![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
total de acord. De aici si pana la a le numi "super tari" e cale foarte lunga. Si eu m-am apucat sa le citesc cand eram in wow frenzy, universul e misto dar cartile sunt scrise slabut si mi-am dat seama ca nu pierdeam nimic daca le dadeam skip.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
eu nu sunt in wow frenzy ... joc de 2 ori pe saptamana cand ma cheama guilda la raiduri ... dar am vrut sa le iau de curiozitate oricum nu sunt cine stie ce dar merge de citit pe wc , metrou , etc oricum le recomand jucatorilor de wow , sunt ieftine (daca le cumparati) si sunt o lectura usoara.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
cartile alea care le vezi tu acum sunt povestea care a fost pusa pe masa, inainte sa se faca war1,2,3 si wow. Tu cum crezi ca se face un joc?exista un storyline f bine definit..ah ca a mai inflorit asta in carti ca sa faca o lectura acceptabila e altceva dar toate povestile alea existau dar se vede ca multi nici macar nu cititi questurile.
__________________ Slalom printre cretini... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
poti sa mai bagi si tu o fisa. Cartile intr-adevar sunt oficiale, dar povestea nu a fost pusa pe masa inainte sa se faca jocurile, get real. Adica tu crezi ca existau concepte gen arthas, illidan, frozen throne cand lucrau baietii la wc1 si wc2 ? Aveau ei in cap night elfi si undeads ? Yea right. Povestea a progresat odata cu jocurile, de la batranii lothar si blackhand, king terenas si orgrim doomhammer pana la thrall, arthas, stormrage si toti actualii. Odata cu cresterea in complexitate a jocurilor s-a extins si universul respectiv si au inceput si baietii sa scrie carti.
__________________ I order the club sandwich all the time, but I'm not even a member, man. I don't know how I get away with it. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
Asa e. Am cultura sub medie. Impartaseste-ne si noua ce ai citit tu de incerci sa pari mare critic in literatura fantasy. Da exemple de alte carti si fa comparatii nu arunca cu rahat doar sa pari ca ai "cultura peste medie" fata de prostimea de rand care indrazneste sa citeasca si alte carti in afara de "fantasy-u tau adevarat".
__________________ You know you are playing too much WoW when your girlfriends panties become a rare drop. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Mie unu mi-au placut cele 3 carti Warcraft, mai putin cea cu Thrall care a fost cam previzibila (Lord of the Clans). In StarCraft am citit doar Liberty's Crusade si iarasi a fost foarte placuta la citit. Acum fiecare cu ce ii place. Daca vine unu zi-mi zice ca el e tare ca citeste Coelo, foarte bine, GG... dar mie imi place SF-ul si Fantasy-ul si imi place universul WoW si SC asa ca nu vad nimic gresit in a citi carti din acest univers.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
bai nu mai fiti asa defensivi, nu am zis ca e ceva rau sa le citesti, si eu le-am citit , am zis doar ca sunt carti foarte usoare. Pot fi un punct de plecare totusi catre niste literatura fantasy mai serioasa si mai de calitate.Meggido iti recomand cateva serii: - de departe cel mai misto scrisa si frumoasa mi se pare seria lui George RR Martin A Song of Ice and Fire. - foarte complexa si epica e seria lui Erikson , Malazan Books of the Fallen. - trilogia lui Abercrombie, The First Law ar mai fi si multe altele, dar poti sa incepi cu astea. Totusi sunt niste opere destul de lungi, nu le citesti in 2 zile in metrou ca pe cartile de buzunar Blizzard ![]() Daca totusi iti faci curaj si te apuci de ele, poate intr-un an o sa imi multumesti.
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Mersi pentru recomandare, o sa le citesc cand am timp. Din ce mi-a placut mie cel mai mult: cartile lui R.A. Salvatore din Forgotten Realms, seria Death Gate de Margaret Weis & Tracy Hickman si Saga of Recluce de L.E.Modesitt
__________________ You know you are playing too much WoW when your girlfriends panties become a rare drop. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti |
Am frunzarit cartile recomandate de cobalt si par interesante. Cred ca o sa cumpar si eu una doua de curiozitate.
__________________ We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Last edited by ratz1819; 14-11-2009 at 10:10.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |