![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
O intrebare nitel stupida. Mi-am facut si eu un Necro/Ranger si vreau sa imi iau companion un paianjen - alt animal ar arata cam aiurea pe langa zombii aia.Deci intrebarea ar fi ce fel de paianjeni pot fi luati companion si unde se gasesc, eu am crezut ca pot lua un pitic d-ala numit Moss Spider dar imi spune "target is not an animal" - te pomenesti ca paienjenii or fi vreo specie de leguma si astia m-au mintit in scoala generala...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Damn ! ![]() Am fost in Underworld pentru prima oara in acest week-end cu un grup de 8 dar praf cu totii (inclusiv eu care nu stiam ca monstruletii de pe acolo sunt level 29 and up). Nu a durat mai mult de 5 minute pana am murit cu totii...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
daca vreau sa am 2 -3 personaje merita sa fac cu toate 3 pve-ul complet ? sau fac doar cu unul de fun si cu celelalte 2 incep direct pvp ? ______________ ce creaturea ar fi buna de pet pt un w/ranger de lvl 8 ______________________________________ w/rangerul e bun de ceva in pvp ? tx | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Din cate am inteles Black Bear este cel mai bun din ce poti gasi la suprafata, dar cel mai bun si cel mai bun este paianjenul din UW (Elder Black Widow).
__________________ Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
tx rodon! question time again : eu sunt lvl 12 si fac in curand 13 si inca nu am terminat toata zona din ascalon dupa searing.... dar harta e imensa.........banuiesc ca in zona urmatoare aia cu gheata and shit voi ajunge aproape de 20 ....dupa ce mai fac??? inafara de skilluri? ahh si inca ceva...ce-mi trebe ca sa fur elite skills si de unde gasesc acel ceva? | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Ca sa furi elite skills iti trebuie Capture Signet. Cel mai apropiat loc ptr al obtine este in Lion Arch, de la Magi Malaquire. Intai iti da un quest fara mare importanta dupa care iti da questul pentru Capture Signet. Dupa Lion Arch ai sa il gasesti de vanzare la aproape toti comerciantii de skill-uri. Ce faci dupa zona cu gheata ??? O gramada de lucruri: questuri, ascensiune, cele 2 questuri pentru 15 attrib points fiecare, farming ptr obiecte gold, rune si altele, strangi bani pentru armura de 15k bucata, pe urma strangi bani ptr armura din UW, comert cu alti jucatori, captura de elite skills, eheheeee o gramada de lucruri.
__________________ Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888 | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Cea mai buna parte de facut o reprezinta luptele in Tomb | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
@azertiti chestia cu armura e "de gustibus" cine are bani sa o cumpere are bani si de rune. Nu e diferita de cea din Droknar ca si status dar arata mult mai bine, ca sa nu mai vorbim de cea din UW care cu tot cu materiale te costa cam 400k/piesa. Si culmea culmilor oamenii platesc banii astia, asa "inutile" cum sunt.
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Proud ex-Dudele Dulci member :P Shee Leen Me/N *They told me to get a life, but I don't know where to download it* | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Dupa ce iti cumperi jocul contul este free. Nu exista alt fel de *free* in nici in caz genul pe care il sugerezi tu.
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |