Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-08-2009, 17:46   #61 (permalink)
Registered User

So din cate am citit , nu va mai fi SP, AP, mana si ammo pt hunteri (rpflstomp). Oare cand vor scoate si un exp in care tu numai platesti banu /luna si charul joaca singur ?

slicker is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 17:50   #62 (permalink)
Registered User

adic95's Avatar

Quote:
Archaeology
Archaeology is the new secondary profession that will be joining the ranks of cooking, fishing, and first aid in World of Warcraft: Cataclysm. Archaeology allows the player to unlock new abilities and rewards by discovering ancient treasures throughout the world. Each archaeologist uses the profession to uncover clues hidden in the world around them, such as troll relics or map fragments, and decipher their meaning, enabling the clever archaeologist to manipulate pieces of the past, learning the location of a treasure cache or valuable artifact. Such artifacts are highly sought after by the Archaeology Society, and they pay in gold and items for their return. Those who have mastered archaeology can find Titan artifacts, earning special currency used to unlock character paths and allowing the player to further customize their character.
hehe, no more engi/mining, bs/mining samd... intr-un fel te obliga sa-ti faci alts pt. materiale.

adic95 is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 19:19   #63 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

E secondary, laolaltă cu First Aid, Fishing şi Cooking.

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 19:23   #64 (permalink)
Registered User

rofllame

un cuvant descrie excelent acest nou 'expansion' de la Blizz care de fapt nu extinde mare lucru: PA-TE-TIC. Content vechi 'refurbished', niste noi combinatii de clase care sincer..tauren paladin punct. Sa-mi faceti o poza cu o vaca mov cu roz sa ma amuz si eu nitel Pentru cei mai noi care nu au prins WoW classic poate e un 'treat', dar pentru cine a mai vizitat o data zonele 'noi' nu exista decat o concluzie: LAME; inovatie zer0, si o incercare patetica de a atrage hype inapoi in perioada in care toata lumea anticipeaza lansarea Aion.
Sa nu mai zic de simplificarea atributelor, more power to the player, de parca nu era si asa the most noob-friendly MMO ever...way to go blizz, kill WoW yourself =))

gabip is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 19:47   #65 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Asta cu rewamp-ul Azeroth-ului au cerut-o tot jucatorii, nimeni altcineva, practic, daca adauga zone noi, cum m-am asteptat, sa zicem Maelstrom, ar fi ramas iarasi vechiul continent din vanilla de izbeliste, pustiu. Plus ca leveling-ul se face destul de anevoios si o reconstructie era mai mult decat necesara.

Astfel au bagat Cataclysm care e dupa mine lucrul cel mai bun care se putea intampla dupa Lick King (ca si expansion).

La fel s-a zis despre fiecare expansion aparut pana acum, toate au fost failure la momentul anuntarii, insa pe parcurs s-a dovedit ca nu a fost chiar asa.

Cat despre Aion, remember AoC, Warhammer? Sa fim seriosi.

Anyway, worgen in miscare:

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

m-m-c is offline    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 22-08-2009, 19:57   #66 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Quote:
Originally Posted by gabip View Post
un cuvant descrie excelent acest nou 'expansion' de la Blizz care de fapt nu extinde mare lucru: PA-TE-TIC.
Cred că ai vrut să spui "jalnic", "patetic" înseamnă cu totul altceva. Nici eu nu sunt foarte entuziasmat, dar mi se pare o idee bună şi aştept mai multe detalii, mai ales despre "Path of the Titans".

Quote:
Cat despre Aion, remember AoC, Warhammer? Sa fim seriosi.
Cred că Blizz nu-şi mai face de mult griji cu privire la concurenţă.

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 20:54   #67 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
Cmmon. It's perfect. Ce preferati? Inca o isnulita noua? INca 10 levele? Inca un hero class ca sa vedem plin serveru de clasa aia? Atunci ati fi zis ca nu e original, ca de ce nu au facut altceva, ca tot asa fac?

Vesnic va plangeti.

Asa e un fel de "new vanilla" sau cum a zis cineva mai sus, WoW 2. Azerotul oricum era cam pustiu si ... trist. Mergeai prin el, vedeai doar charactere care mai leveluiau si in rest se vedea ca e anul 2004.

I-am vazut pe altii cum comentau ca nu iti dau talente noi si ca vezi doame primesti doar 5 puncte. PATH OF THE TITANS anyone??
Ca sa nu mai zic de "O NUU... Tauren Paladin cum se poate asa ceva...".

PET is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 20:58   #68 (permalink)
Registered User

zacusca_man's Avatar

Nu stiu de ce au modificat faza cu stats,gear era pentru toata lumea si pentru toti,il face noob friendly more and more.Idiotenia cu remove spellpower and ap e ridicola.Nu stiu pe cine deranja.
Iar faza cu pala tauren si gnome priest e jalnica,ma multumeam doar cu cele 2 rase noi.

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 21:04   #69 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by zacusca_man View Post
Nu stiu de ce au modificat faza cu stats,gear era pentru toata lumea si pentru toti,il face noob friendly more and more.Idiotenia cu remove spellpower and ap e ridicola.Nu stiu pe cine deranja.
Iar faza cu pala tauren si gnome priest e jalnica,ma multumeam doar cu cele 2 rase noi.
haha, tocmai ce mi-am editat topicul si cand am dat refresh la pagina vad postul tau. Tipical complain. De ce exact e jalnic Tauren Pala si Gnome Priest? Ai facut cumva Quest Line-ul care iti explica Lore-ul?

Cat despre gear, ai vazut tu cum arata noul gear? E foarte bine ca au dat remove. Nu mai ai treaba cu "Cap" aia, "You are not def capped", implicit daca au dat remove la Def trebuia sa dea remove si la restul.

Old 22-08-2009, 21:08   #70 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
Plus ca leveling-ul se face destul de anevoios si o reconstructie era mai mult decat necesara.
Asta arata cat de multe stii tu despre MMOuri, daca in WoW se face greu leveling...zomgLOL Tu ai mai jucat alte MMO recent? Doar pentru ca tu esti fixat pe WoW si ti se pare the best thing ever nu inseamna ca si e asa, si intreaba populatia mai veche, majoritatea covarsitoare o sa iti confirme ca original WoW a fost cu mult peste toate expansion-urile quality-wise.

@Wagram: Cuvantul 'patetic' inseamna exact ce vroiam sa spun, demn de mila. Daca tu crezi ca e jalnic asta ar fi opinia ta, nu a mea, te rog sa te abtii de la a rastalmaci spusele altora pentru ca nu-ti convine tie o exprimare

Old 22-08-2009, 21:10   #71 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
Quote:
Asta arata cat de multe stii tu despre MMOuri, daca in WoW se face greu leveling...zomgLOL Tu ai mai jucat alte MMO recent? Doar pentru ca tu esti fixat pe WoW si ti se pare the best thing ever nu inseamna ca si e asa, si intreaba populatia mai veche, majoritatea covarsitoare o sa iti confirme ca original WoW a fost cu mult peste toate expansion-urile quality-wise.

@Wagram: Cuvantul 'patetic' inseamna exact ce vroiam sa spun, demn de mila. Daca tu crezi ca e jalnic asta ar fi opinia ta, nu a mea, te rog sa te abtii de la a rastalmaci spusele altora pentru ca nu-ti convine tie o exprimare
Noi vorbim despre WOW aici si nu despre alte MMO-uri. Levelingul acum e o povara mai ales daca levelui un alt. In plus se simte ca questurile sunt vechi. Asa revitalizeaza jocul vechi.

In plus, nu vad de ce trebuie m-m-c sa "cunoasca" alte MMO-uri.

Old 22-08-2009, 21:12   #72 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Pana sa fie anuntat addonu asta erati 3 oameni care mai postati pe aici, chiar vroiam sa fac o cerere sa se inchida sectiunea asta.

Pentru mine WoW clasic a fost marfa, TBC o continuare frumoasa, Wotlk plictiseala in dalaran, Cataclysm cui ii mai pasa ?

Jocu a fost simplificat ata de mult incat nici nu mai are farmec, e ca si cum ai trece de la sah la piticot. Vorba unuia de mai sus, astept addonu cand caracterul se joaca singur.

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 21:14   #73 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by Lucifer View Post
Pana sa fie anuntat addonu asta erati 3 oameni care mai postati pe aici, chiar vroiam sa fac o cerere sa se inchida sectiunea asta.

Pentru mine WoW clasic a fost marfa, TBC o continuare frumoasa, Wotlk plictiseala in dalaran, Cataclysm cui ii mai pasa ?

Jocu a fost simplificat ata de mult incat nici nu mai are farmec, e ca si cum ai trece de la sah la piticot. Vorba unuia de mai sus, astept addonu cand caracterul se joaca singur.
Quote:
Userul Lucifer cere ca aceasta sectiune sa fie inchisa deoarece WoW Clasic a fost marfa, TBC o continuare frumoasa, Wotlk plictiseala in Dalaran Cataclysm lui lu ii mai pasa.

Implicit userul Lucifer nu considera ca aceasta sectiune este relevanta pentru comunitate si trebuie inchisa.
Te-am scutit de o povara. Fa copy paste la textul din Quote si trimite-l la admins.

Old 22-08-2009, 21:19   #74 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
Asta e sfarsitul jocului si pentru mine .

Nu voiam sa DISTRUGA jocul care exista in momentul asta . Daca voiam revolutie si nu evolutie ma apucam de AION , Warhammer sau altceva nou si diferit. Sa adauge ce vor , nivele , zone noi , dar daca distrug zonele clasice eu ii salut .

Sa isi bage expansionul nou undeva . Lava in Barrens my ss. Demolarea Orgrimarului ? Poate demolarea WOW.

Nu ma mai intereseaza alts, am destui.
Nu ma intereseaza undead-paladin sau death knigth goblin sau alte penibilitati de felul asta .

M-am saturat de content reciclat . Nu ma intereseaza heroic DeathMines sau heroic Manrick Wife. Ma calca rau pe nervi dumbing down-ul atributelor personajelor.
Eliminarea spell power ? Eliminarea defense ? Attack power ? Mai e rpg ? Sau il facem Super Mario ?

Wtf, sa scoata tot , sa lase doar strength inteligence si spirit . Sa scoata eventual si mana si rage bars. De la toti daca se poate.

Bine zicea cine zicea despre expansionu asta .

PATETIC

Dupa anuntul lor am simtit doar o mare greatza . Le-a plecat game designeru original la proiectul nou si acum astia distrug tot ce a facut ala. Asta e , e dreptul lor sa isi bage picioarele in joc.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 21:22   #75 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by PET View Post
Noi vorbim despre WOW aici si nu despre alte MMO-uri. Levelingul acum e o povara mai ales daca levelui un alt. In plus se simte ca questurile sunt vechi. Asa revitalizeaza jocul vechi.

In plus, nu vad de ce trebuie m-m-c sa "cunoasca" alte MMO-uri.
Eu vorbeam despre WoW, nu stiu ce anume citesti tu, dar agresivitatea ta oarba clarifica destul de bine ca esti un fanboi inrait Daca tu vrei sa spui ca 2 saptamani chill de lvling pentru un alt e mult, inseamna ca WoW chiar e de tine, have fun acolo numai nu te certa singur daca nu citesti inainte.

m-m-c trebuie sa cunoasca alte MMO-uri daca isi da cu parerea despre ele, neh? Si nu cred ca are nevoie de tine ca avocat, e baiat mare se descurca, dar stai, tu iti aparai comoara de WoW, nu pe m-m-c

Ei bine stai relax, nu zice nimeni ca e o porcarie, sa nu va jucati s.a.m.d, joaca-te have fun ca nu o sa omoare nimeni si nimic WoW, decat poate Blizzard, cand or constata si ei ca fac dintr-un un joc initial excelent o rutina plicticoasa pentru oricine nu vrea sa se plafoneze.

Old 22-08-2009, 21:31   #76 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
2 sap nu e mult. Dar sunt 2 saptamani horror, boring si naspa.

Quote:
Asta arata cat de multe stii tu despre MMOuri
Ai zis MMO-uri la plural implicit am presupus ca trebuie sa cunoasca si alte mmo-uri.

Old 22-08-2009, 21:56   #77 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by skyblue View Post
Sa adauge ce vor , nivele , zone noi , dar daca distrug zonele clasice eu ii salut .
Pentru ce sa le tina, pentru unul, doi pe zi cati se plimba prin ele?

Quote:
m-m-c trebuie sa cunoasca alte MMO-uri daca isi da cu parerea despre ele, neh?
Unde mi-am dat cu parerea despre alte mmo-uri, ca nu vad?

Ce-mi trebuie sa cunosc alte mmo-uri, n-am timp de mai mult de un joc.

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

m-m-c is offline    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 22-08-2009, 21:58   #78 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

saracutele zone clasice or sa fie distruse oh novos
erau superbe , dar care mai era scopul lor, nu ma intereseaza de aia care s-or oprit la level 60, ca ce fac ei e degeaba
in principiu o evoluat lumea, asta se intampla intr-un fantasy magic world..
si mai adauga si zone noi, elemental plane ceva, cat de cool suna frateh?

ap si sp nu sunt scoase din joc
le primesti din main stat-ul principal clasei, e si logic

dar na jocul asta devine casual, adica trebe sa le pese de aia care joaca de-odata 3 mmo-uri
eu unu ma tem ca baga prea multe

o sa fie un super expansion si voi n-aveti decat sa plangeti pe forumuri pana crapati
atat am avut de zis!
ce vad de aici dintre cei care au scris hate comments is oameni care au jucat jocul asa putin pe etape, s-au plimbat de la mmo la mmo cu speranta ca il face cum spera ei sii.. cam asta.. este patetic

angry is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 22:00   #79 (permalink)
Registered User

RazvanRG's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by PET View Post
2 sap nu e mult. Dar sunt 2 saptamani horror, boring si naspa.
Corect.
Dupa ce ai crescut 6-7 caractere 1-80 deja iti e scarba sa mai treci prin zonele alea.

Odata cu noul Azeroth o sa isi faca multi alts, sa vada zonele noi, quest-urile noi s.a.m.d

Va plangeti voi ca e patetic, cel mai mare cacat, pisat, mazga .etc dar tot voi o sa il jucati la anul pe vremea asta, si poate cand o sa va uitati pe topicul asta o sa va dati seama ca sunteti ipocriti.

Acum serios, de unde stiti ca o sa fie fail fara sa il jucati?

Ok, apare jocul, il jucati vedeti care-i treaba, nu va place, e un cacat, jos palaria, dar deocamdata au leak-uit doar cateva informatii si un filmulet si deja spuneti ca e de cacat, cum vine asta?

""Hi, I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?""

RazvanRG is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2009, 22:11   #80 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by angry View Post
o sa fie un super expansion si voi n-aveti decat sa plangeti pe forumuri pana crapati
atat am avut de zis!
ce vad de aici dintre cei care au scris hate comments is oameni care au jucat jocul asa putin pe etape, s-au plimbat de la mmo la mmo cu speranta ca il face cum spera ei sii.. cam asta.. este patetic

Fanboy detected.
PATETIC. Cum am spus.

Mananca un deviate deligth si fa level cu al 9-lea alt ca goblin de pe acuma.

Enjoy your tauren paladin lol.

skyblue is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules