Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-08-2009, 02:00   #101 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LiZaRd View Post
Ia zi slicker un mmo cu un PVE mai de calitate decat PVE`ul din WOW , chiar sunt curios. Cat despre PVP...initial jocul nici nu avea BG`uri sau arene.
Joc WoW de la minutul 0. Credema ca stiu ce vorbesc. Nu am sa pricep in vecii vecilor ce mama dreq gasiti voi atat de incitant in PVE. Punct. Prefer thrill ul obtinut in PvP unde macar stiu ca am un oponent care gandeste si reactioneaza la atacurile mele decat un PvE searbad si lipsit de acel sentiment de " rewarding kill" Sa stai sa citesti straturi pe net despere cum sa omori x boss is bad.

Oricum am vb destul off , cum am mai spus sant sigur ca voi cumpara expansionul. Probabil voi avea un an si ceva pauza de WoW cand va aparea si va fi ceva fun pt mine. Macar pentru o luna doua .

slicker is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 02:08   #102 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters
Quote:
Originally Posted by LiZaRd View Post
Ia zi slicker un mmo cu un PVE mai de calitate decat PVE`ul din WOW , chiar sunt curios. Cat despre PVP...initial jocul nici nu avea BG`uri sau arene.
Lasa-l, Rupi, o fi dat un wipefest in Deadmines si i s-a acrit de PVE.

gismo is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 05:46   #103 (permalink)
Registered User

zacusca_man's Avatar

Quote:
Originally Posted by Namaste View Post
LOL LOL LOL LOL r u that nab ?

In FFXI spre deosebire de WOW bosii nu pot fi omorati..usor Sunt unii bosi la care nu s-a ajuns.
Pve-ul din cele 2 jocuri sunt diferite.iar daca crezi ca bossi pot fi omorati usor inseamna ca nu ai incercat vreun hardmode adevarat.

Nu stiu de ce compari 2 jocuri care sunt diferite din punct de vedere a pve-ului.

zacusca_man is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 08:52   #104 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by zacusca_man View Post
Pve-ul din cele 2 jocuri sunt diferite.iar daca crezi ca bossi pot fi omorati usor inseamna ca nu ai incercat vreun hardmode adevarat.

Nu stiu de ce compari 2 jocuri care sunt diferite din punct de vedere a pve-ului.
nu prea inteleg ce inseamna diferit dpdv al Playerului vs Environmentului, dar poate imi explici tu.

Namaste is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 09:57   #105 (permalink)
Registered User

Am citit postarile... 6 pagini. Sincer ma asteptam la ceva dezbateri aprinse pe marginea noului ES. But, nu am descoperit decat gasca fanilor si gasca celor care vor sa fie pe dos. Gigi vs. Gigi Contra.
Fara sa fiu in vreuna din tabere, dupa 3 ani de joc pot sa spun ca schimbarea asta imi pica bine. Mie imi place la ce s-au gandit blizz. Ramane doar de vazut cum or sa arate toate schimbarile in momentul lansarii. DAr pana atunci cred ca va mai trece multa apa pe Dambovita.
In alta ordine de idei. Content easy ? Va sfatuiesc sa renuntati la ghildele voastre fancy si sa va alaturati celor de playeri mai putin experimentati. Noobi va place voua sa spuneti, desigur peiorativ. O sa constatati ca wipe festival la heroics va fi ceva firesc. Ce concluzie putem trage de aici ? Nu ca este contentul mai easy, ci ca playerii care au peste 200 de ore de joc au invatat atat de bine jocul incat nimic nu ii mai ia prin surprindere.
Va plangeti ca lvl-ingul este much to easy ? Asta cu cate adonuri instalate ? 30 ? 40 ? Va rog dati delete tuturor addon-urilor si o sa vedeti ce usor e de lvlit (desigur cu exceptia cazului in care aveti deja vreo 14 alturi si ati invatat pe dinafara questurile). Stiu or sa apara vreo doi care or sa se jure ca nu au si nu au avut vreodata vreun addon. C'mon ...
Asta zic si eu asa ca omul normal, care a exagerat jucand WoW mai an, dar care a lasat-o mai moale de ceva vreme. And it feels so goood...

PS - misto mmc-ule faza cu logaritmii. Chiar am ras cu pofta

siouxie is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 11:40   #106 (permalink)
Guristas

BlackBolt's Avatar

WoW Characters
Nu-mi place numele, nu este potrivit pentru Warcraft.
Focus la hunteri poate fi o problema de asemenea.
Lava in Azeroth? For fuck sake.
Rasa worgen... ciudata.

In rest pare interesant, mai ales partea cu Neltharion, Ragnaros si Nefarian.

BlackBolt is offline    Send Message via Xfire to BlackBolt Reply With Quote
Old 23-08-2009, 11:57   #107 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

WoW Characters
Toti astia nemultumiti de urmatorul expansion de la titlu pana la gameplay/pvp/rase/clase/spell/and shit, recunoasteti ... va e frica de Neltharion, the Earth-Warder.

rakware is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 11:59   #108 (permalink)
Registered User

Cursed's Avatar

Nu inteleg cum uni incearca sa demoleze un expension care este inca in formare. Sunt sigur ca in aproprierea lansarii toti cei care il critica acum vor fii cei mai nerabdatori sa il cumpere si sa il joace.
Lumea ar trebui sa intelega reteta succesului WoW. Ea fiind reinventarea odata, la 1-2ani. Jocul se schimba dramatic, tocmai pentru a starnii interesul si curiozitatea jucatorilor. Asa sa intamplat in TBC si in WOTLK. Asa va fii si in Cataclysm.
Cuvantul de baza al expensiunului este Evolutia. Mi se pare foarte bine gandita schimbarea Azeroth-ului. Sunt sigur ca pe viitor se pregatesc noi clase de eroi care vor intra in lore. Astept cu nerabdare naga.

Cursed is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 14:45   #109 (permalink)
Registered User

manusha's Avatar

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
Gnome warrior e in joc de la inceputurile wow-ului. Se vede de la distanta ce bine cunosti jocul tu si milioanele de oameni care va plangeti de calitatea lui.
Vroiam sa spun Goblin, aroganta asta vad ca e specifica wow fanboys, crede-ma ca sunt sanse mari sa am mai multi ani de wow decat tine si sunt sigur ca am mai multi ani de wow decat multi de aici, asta nu inseamna ca sunt indoctrinat si am fost vaduvit de capacitatea de a discerne doar pt. ca imi place / mi-a placut un joc si l-am jucat ani de zile.

manusha is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 15:07   #110 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
M-am luat de ceea ce ai spus, n-aveam de unde sa stii ce voiai tu sa zici ca nu-s medium.

N-am aroganta doar ca poate mi-ar placea sa se vina cu dovezi clare care sa arate ca o rasa nu poate avea o anumita clasa in componenta. Daca in vanilla se baga tauren paladin ar fi fost ok, nimeni n-ar fi zis nimic, nimeni nu ar gadila lore-ul. Daca dupa 5 ani se introduce o noua clasa la o rasa existenta sar toti lore-expertii (cough) cum ca nu e posibil fara un citat un prealabil din macar un cartoon.

De ce goblinii nu au voie sa fie warriori, nu pricep.

Faptul ca exista o sansa sa ai mai multi ani de wow decat mine (de parca ar conta) nu te priveaza de a fi luat peste picior cand arunci cu aberatii aka "milioane de oameni"

Observ ca pentru multi wow e ceva sfant, o Biblie sau poate un Koran, care nu are voie sa sufere modificari, ca se zice, ii altereaza universul, care este fantastic de altfel. E doar un joc, nu e nimic serios in el, luati aminte.

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Old 23-08-2009, 15:10   #111 (permalink)
Registered User

manusha's Avatar

Quote:
Originally Posted by RazvanRG View Post
Tu esti oripilat, nu lumea.

MILIOANE de jucatori? Pai jocul are vreo 12 milioane, din astia 1-2 nu sunt multumiti, nu toti 12 milioane, lol.
Fie ca tine, 2 milioane de oameni chiar inseamna "milioane de oameni".
PS: faza cu 13 mil. e bullshit.
Te asigur ca milioanele alea care ti se par tie putine (2 sa zicem) de oameni reprezinta exact sectorul de playeri skilled oldtimers care se vad pusi in fata faptului implinit, si anume de a juca alt joc decat ceea ce apreciau ei.

Multa bafta si fun tuturor care vor juca wow in continuare si la fel si celor care nu vor juca.

Old 23-08-2009, 15:30   #112 (permalink)
Registered User

almond's Avatar

WoW Characters
Eu nu va inteleg problema cu schimbarea ap/sp. Eu inca tin minte cand sp nu exista in joc deloc, l-au introdus pentru scalarea spellurilor la nivelul 60 la un moment dat. Faptul ca acum au reusit sa gaseasca un mod de a le scala mai simplu - este binevenit, cel putin din punctul meu de vedere.

Altfel - toate bune despre expansion, suna destul de bine si foarte probabil il voi cumpara. Ma bucura revampul la zonele vechi - in primul rand, nimeni nu mai trecea prin ele, in al doilea rand - arata ca blizz nu sunt lenesi deloc. Tot azerothul va trebui refacut pentru flying. TOT - nu stiu cati isi dau seama cat se va munci la lucrul asta, cu siguranta cel putin la fel de multa munca cum ar fi daca ar baga inca niste insulite sau mai stiu eu ce.

almond is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 15:50   #113 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by manusha View Post
Ma voi intoarce la forumul meu de AION acum, scuze de deranj
Nici o problema pisi.

Old 23-08-2009, 16:00   #114 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
WoW Characters
Avem si un triler pt download:
World of Warcraft: Cataclysm - Media

Deathwing cred ca a revenit, pt ca fi'sa si fi'su sunt atat de slabi, incat si 1 singur razboinic ii poate omora.
"- WHAAAT?! My daughter has been slayed by a puny mortal ?! WHAAAAAAAT?! My greatest warrior, my son has fallen ?! What are they doing to their bodies ? Uh! that's repugnant ! Taking their heads as a trophy its mortal sin ! You will die in agony and terror, insects !
*ROAAAAAAAARRRR!!! Flies from the dark pits of the Unknown* "

Last edited by gismo; 23-08-2009 at 16:16..

gismo is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 16:17   #115 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

o bagat tauren paladin
quit
/mature

angry is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 16:23   #116 (permalink)
Registered User

manusha's Avatar

Quote:
Originally Posted by rakware View Post
Nici o problema pisi.

Buna asta, buna rau. Mai zi-ne te rog frumos, mai amuza-ne cu talentele tale de entertainer desavarsit.
Daca acum sunt mai incantat de un alt joc inseamna ca nu imi pot exprima opinia asupra unui joc pe care l-am jucat ani de zile? Iarta-ma te rog ca te-am deranjat si am indraznit sa poposesc pe SECTIUNEA TA de forum.
Daca ma cobor la nivelul tau dau de petrol asa ca ai ignore de acum.

ON: Da, asta e un aspect pozitiv, recunosc, refacerea starting areas pentru a le repopula.

Old 23-08-2009, 16:58   #117 (permalink)
Registered User

RazvanRG's Avatar

WoW Characters
http://www.wowbash.com/images/1250885113.png

""Hi

I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?
""

RazvanRG is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 17:32   #118 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

WoW Characters
Quote:
Buna asta, buna rau. Mai zi-ne te rog frumos, mai amuza-ne cu talentele tale de entertainer desavarsit.
Daca acum sunt mai incantat de un alt joc inseamna ca nu imi pot exprima opinia asupra unui joc pe care l-am jucat ani de zile? Iarta-ma te rog ca te-am deranjat si am indraznit sa poposesc pe SECTIUNEA TA de forum.
Daca ma cobor la nivelul tau dau de petrol asa ca ai ignore de acum.

ON: Da, asta e un aspect pozitiv, recunosc, refacerea starting areas pentru a le repopula.
Dude, cum sa nu te ia lumea la misto cand ai dat-o in nerd rage din primele posturi, si continui cu aceasi atitudine?

Eu nu inteleg ce e lumea asa ofuscata pe schimbarile asta, orice lucru evolueaza intr-o directie sau alta. Daca schimbarile ce-o sa vina sunt bune vom mai aveam nu sh cati ani de WoW, daca nu va muri incet in 1-2 ani.
Plus ca alta chestie tare e cat de siguri sunt unii pe ei ca expansionul va fi un rahat numa' pe baza a catorva informatii generale.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2009, 18:32   #119 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

WoW Characters
Quote:
Iar te confunzi cu milioanele de posteri de pe CG, in numele cui vorbesti de fapt cand spui "ne" ?
Quote:
Daca acum sunt mai incantat de un alt joc inseamna ca nu imi pot exprima opinia asupra unui joc pe care l-am jucat ani de zile?
Ti-ai exprimat-o, acum ia calul meu si du-te!
Quote:
Foarte pozitiv acest aspect, de parca majoritatea nu o sa stea tot intr-o singura zona, fie ca este ea outland/northrend/starting areas/brd gates.

Old 23-08-2009, 19:04   #120 (permalink)
Grand Shaman

m-m-c's Avatar

WoW Characters
Quote:
Te asigur ca milioanele alea care ti se par tie putine (2 sa zicem) de oameni reprezinta exact sectorul de playeri skilled oldtimers care se vad pusi in fata faptului implinit, si anume de a juca alt joc decat ceea ce apreciau ei.
As fi curios de unde scoti ciferele astea, inca nu am vazut vreo declaratie a vreunui top guild member care sa zica despre urmatorul expansion ca e shit. Asteptam.

Ba mai mult, discutand cu vreo 4-5 vechi jucatori de pe timpurile beta-ului s-au declarat foarte multumiti de prezentarea expansion-ului.

Misa mai lipsea din topicul asta.

Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol.

m-m-c is online now    Send Message via Google Talk to m-m-c Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules