Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-06-2005, 20:54   #41 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

Ca warrior ce fel de runa superioara merita sa pun? Swordsmanship,tactics sau strength?Adica la care diferenta dintre 12 si 15 se simte mai mult?

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2005, 18:19   #42 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

O intrebare nitel stupida. Mi-am facut si eu un Necro/Ranger si vreau sa imi iau companion un paianjen - alt animal ar arata cam aiurea pe langa zombii aia.

Deci intrebarea ar fi ce fel de paianjeni pot fi luati companion si unde se gasesc, eu am crezut ca pot lua un pitic d-ala numit Moss Spider dar imi spune "target is not an animal" - te pomenesti ca paienjenii or fi vreo specie de leguma si astia m-au mintit in scoala generala...

Cosmin_C is online now    Reply With Quote
Old 04-07-2005, 03:27   #43 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Singuru' spider din joc (Black Widow) se gaseste in Underworld.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2005, 10:32   #44 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Damn !
Am fost in Underworld pentru prima oara in acest week-end cu un grup de 8 dar praf cu totii (inclusiv eu care nu stiam ca monstruletii de pe acolo sunt level 29 and up). Nu a durat mai mult de 5 minute pana am murit cu totii...

Old 04-07-2005, 17:26   #45 (permalink)
Registered User

daca vreau sa am 2 -3 personaje merita sa fac cu toate 3 pve-ul complet ?
sau fac doar cu unul de fun si cu celelalte 2 incep direct pvp ?

ce creaturea ar fi buna de pet pt un w/ranger de lvl 8

w/rangerul e bun de ceva in pvp ?

tx

Seth_ is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2005, 15:54   #46 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Din cate am inteles Black Bear este cel mai bun din ce poti gasi la suprafata, dar cel mai bun si cel mai bun este paianjenul din UW (Elder Black Widow).
Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888

Rodon is online now    Reply With Quote
Old 08-07-2005, 19:26   #47 (permalink)
Registered User

tx rodon!
question time again : eu sunt lvl 12 si fac in curand 13 si inca nu am terminat toata zona din ascalon dupa searing....
dar harta e imensa.........banuiesc ca in zona urmatoare aia cu gheata and shit voi ajunge aproape de 20 ....dupa ce mai fac???
inafara de skilluri?

ahh si inca ceva...ce-mi trebe ca sa fur elite skills si de unde gasesc acel ceva?

Old 09-07-2005, 11:45   #48 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Ca sa furi elite skills iti trebuie Capture Signet. Cel mai apropiat loc ptr al obtine este in Lion Arch, de la Magi Malaquire. Intai iti da un quest fara mare importanta dupa care iti da questul pentru Capture Signet. Dupa Lion Arch ai sa il gasesti de vanzare la aproape toti comerciantii de skill-uri.
Ce faci dupa zona cu gheata ??? O gramada de lucruri: questuri, ascensiune, cele 2 questuri pentru 15 attrib points fiecare, farming ptr obiecte gold, rune si altele, strangi bani pentru armura de 15k bucata, pe urma strangi bani ptr armura din UW, comert cu alti jucatori, captura de elite skills, eheheeee o gramada de lucruri.
Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888

Old 09-07-2005, 12:40   #49 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

Care-s cele mai bune zone pentru a face farming? Ce sfaturi aveti pentru cineva care vrea sa farmeze?

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2005, 13:05   #50 (permalink)
Registered User

ahhh deci n-o sa ma plictisesc...si ai uitat cel mai important lucru ....PVP and maybe if i'm very nice GvG

Old 09-07-2005, 16:03   #51 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rodon
Ce faci dupa zona cu gheata ??? O gramada de lucruri: questuri, ascensiune, cele 2 questuri pentru 15 attrib points fiecare, farming ptr obiecte gold, rune si altele, strangi bani pentru armura de 15k bucata, pe urma strangi bani ptr armura din UW, comert cu alti jucatori, captura de elite skills, eheheeee o gramada de lucruri.
Eu as zice fara armura de 15K bucata (inutila de fapt) si sa bagi bani in rune de superior si echipament mai bun.
Cea mai buna parte de facut o reprezinta luptele in Tomb

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 11:22   #52 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Seth_
ahhh deci n-o sa ma plictisesc...si ai uitat cel mai important lucru ....PVP and maybe if i'm very nice GvG
mda... eu nefiind pasionat l-am uitat cu usurinta.
@azertiti chestia cu armura e "de gustibus" cine are bani sa o cumpere are bani si de rune. Nu e diferita de cea din Droknar ca si status dar arata mult mai bine, ca sa nu mai vorbim de cea din UW care cu tot cu materiale te costa cam 400k/piesa. Si culmea culmilor oamenii platesc banii astia, asa "inutile" cum sunt.

Old 11-07-2005, 17:44   #53 (permalink)
Registered User

Shiken's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rodon
mda... eu nefiind pasionat l-am uitat cu usurinta.
@azertiti chestia cu armura e "de gustibus" cine are bani sa o cumpere are bani si de rune. Nu e diferita de cea din Droknar ca si status dar arata mult mai bine, ca sa nu mai vorbim de cea din UW care cu tot cu materiale te costa cam 400k/piesa. Si culmea culmilor oamenii platesc banii astia, asa "inutile" cum sunt.
Eu stiam ca e in FoW,nu UW.
PvP Character : Shilen Of Cgr

*They told me to get a life, but I don't know where to download it*

Shiken is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 19:02   #54 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shiken
Eu stiam ca e in FoW,nu UW.
ma rog, le incurc

Old 11-07-2005, 19:04   #55 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Offtopic, Rodon, te rog sa faci in asa fel incat semnatura ta sa aiba maxim 4 randuri.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 23:59   #56 (permalink)
Registered User

DarkPif's Avatar

Deci dacâ aicea ie topicul de întrebâri atuncea pun shi ieu o întrebare foarte stupidâ
Unde shi cum pot sâ âmi fac un cont "FREE" shi dacâ existâ free

DarkPif is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2005, 00:45   #57 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Dupa ce iti cumperi jocul contul este free. Nu exista alt fel de *free* in nici in caz genul pe care il sugerezi tu.

Old 12-07-2005, 12:30   #58 (permalink)
Registered User

vladrianul's Avatar

Pretul corect ptr. vopsele

Deabia am inceput sa joc, si am observat ca lumea are o pasiune in a vinde si cumpara vopsele ("dye"). Intrebarea mea e: Care e pretul corect, mai ales ptr black si silver? Ca am auzit o gramada de variante.

vladrianul is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2005, 13:17   #59 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladrianul
Deabia am inceput sa joc, si am observat ca lumea are o pasiune in a vinde si cumpara vopsele ("dye"). Intrebarea mea e: Care e pretul corect, mai ales ptr black si silver? Ca am auzit o gramada de variante.
Ptr black este undeva in jur de 3.7-4k, dar pretul variaza. Mergi la dye trader vezi cu cat vinde ala in ziua respectiva (pentru ca si la el pretul poate varia in functie de cerere si oferta) mai scazi 2-300 si ala e pretul aproximativ.

Old 14-07-2005, 18:36   #60 (permalink)
Registered User

question time again :
voua vi se par colectorii importanti ??? pt ca am o groaza de obiecte de dat la colectorii din old ascalon si eu sunt de acu in frosts gate si mi-e lene sa ma intorc.
credeti ca merita?
:d

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules