![]() |
| | #505 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Am incercat multe MMORPG-uri dar nici unul nu m-a convins sa joc mai mult timp..ba chiar si sa platesc Ultimul de pe lista mea a ramas Guild Wars-ulAs vrea sa stiu si eu care dintre ele merita cel mai mult s afie cumparat...si mai ales niste pareri ![]() ms anticipat | ||
|
| | #506 (permalink) | ||
|
salut! doar ce mi-am luat gw prophecies si eye of the north, dar faza e k atunci cand bag dvdul cu eoth nu-mi apare nici un install nimik. momentan joc parte introductiva fiind lvl 2 , o sa-mi ceara mai incolo un instal pt eoth nu?app : trebuie sa am skill de skin animals k sa iau blana de urs sau pica ea k un loot oarecare? | |||
|
| | #507 (permalink) | ||
|
Ca sa ajungi in EotN trebuie sa ai lvl 10 si sa ajungi in Lions Arch...de acolo iei questul "What lies beneath" de la Lon Caldoron, un NPC de pe langa fantana. In ceea ce priveste materialele (blanuri, lemne, piatra, etc.) toate astea sant dropate de mobs sau pot fi salvate din alte itemuri. Pt. o gramada de alte detalii vezi aici.
__________________ Statistically, one out of four men has some form of mental illness. So, if your three best friends are okay... | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
|
Imi spune cineva care ar fi profesia si build-ul pentru caracterul cu cel mai mare dps (GW Prophecies), vreau sa imi fac un caracter pentru PVP, am inceput cu un elementalist dar am vazut asta pe un blog si acum stau pe ganduri: The best solo PVP Guild Wars Ranger ~ Soft Pr0n ivil Bunny
__________________ There is no order | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|