![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Intrebari si raspunsuri
1. Stiu ca cu F1-F4 iti poti schimba seturi de arme/armuri or smth. Problema e ca eu nu am decat F1 jos, in dreapta skill-urilor. Dc? 2. Ce se unlockeaza pt. PvP? Upgrade weapons, runes si mai ce?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Armors for a W/Mo Dmg dealer dude
I am really thinking about what is the best Armor Set for a W/mo using swords ... Mda lol nu stiu de ce am inceput sa vb in engleza.. cred ca din reflex deci .. eu m-am gandit la Dragon set cu knight boots ... ce ziceti ?Ah si inca o intrbare .. se merita sa bag in armuri urmatoarele rune Minor tactics minor strenght minor smithing players Superior swordsmanship ?
__________________ To be forgotten is worse than death | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: in your darkest dreams |
Dmgul pe care in absoarbe o armura in GW se calculeaza in felul urmator: in functie de tipult de atac armura absoarbe dmgul diferit, de exempu, elementisti pe fire si arcasi au projectile attacks si chestu absoarbe majoritatea dmgului. In pvp sau gvg majoritatea elementistilor is pe air deci esti atacat de deasupra si helmu abosarbe majoritatea dmgului. Ideea ii ca daca o armura din set nu este lovita de un atac ea absoarbe foarte putin din atacul respectiv. La warrior as alege Knight's Set in loc de Dragon Set pentu ca de cele mai multe ora o sa primesti dmg de la diferite skiluri de necromancer, elementalist, ranger si nu de la un warrior. Tre sa ti cont si de cat hp iti scad runele, warrioru la lvl 20 are 480 hp, daca procedezi asa singura runa care iti scade hp ii superior swordsmanship (480-75=405 hp) ceea ce pentru un tank nu ii foarte bine, daca reusesti sa faci rost de un superior vigor, de un sword si shield cu +hp ar fi excelent, sa incerci sa ajungi cu hpu peste 500. PS Matth BAC first GW later
__________________ Guild Wars: Andrasy Phoenix lvl 20 e/me Plagued Soul lvl 16 r/n Phoenix Bloodsoul lvl 12 n/w | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am si eu nsite intrebari .. 1. care sunt diferentele dintre 1.5k and 15k amror.. ca mam uitat si nu am observat niciuna inafara de costurile productiei ... 2. Unde se pot face fissure set ? adica cica alea de zicea luema ca ajung al 500 platinum ![]() 3.e naspa de facut roist de superior vigor si absorption ... adica parca nu se gasesc la rune trader .. sau sunt.. ? 4.Ce trebuie sa fac ca sa ma primiti intr-un meci GvG ? ca ala am inteles ca este atuul Jocului .. si sunt UBER curios cum e felingu .. Deci vreau sa stiu requirements ca sa fiu luat in acel party de 8 ![]() 5.Toti sunteti pe europe .. sa stiu daca sa imi schimb contu pe Europe ca este pe america acuma 6.Oare o sa-mi iau bacu?
__________________ To be forgotten is worse than death | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
6. Probabil nu, dupa cat timp petreci pe forum si la GW. In rest nu stiu, nu am jucat suficient. 500 platina pentru o armura... this better be good!
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
1. Cre'ca doar estetice. 2. Tre' sa intri in Fissure. Te duci in Temple of Ages si, cand continentu' pe al carui server joci castiga in Hall of Heroes, echipa din care faci parte da 1000 gold si intra in Underworld sau Fissure. 3. Daca se gasesc la traderi sunt foarte scumpe. Poti gasi facand diverse misiuni sau questuri, ori facand farming. 4. Tre' sa ai char de lvl 20, fie PvP, fie PvE - preferabil PvP, deoarece ai toate cele 200 de puncte de atribute. Charu' de PvE primeste si restu' de 30 de astfel de puncte dupa ce face Ascensiunea, si anume facand 2 quest-uri. 5. Nu suntem toti pe Europe, poti sa stai pe America, deoarece Guild Hall nu tine seama de serveru' pe care esti, iar in Hall of Heroes ne intalnim pe districtele internationale.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: in your darkest dreams | Quote:
__________________ Guild Wars: Andrasy Phoenix lvl 20 e/me Plagued Soul lvl 16 r/n Phoenix Bloodsoul lvl 12 n/w | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Se poate face cumva sa nu mai apara mesajele alea cu cine a mai castigat in Hall of Heroes ? Eu nu joc PvP (deocamdata) si au inceput sa ma enerveze spam-urile care ma tot anunta o chestie care nu ma intereseaza chiar deloc...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |