![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vorba cu GOD, Posted by raduy Ok, care e ideea, eu ma stiu cu dumnezeu si vorbesc cu el. Asa ca daca are cineva sa ii adreseze o intrebare, eu pot sa va raspund. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 Location: Bucharest | rofllame
un cuvant descrie excelent acest nou 'expansion' de la Blizz care de fapt nu extinde mare lucru: PA-TE-TIC. Content vechi 'refurbished', niste noi combinatii de clase care sincer..tauren paladin punct. Sa-mi faceti o poza cu o vaca mov cu roz sa ma amuz si eu nitel Pentru cei mai noi care nu au prins WoW classic poate e un 'treat', dar pentru cine a mai vizitat o data zonele 'noi' nu exista decat o concluzie: LAME; inovatie zer0, si o incercare patetica de a atrage hype inapoi in perioada in care toata lumea anticipeaza lansarea Aion.Sa nu mai zic de simplificarea atributelor, more power to the player, de parca nu era si asa the most noob-friendly MMO ever...way to go blizz, kill WoW yourself =)) | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Asta cu rewamp-ul Azeroth-ului au cerut-o tot jucatorii, nimeni altcineva, practic, daca adauga zone noi, cum m-am asteptat, sa zicem Maelstrom, ar fi ramas iarasi vechiul continent din vanilla de izbeliste, pustiu. Plus ca leveling-ul se face destul de anevoios si o reconstructie era mai mult decat necesara. Astfel au bagat Cataclysm care e dupa mine lucrul cel mai bun care se putea intampla dupa Lick King (ca si expansion). La fel s-a zis despre fiecare expansion aparut pana acum, toate au fost failure la momentul anuntarii, insa pe parcurs s-a dovedit ca nu a fost chiar asa. Cat despre Aion, remember AoC, Warhammer? Sa fim seriosi. Anyway, worgen in miscare:
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ "Lady, there is something I need to get straight between the two of us." | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Cmmon. It's perfect. Ce preferati? Inca o isnulita noua? INca 10 levele? Inca un hero class ca sa vedem plin serveru de clasa aia? Atunci ati fi zis ca nu e original, ca de ce nu au facut altceva, ca tot asa fac? Vesnic va plangeti. Asa e un fel de "new vanilla" sau cum a zis cineva mai sus, WoW 2. Azerotul oricum era cam pustiu si ... trist. Mergeai prin el, vedeai doar charactere care mai leveluiau si in rest se vedea ca e anul 2004. I-am vazut pe altii cum comentau ca nu iti dau talente noi si ca vezi doame primesti doar 5 puncte. PATH OF THE TITANS anyone?? Ca sa nu mai zic de "O NUU... Tauren Paladin cum se poate asa ceva...".
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Nu stiu de ce au modificat faza cu stats,gear era pentru toata lumea si pentru toti,il face noob friendly more and more.Idiotenia cu remove spellpower and ap e ridicola.Nu stiu pe cine deranja. Iar faza cu pala tauren si gnome priest e jalnica,ma multumeam doar cu cele 2 rase noi. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre gear, ai vazut tu cum arata noul gear? E foarte bine ca au dat remove. Nu mai ai treaba cu "Cap" aia, "You are not def capped", implicit daca au dat remove la Def trebuia sa dea remove si la restul.
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 Location: Bucharest | Quote:
Tu ai mai jucat alte MMO recent? Doar pentru ca tu esti fixat pe WoW si ti se pare the best thing ever nu inseamna ca si e asa, si intreaba populatia mai veche, majoritatea covarsitoare o sa iti confirme ca original WoW a fost cu mult peste toate expansion-urile quality-wise.@Wagram: Cuvantul 'patetic' inseamna exact ce vroiam sa spun, demn de mila. Daca tu crezi ca e jalnic asta ar fi opinia ta, nu a mea, te rog sa te abtii de la a rastalmaci spusele altora pentru ca nu-ti convine tie o exprimare | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
In plus, nu vad de ce trebuie m-m-c sa "cunoasca" alte MMO-uri.
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Pana sa fie anuntat addonu asta erati 3 oameni care mai postati pe aici, chiar vroiam sa fac o cerere sa se inchida sectiunea asta. Pentru mine WoW clasic a fost marfa, TBC o continuare frumoasa, Wotlk plictiseala in dalaran, Cataclysm cui ii mai pasa ? Jocu a fost simplificat ata de mult incat nici nu mai are farmec, e ca si cum ai trece de la sah la piticot. Vorba unuia de mai sus, astept addonu cand caracterul se joaca singur.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Asta e sfarsitul jocului si pentru mine . Nu voiam sa DISTRUGA jocul care exista in momentul asta . Daca voiam revolutie si nu evolutie ma apucam de AION , Warhammer sau altceva nou si diferit. Sa adauge ce vor , nivele , zone noi , dar daca distrug zonele clasice eu ii salut . Sa isi bage expansionul nou undeva . Lava in Barrens my ss. Demolarea Orgrimarului ? Poate demolarea WOW. Nu ma mai intereseaza alts, am destui. Nu ma intereseaza undead-paladin sau death knigth goblin sau alte penibilitati de felul asta . M-am saturat de content reciclat . Nu ma intereseaza heroic DeathMines sau heroic Manrick Wife. Ma calca rau pe nervi dumbing down-ul atributelor personajelor. Eliminarea spell power ? Eliminarea defense ? Attack power ? Mai e rpg ? Sau il facem Super Mario ? Wtf, sa scoata tot , sa lase doar strength inteligence si spirit . Sa scoata eventual si mana si rage bars. De la toti daca se poate. Bine zicea cine zicea despre expansionu asta . PATETIC Dupa anuntul lor am simtit doar o mare greatza . Le-a plecat game designeru original la proiectul nou si acum astia distrug tot ce a facut ala. Asta e , e dreptul lor sa isi bage picioarele in joc.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 Location: Bucharest | Quote:
Daca tu vrei sa spui ca 2 saptamani chill de lvling pentru un alt e mult, inseamna ca WoW chiar e de tine, have fun acolo numai nu te certa singur daca nu citesti inainte.m-m-c trebuie sa cunoasca alte MMO-uri daca isi da cu parerea despre ele, neh? Si nu cred ca are nevoie de tine ca avocat, e baiat mare se descurca, dar stai, tu iti aparai comoara de WoW, nu pe m-m-c ![]() Ei bine stai relax, nu zice nimeni ca e o porcarie, sa nu va jucati s.a.m.d, joaca-te have fun ca nu o sa omoare nimeni si nimic WoW, decat poate Blizzard, cand or constata si ei ca fac dintr-un un joc initial excelent o rutina plicticoasa pentru oricine nu vrea sa se plafoneze. | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
2 sap nu e mult. Dar sunt 2 saptamani horror, boring si naspa. Quote:
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Ce-mi trebuie sa cunosc alte mmo-uri, n-am timp de mai mult de un joc.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
saracutele zone clasice or sa fie distruse oh novos erau superbe , dar care mai era scopul lor, nu ma intereseaza de aia care s-or oprit la level 60, ca ce fac ei e degeaba in principiu o evoluat lumea, asta se intampla intr-un fantasy magic world.. si mai adauga si zone noi, elemental plane ceva, cat de cool suna frateh? ap si sp nu sunt scoase din joc le primesti din main stat-ul principal clasei, e si logic dar na jocul asta devine casual, adica trebe sa le pese de aia care joaca de-odata 3 mmo-uri eu unu ma tem ca baga prea multe o sa fie un super expansion si voi n-aveti decat sa plangeti pe forumuri pana crapati atat am avut de zis! ce vad de aici dintre cei care au scris hate comments is oameni care au jucat jocul asa putin pe etape, s-au plimbat de la mmo la mmo cu speranta ca il face cum spera ei sii.. cam asta.. este patetic | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Corect. Dupa ce ai crescut 6-7 caractere 1-80 deja iti e scarba sa mai treci prin zonele alea. Odata cu noul Azeroth o sa isi faca multi alts, sa vada zonele noi, quest-urile noi s.a.m.d Va plangeti voi ca e patetic, cel mai mare cacat, pisat, mazga .etc dar tot voi o sa il jucati la anul pe vremea asta, si poate cand o sa va uitati pe topicul asta o sa va dati seama ca sunteti ipocriti. Acum serios, de unde stiti ca o sa fie fail fara sa il jucati? Ok, apare jocul, il jucati vedeti care-i treaba, nu va place, e un cacat, jos palaria, dar deocamdata au leak-uit doar cateva informatii si un filmulet si deja spuneti ca e de cacat, cum vine asta?
__________________ .:Respect Gym - Kickbox/Muay Thai/MMA:. Pentru detalii : ""Hi, I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?"" | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Fanboy detected. PATETIC. Cum am spus. Mananca un deviate deligth si fa level cu al 9-lea alt ca goblin de pe acuma. Enjoy your tauren paladin lol.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |