Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 00:51   #21 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

luati cartile prea in serios ... all of you ... sunt niste carti de umplutura care mai condimenteaza jocul asta plin de farm si questuri imbecile

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:58   #22 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
total de acord. De aici si pana la a le numi "super tari" e cale foarte lunga. Si eu m-am apucat sa le citesc cand eram in wow frenzy, universul e misto dar cartile sunt scrise slabut si mi-am dat seama ca nu pierdeam nimic daca le dadeam skip.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:33   #23 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

eu nu sunt in wow frenzy ... joc de 2 ori pe saptamana cand ma cheama guilda la raiduri ... dar am vrut sa le iau de curiozitate
oricum nu sunt cine stie ce dar merge de citit pe wc , metrou , etc

oricum le recomand jucatorilor de wow , sunt ieftine (daca le cumparati) si sunt o lectura usoara.

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:01   #24 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

eu nu stiu cum poate sa zica cineva ca in jocuri lore nu e nici 2% si ca din carti inveti restul, astea nici macar nu sunt oficiale

angry is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:43   #25 (permalink)
Registered User

zpan's Avatar

Quote:
Originally Posted by angry View Post
eu nu stiu cum poate sa zica cineva ca in jocuri lore nu e nici 2% si ca din carti inveti restul, astea nici macar nu sunt oficiale
pe bune? mai baga o fisa.
cartile alea care le vezi tu acum sunt povestea care a fost pusa pe masa, inainte sa se faca war1,2,3 si wow.
Tu cum crezi ca se face un joc?exista un storyline f bine definit..ah ca a mai inflorit asta in carti ca sa faca o lectura acceptabila e altceva dar toate povestile alea existau dar se vede ca multi nici macar nu cititi questurile.

zpan is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 15:21   #26 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
poti sa mai bagi si tu o fisa. Cartile intr-adevar sunt oficiale, dar povestea nu a fost pusa pe masa inainte sa se faca jocurile, get real. Adica tu crezi ca existau concepte gen arthas, illidan, frozen throne cand lucrau baietii la wc1 si wc2 ? Aveau ei in cap night elfi si undeads ? Yea right.

Povestea a progresat odata cu jocurile, de la batranii lothar si blackhand, king terenas si orgrim doomhammer pana la thrall, arthas, stormrage si toti actualii. Odata cu cresterea in complexitate a jocurilor s-a extins si universul respectiv si au inceput si baietii sa scrie carti.

Old 06-11-2009, 15:29   #27 (permalink)
Registered User

angry's Avatar

ce legatura are cititul questurilor cu cartile?
si nu stiu cate fise trebe sa bag ca sa ajung sa-mi dau seama ca povestea din joc e 2% din lore?

angry is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 10:12   #28 (permalink)
Registered User

Meggido's Avatar

Quote:
Originally Posted by ptz View Post
Nu te mai lua la cearta cand e evident ca ai o cultura sub medie in ceea ce priveste universul fantasy. Ai ce "citii" daca vrei fantasy ca lumea ? Pai citeste si apoi mai spune-ne de plus valoarea lui Knaak.
Mda, nu am zis nimic de "valoarea" lui Knaak am subliniat doar faptul ca imi place ce scrie in Warcraft. Imi place cum scrie despre dragoni care in caz ca nu stiai e principalul motiv pentru care Metzen l-a lasat sa scrie in universul warcraft.

Asa e. Am cultura sub medie. Impartaseste-ne si noua ce ai citit tu de incerci sa pari mare critic in literatura fantasy. Da exemple de alte carti si fa comparatii nu arunca cu rahat doar sa pari ca ai "cultura peste medie" fata de prostimea de rand care indrazneste sa citeasca si alte carti in afara de "fantasy-u tau adevarat".

Meggido is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 12:36   #29 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

WoW Characters
Mie unu mi-au placut cele 3 carti Warcraft, mai putin cea cu Thrall care a fost cam previzibila (Lord of the Clans). In StarCraft am citit doar Liberty's Crusade si iarasi a fost foarte placuta la citit.

Acum fiecare cu ce ii place. Daca vine unu zi-mi zice ca el e tare ca citeste Coelo, foarte bine, GG... dar mie imi place SF-ul si Fantasy-ul si imi place universul WoW si SC asa ca nu vad nimic gresit in a citi carti din acest univers.

PET is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 13:33   #30 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

WoW Characters
bai nu mai fiti asa defensivi, nu am zis ca e ceva rau sa le citesti, si eu le-am citit, am zis doar ca sunt carti foarte usoare. Pot fi un punct de plecare totusi catre niste literatura fantasy mai serioasa si mai de calitate.

Meggido iti recomand cateva serii:

- de departe cel mai misto scrisa si frumoasa mi se pare seria lui George RR Martin A Song of Ice and Fire.
- foarte complexa si epica e seria lui Erikson , Malazan Books of the Fallen.
- trilogia lui Abercrombie, The First Law

ar mai fi si multe altele, dar poti sa incepi cu astea. Totusi sunt niste opere destul de lungi, nu le citesti in 2 zile in metrou ca pe cartile de buzunar Blizzard

Daca totusi iti faci curaj si te apuci de ele, poate intr-un an o sa imi multumesti.

Old 09-11-2009, 12:13   #31 (permalink)
Registered User

Meggido's Avatar

Mersi pentru recomandare, o sa le citesc cand am timp. Din ce mi-a placut mie cel mai mult: cartile lui R.A. Salvatore din Forgotten Realms, seria Death Gate de Margaret Weis & Tracy Hickman si Saga of Recluce de L.E.Modesitt

Meggido is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 12:14   #32 (permalink)
Registered User

Intr-adevar lectura foarte usoara "cartile de buzunar" ale Blizzard, mersi de recomandari ptz, merg f mult cu metroul si o carte face calatoria mai usoara

Tzacanila is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2009, 09:48   #33 (permalink)
Registered User

Am frunzarit cartile recomandate de cobalt si par interesante. Cred ca o sa cumpar si eu una doua de curiozitate.

Last edited by ratz1819; 14-11-2009 at 10:10..

ratz1819 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft

Thread Tools

Posting Rules