![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| World of warcraft lore
Salut, Joc de cativa ani wow , casual spre sunday player , mi se pare un joc destul de bun cand vine vorba de lore , pacat ca nu il inteleg.Deci , ca sa rezolv problema m-am hotarat sa imi cumpar cartile wow , din pacate habar nu am care trebuie sa le iau si in ce ordine. Daca e cineva (sunt convins ca e) pasionat sa imi spuna si mie care e ordinea si care sunt interesante.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| World of Warcraft universe guide - WoWWiki Ai aici foarte multe articole, din care iti faci o idee despre lore (rase, clase, conflicte .etc) Deasemenea gasesti si lista cu carti acolo si detalii despre fiecare. Cred ca site-ul ala e tot ce iti trebuie
__________________ .:Respect Gym - Kickbox/Muay Thai/MMA:. Pentru detalii : ""Hi, I'm pretty new to druids and I was wondering if Incest Swarm is good for pvp ?"" | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cam asta ar fi ordinea (cel putin in ordinea aparitiei): Novels - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft Cam tot ce scrie pe wowwiki e din carti interpretat mai mult sau mai putin.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu am nici o treaba cu universul WOW, dar iti pot spune ca o carte din alea o gasesti 100% in Real.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Iti trebuie doar rabdare(fara tutun). | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Ce-i fata mintea lui Chris Metzen p'acolo cu universul Warcraft e deja beyond expectations. Poti sa pierzi timp gramada pe wowwiki citind despre o factiune numai. Una peste alta, e o placere sa-l asculti pe Metzen vorbind. Cel putin la BlizzCon, speram sa nu mai termine! Bestest guy ever!
__________________ Cruising in Azeroth since 2004. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Fantasy Sci-Fi am gasit cartile la astia , am comandat , au venit repede , super ok. poate mai sunt oameni interesanti. au si la star wars, starcraft etc
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sunt traduse execrabil. Prefer sa le citesc in engleza. Tocmai am terminat ultima, Arthas: Rise of the Lich King si e super tare. Astept sa apara Stormrage a lui R.A. Knaack
__________________ You know you are playing too much WoW when your girlfriends panties become a rare drop. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
tot ce am citit din cartile astea sunt maculatura ieftina. Oricum daca joci warcraft de la 1 la 3 cu expansionuri intelegi fara probleme tot ce inseamna lore in joc. Daca ai pasiune pentru a citi fantasy citeste ceva ca lumea, nu prostioare din astea din universul warcraft sau starcraft. Star wars lol.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You know you are playing too much WoW when your girlfriends panties become a rare drop. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
da prietene am citit, ca nu ma aruncam sa vorbesc daca nu as fi citit. Este maculatura ieftina, scrisa de scriitori mediocri. Singurul target care cumpara este cel care este hooked de jocuri, on its own are valoare zero. War of the ancients pe care o dai tu ca exemplu e un pic peste jenibilitatile celelalte cu Medivh, Thrall, Ronin etc. Total pe langa esti tu cand spui ca in jocuri gasesti 2% din lore. Pot sa spun si io ca esti 88% tembel, scoatem statistici fiecare si le dovedim cum putem. Ca au mai scris niste indivizi niste carti pe langa lore-ul din jocuri ca sa mai scoata niste coco, cinste lor, dar tot ceea ce trebuie sa stii ca sa intelegi loreul in totalitate ai in jocuri. Cartile sunt asa, pentru cei ce vor sa fie mai catolici decat papa in a cunoaste tot universul. Nu te mai lua la cearta cand e evident ca ai o cultura sub medie in ceea ce priveste universul fantasy. Ai ce "citii" daca vrei fantasy ca lumea ? Pai citeste si apoi mai spune-ne de plus valoarea lui Knaak. Daca vrei sa citesti in continuare carti de buzunar esti liber sa o faci
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Cartile sunt facute dupa film, in cazul de fata dupa joc, e o broderie pe langa modelul de baza. ptz are dreptate, intelegi foarte bine lore-ul din joc daca treci prin toate campaniile din warcraft de la 1 la 3 cu expansionurile aferente. Nu ma pot pronunta insa de calitatea lor pentru ca nu le-am citit si nu-s amator de literatura fantasy. Insa nu-ti vor aduce "Master of Lore" daca le citesti, insa cu siguranta daca esti atent la toate textele din questuri ajungi la "titlul" asta.
__________________ [*]Post your keybindings (we assume you use keybindings): i use keybord and mouse Yo Dawg, I heard that you like Grim Batol so in next expansion I put Grim Batol on Grim Batol so you can raid Grim Batol while you're on Grim Batol. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |