Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-07-2005, 19:22   #61 (permalink)
Registered User

Eu zic sa le salvagezi .

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 20:23   #62 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Mi-am dezgropat si eu contul si am un amarat de Mo/Me de level 6 si un pic. Ceva sugestii, ajutoare etc?

Mai sunt oameni de level mic printre Dude cu care sa joc?
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 08:19   #63 (permalink)
Registered User

Sa traiti si sa-nfloriti tov. sef. Nivel mic sunt eu Elegant Iube R/Me si cu Eleganta Iubica Ele/Ne dar de maine o sa lipsesc vreo doua saptamani. Ne vedem noi cand ma-ntorc.

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2005, 13:21   #64 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by Seth_
question time again :
voua vi se par colectorii importanti ??? pt ca am o groaza de obiecte de dat la colectorii din old ascalon si eu sunt de acu in frosts gate si mi-e lene sa ma intorc.
Eu vand direct orice costa minim 3 gold, restul salvagez. Mai sunt unele materiale care le pastrez ca imi trebuie la armuri, restul vand. La collectori nu schimb dacat cand imi trebuie ceva de la ei, in rest sunt destul de rare cazurile in care obtii profit de pe urma schimbului.

Cosmin_C is online now    Reply With Quote
Old 17-07-2005, 12:15   #65 (permalink)
Registered User

am ajuns in beacons perch si sunt lvl 15 ...problema este ca eu cred ca am terminat toate quest-urile si misiunile de pana aici ....si tot lvl 15 sunt
si daca vreau sa fac lornar's run sau cum naiba s-o chema ....mi-o cam iau in freza rau de tot ...........
am ratat eu ceva ???? tre sa ma duc intai in kryta or whatever it's called inainte sa fac restul de orase din regiunea inghetata ( a carei nume n-o stiu ....si n-am nici cartea in fata)?
sau tre sa ma rog de cineva sa ma treaca de lornars's pass ?

Seth_ is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2005, 13:10   #66 (permalink)
Registered User

Daca este primul caracter nu are rost sa faci runul spre droknar's. Pierzi marea parte a jocului . Drumul tau este spre Vest, spre Lion's Arch.

rassallah is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 03:23   #67 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Chiar, as avea doua intrebari:
1. Se poate face drumul dpre Droknar's Forge si prin alta metoda decat run like hell ?
2. Cata viata da Rune of Superior Vigor ? Conteaza rasa care esti sau partea de armura pe care o pui ? Mie imi da numai 50, sunt E/Mo, e normal in conditiile in care costa enorm iar runa care da 30 are un pret derizoriu ?

Old 21-07-2005, 04:45   #68 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Nu. Adica da, trecand prin jungla si desert
2. Superior Vigor da tuturor +50 Health. Diferenta de pret dintre Minor si Superior (20 Health) poa' conta extrem de mult in PvP.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2005, 12:23   #69 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

1. Banuiam eu, dupa ce mi-am facut o super-echipa si am murit dupa primele 3-4 lupte.
2. OK, deci mi-am luat o teapa de zile mari; Rune of Superior Vigor merita folosita daca o gasesti dar eu am cumparat-o, am zis ca tot am o gramada de bani. Macar am pus-o pe un set de armura bun, facut in Droknar's Forge; now back to farming, iar am ramas cu ~40 platina... dupa ce am avut aproape 100, damn !

Old 22-07-2005, 11:56   #70 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rodon
mda... eu nefiind pasionat l-am uitat cu usurinta.
@azertiti chestia cu armura e "de gustibus" cine are bani sa o cumpere are bani si de rune. Nu e diferita de cea din Droknar ca si status dar arata mult mai bine, ca sa nu mai vorbim de cea din UW care cu tot cu materiale te costa cam 400k/piesa. Si culmea culmilor oamenii platesc banii astia, asa "inutile" cum sunt.
Daca dai 75K + materiale pe o armura nu inseamna ca iti mai perimiti si un Superior Absortion care in ultimul timp tinde spre acelasi pret.
Parerea mea este cine isi cumpara asemenea armuri o face sa arate ca joaca mult, iti da intr-un fel garantia ca are experienta cat de cat.

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2005, 12:03   #71 (permalink)
Registered User

Preturile variaza destul de mult asa ca nu exista unul corect. Black a ajuns pe la 7K la trader. Tu incerci sa il dai cat mai aproape de acela

azertiti is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 10:04   #72 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

intrebare: aia de la liga aia de GW sunt idioti? sunt a doua persoana din cate stiu eu din ghilda care am incercat sa ma ins criu si primesc un mail GOL... a reusit cineva sa se inscrie?

Elendoras is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 17:34   #73 (permalink)
Registered User

Spider777's Avatar

da imi spune si mie cineva la black dye la trader, are pret de 4 ceva si fro 800 gold.
Acel ceva , seamana cu niste bancnote ce sunt mai exact? ca nu am inteles

Spider777 is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2005, 17:59   #74 (permalink)
Registered User

Shiken's Avatar

Se numeste platinum ^^
PvP Character : Shilen Of Cgr

*They told me to get a life, but I don't know where to download it*

Shiken is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2005, 00:57   #75 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Mi-am facut si eu armura de Droknar.
Acum intrebarea... ce e aia "infuse" si unde se face. M-am invitat un tip intr-o gilda (am refuzat of course) si dupa aia ne-am luat nitel la discutii. Tocmai ii spusesem cat de fericit eram ca mi-am facut o armura tare cand el m-a intrebat daca am infusat-o. Tocmai ma pregateam sa il intreb ce e aia cand mi s-a deconectat... deci, despre ce vorbea ?

Old 24-07-2005, 01:07   #76 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Elendoras
intrebare: aia de la liga aia de GW sunt idioti? sunt a doua persoana din cate stiu eu din ghilda care am incercat sa ma ins criu si primesc un mail GOL... a reusit cineva sa se inscrie?
Vezi ce am scris eu intr-un alt thread pe tema asta si te rezolvi

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C
Mi-am facut si eu armura de Droknar.
Acum intrebarea... ce e aia "infuse" si unde se face. M-am invitat un tip intr-o gilda (am refuzat of course) si dupa aia ne-am luat nitel la discutii. Tocmai ii spusesem cat de fericit eram ca mi-am facut o armura tare cand el m-a intrebat daca am infusat-o. Tocmai ma pregateam sa il intreb ce e aia cand mi s-a deconectat... deci, despre ce vorbea ?
Infuse se face in timpul misiunii Iron Mines of Moladune (parca asa se numea) la un seer.
O sa dai de Mursaat in urmatoarele misiuni, iar daca nu ai armura infuzata pici repede de tot in fata lor.

Old 24-07-2005, 19:37   #77 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Eu oricum pic repede ca sunt Elementalist(a). Aceasta infuzie iti aduce beneficii si impotriva monstrilor obisnuiti sau e o protectie specifica impotriva acelor Mursaat ?

Old 24-07-2005, 20:31   #78 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C
Eu oricum pic repede ca sunt Elementalist(a). Aceasta infuzie iti aduce beneficii si impotriva monstrilor obisnuiti sau e o protectie specifica impotriva acelor Mursaat ?
Din cate am vazut pana acuma e specifica contra Mursaat si Jade.

Old 02-08-2005, 08:50   #79 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

Am si eu o intrebare:
De ce vor casterii(in special moncii) sa aiba foarte putin hp in Pve? Am vazut ca multi cauta sa-si puna rune cu-75hp,nu isi pun vigor si cauta iteme cu -hp.

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2005, 10:07   #80 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

deci nu toti casterii vro asta..doar moncii si din aia doar cativa si anume farmerii...
exista un build care se foloseste de viata putina si functioneaza in felul urmator:
->se folosesc 5 rune supeioare si se aduce viata la 105
->se folosesc: protective bond (poti sa iei maxim 5% din viata damage), essence bond, balthazar spirit, mending si damage spell of choice

din chestia asta rezulta ca poti sa iei vreo 3-4 damage din orice atac , damage ce va putea fi healuit lejer de mending...deci nu titi mai faci probleme de viata cand ataci =>poti sa ataci foarte multio monstrii deodata si sa-i omori cu spell of choice=>farming

Elendoras is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules