote:
Originally Posted by skyblue View Post
lol nu , nu intra in timpu liber ,intra cand e ocupat
Mda ,corect asa formulare asa raspuns
ma refeream sa nu mai aiba un alt account

tray is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 17:34   #14 (permalink)

caudu's Avatar

Quote:
Originally Posted by PARAZITU3d View Post
crede-ma ca sunt si oameni pentru care unele aspecte ale vietii nu conteaza....Eu m-am lecuit
Te asteptam in Warhammer, screw RL, get high and live in kbits/sec.

caudu is offline    Send Message via Google Talk to caudu Reply With Quote
Old 05-09-2008, 17:37   #15 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

bravo frate ! un exemplu de urmat, lasati wow pana nu ajungeti sclavii lui!
auzi, aveai si vr-un twink pe contu ala... poate il iau eu :P

raduy is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2008, 17:44   #16 (permalink)
Registered User

PARAZITU3d's Avatar

cu toate ca am zis ca e closed o sa va raspund
nu aveam twink pentru ca nu halesc ideea de twink, twink e pt cei slabi
de alte jocuri online nu ma voi apuca pentru ca va distrug vietile, nu e vb numai de wow. Orice mmo e drog, daca ai puterea sa te lasi tot respectu, daca nu....ramai sclavul lui.
Accountul s-a dat deja unui membru de pe forum insa omul pare sceptic. Daca nu se hotaraste relativ repede o sa il dau altcuiva.

Old 07-09-2008, 12:28   #17 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

daca e sylvanas alianta si nu gasesti cui sa il dai sa vii la mine ca am prieten care vrea sa joace wow dar nu sa inceapa iar de la lvl 1

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 13:34   #18 (permalink)
Registered User

raduy's Avatar

pai daca i l-ai dat cum mai poti sa il iei inapoi?
inseamna ca nu i-ai dat toate chestiile... secret q... and stuf. in felul acesta o sa ajungi sa ti-l recuperezi si apoi sa te joci ca spartul zile intregi.
parerea mea este ca e destul de nasol sa i-l dai unuia care are alti lev 70&stuf... mai bine i-l dadeai cuiva care nu are (gen eu ... care am doar twinks 29 si n-am main)

cat despre partea de dependenta, este adevarat. Wow nu este un joc, este o viata, un drog... si nu e fun deloc din momentul in care alergi sa ajungi acasa sa intrii in wow iar lumea se duce de rapa in jurul tau.

Personal am trait experienta dependentiei incepand cu starcraft... acu 10 ani... si a durut mult... am ramas cocosat, vad prost... si viata de doi bani.

am reusit sa scap de jocuri dupa ani... cand am intrat facultate. Prietenii mei au intrat si ei in facultate... si cam in acelasi timp am intrat intr-o sala pe Diablo2. Eu nu am putut intra cu ei atunci pt ca nu imi mergea pc ul ala pe diablo(avea acelasi serial number ca alt pc din sala care era deja logat la diablo). Ei au intrat... si acolo au ramas.

In primul an de facultate am facut un reportaj "Ziua Dependentei". A fost un succes, era sa ia si premiu la un festival... eram noi, povestind despre dependenta de jocuri pe pc... in 10 minute. vreau sa il pun pe you tube in curand.

cativa ani mai tarziu eu terminam facultatea iar ei se lasau de diablo...pt ca de facultate se lasasera de mult. Tin minte cum radeam de ei: ce va jucati ma tampenia asta?! MAcar jucati wow ca ala e 3D...
Si intr-o zi s-au apucat de wow pe un private server... am stat si eu un pic pe ala... mi-am facut un priest lev 15... dar aveam un wand care rupea ... dadea vreo 50... sau mai mult dps per secunda... mi l-au luat intr-un final.

apoi s-au apucat de wow original. Primul a ajuns lev 70 cand noi eram la mare... si d-aia nici nu a venit...

apoi, unul dintre ei si-a luat si el... si mi-am luat si eu un trial de 14 zile... si cam aia a fost.

Dupa o pauza de vreo 4 ani de jocuri... am ajuns sa stau 25 de ore pe zi in wow.

Totusi, am facut un film in wow... e doar prima parte din 3 aici... a fost si la un festival de film si mi-am dat licenta cu el. Cu acest film si o lucrare de licenta de 100 de pagini "Filmul din joc" in care povesteam cum am facut acest film intr-un joc. Tot acolo am vorbit si despre Dependenta din wow si din jocuri.

Acum mi-a expirat contul la twinkul meu 29... iar prietenii mei sunt enervati ca mi-am facut twink si nu am main... sa fac raiduri cu ei. Ei bine nu mi-am facut main... pt ca stiam ca daca imi fac si main o sa raman capturat in acest joc... si o sa ajung sa muncesc ca sa platesc un pre-card... si asta o sa fie toata viata mea.

Totusi... daca as fi avut un main, ar fi fost frumos sa intru din cand in cand cu prietenii... aia si sa facem o instanta, o arena... ca tot radeau ei de mine ca sunt noob. Dar doar asa... un pic... dar oare o sa fie doar un pic? sau un pic prea mult?!

Oricum, cel care ti-a luat caracterele , daca are deja main, probabil o sa il vanda pe cateva milioane pe aici... pe forum... poate ca e mai bine asa, pt ca daca mi l-ai da mie , sau altcuiva, ar fi naspa, la un moment dat, sa ti-l iei inapoi.

raduy is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 13:58   #19 (permalink)
Registered User

WoW Characters
si uite cum se injoseste un om pentru un cont de wow =)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Geothunder is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2008, 14:20   #20 (permalink)
Registered User

Aemstorm's Avatar

Duamne radu ce bataie ti-as da

Aemstorm is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules