![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Mi-am dezgropat si eu contul si am un amarat de Mo/Me de level 6 si un pic. Ceva sugestii, ajutoare etc? Mai sunt oameni de level mic printre Dude cu care sa joc?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
am ajuns in beacons perch si sunt lvl 15 ...problema este ca eu cred ca am terminat toate quest-urile si misiunile de pana aici ....si tot lvl 15 sunt si daca vreau sa fac lornar's run sau cum naiba s-o chema ....mi-o cam iau in freza rau de tot ........... am ratat eu ceva ???? tre sa ma duc intai in kryta or whatever it's called inainte sa fac restul de orase din regiunea inghetata ( a carei nume n-o stiu ....si n-am nici cartea in fata)? sau tre sa ma rog de cineva sa ma treaca de lornars's pass ? | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Chiar, as avea doua intrebari: 1. Se poate face drumul dpre Droknar's Forge si prin alta metoda decat run like hell ? ![]() 2. Cata viata da Rune of Superior Vigor ? Conteaza rasa care esti sau partea de armura pe care o pui ? Mie imi da numai 50, sunt E/Mo, e normal in conditiile in care costa enorm iar runa care da 30 are un pret derizoriu ?
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
1. Banuiam eu, dupa ce mi-am facut o super-echipa si am murit dupa primele 3-4 lupte. ![]() 2. OK, deci mi-am luat o teapa de zile mari; Rune of Superior Vigor merita folosita daca o gasesti dar eu am cumparat-o, am zis ca tot am o gramada de bani. Macar am pus-o pe un set de armura bun, facut in Droknar's Forge; now back to farming, iar am ramas cu ~40 platina... dupa ce am avut aproape 100, damn !
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Parerea mea este cine isi cumpara asemenea armuri o face sa arate ca joaca mult, iti da intr-un fel garantia ca are experienta cat de cat. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Se numeste platinum ^^
__________________ PvE Character : Shee Leen lvl 20 Mo/Me (ex. Me/N )PvE Character : Tsu Xing lvl 20 W/Mo PvE Character : O Rain Bow O lvl 14 R/Me PvP Character : Shilen Of Cgr *They told me to get a life, but I don't know where to download it* | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Mi-am facut si eu armura de Droknar. ![]() Acum intrebarea... ce e aia "infuse" si unde se face. M-am invitat un tip intr-o gilda (am refuzat of course) si dupa aia ne-am luat nitel la discutii. Tocmai ii spusesem cat de fericit eram ca mi-am facut o armura tare cand el m-a intrebat daca am infusat-o. Tocmai ma pregateam sa il intreb ce e aia cand mi s-a deconectat... deci, despre ce vorbea ?
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
![]() Quote:
O sa dai de Mursaat in urmatoarele misiuni, iar daca nu ai armura infuzata pici repede de tot in fata lor.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Eu oricum pic repede ca sunt Elementalist(a). Aceasta infuzie iti aduce beneficii si impotriva monstrilor obisnuiti sau e o protectie specifica impotriva acelor Mursaat ?
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
deci nu toti casterii vro asta..doar moncii si din aia doar cativa si anume farmerii... exista un build care se foloseste de viata putina si functioneaza in felul urmator: ->se folosesc 5 rune supeioare si se aduce viata la 105 ->se folosesc: protective bond (poti sa iei maxim 5% din viata damage), essence bond, balthazar spirit, mending si damage spell of choice din chestia asta rezulta ca poti sa iei vreo 3-4 damage din orice atac , damage ce va putea fi healuit lejer de mending...deci nu titi mai faci probleme de viata cand ataci =>poti sa ataci foarte multio monstrii deodata si sa-i omori cu spell of choice=>farming | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|