![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Unamed Hero Join Date: Apr 2008 Location: Sanctuary | World of Warcraft: Cataclysm Latest Status Info Initial cand am vazut una dintre stirile cum ca Blizzard a cumparat tot ce tine de trade mark-ul Cataclysm, m-am gandit la mmo-ul nextgen, in lucru, dar la o mai atenta verificare: Great Sundering - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft, e clar ca acesta va fi urmatorul expansion la World of Warcraft. Blizzard se tine de traditie si anul asta, inregistrand trade mark-ul la cateva saptamani inainte de BlizzCon. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
logic ar fi maelstrom, pentru ca pot introduce 2 rase noi - naga si altceva, dar va mai trece multa vreme pana la urmatorul expansion de wow.
__________________ De vorba cu GOD, Posted by raduy Ok, care e ideea, eu ma stiu cu dumnezeu si vorbesc cu el. Asa ca daca are cineva sa ii adreseze o intrebare, eu pot sa va raspund. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Battlegroup-ul nu este un produs pentru a necesita intregistrarea lui. http://ro.wikipedia.org/wiki/Marc%C4...%C4%83_(termen)
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Unamed Hero Join Date: Apr 2008 Location: Sanctuary |
Pentru cei ce zic de Maelstrom ar fi trebuit sa citeasca randul asta din linkul dupa wowwiki: "The site of the Well of Eternity became a swirling vortex of power known as the Maelstrom" @Insane17 si Outland e server. :/ | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Nu cred ca mai tarziu de toamna 2010 totusi. Estimarea mea e septembrie pentru 3.2, dupa care ianuarie pentru 3.3 - Icecrown - urmand ca undeva in august 2010 pentru 4.0 si inca o luna-doua pana la official expansion. Cred ca tintesc sa iasa inainte de MMO-ul SW care e anuntat pentru decembrie 2010.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Worgs ally side Goblins horde side au anuntat oficialii de la blizz nu eu
__________________ http://signatures.torpia.org/images/..._MonsterRO.jpg | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Orice gear se vede prost pe Belf Female, sunt prea subtiri, firave, multi aleg male tocmai ca gearul se vede bine
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Totul pare nemaipomenit, ramane sa vedem cat e adevar si cat e speculatie. Peste o saptamana
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Cand am vazut initial chestiile astea pe MMO am ramas un pic blocat, dar acum ca stau sa ma gandesc mai bine, I can't wait ![]() Da-l in ma-sa de lich king, gief worgen already
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Sunt curios daca or sa fie doua continente Azeroth paralele, phased mai exact. Unul pentru level 1-58 si celalalt pentru 80-85.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |