![]() |
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Au facut un update prin care au schimbat toate preturile: Improved traders so that they maintain more stable prices and closer spreads between buy and sell prices. Improved traders so that traders from all regions (America, Europe, and Korea) now buy and sell from the same stock and charge the same prices. | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Exista Trial la GW ?
Exista un Free Trial de X days pt Guild Wars ? sunt foarte plictisit si as vrea sa vad cum mai e si ce s-a mai schimbat din beta si poate ma apuc daca imi place...am cautat cu gugal si nu a aparut nimic...are cineva un link daca exista trial ? Mersi anticipat
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
n-am exista buddy accounturi ?
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Help pls
O intrebare...ce character este usor de dezvoltat in PvE...adica sa dea randament...sa omoare destul de bine...si sa se tina bine pe picioare...Am inceput de putin timp sa joc...(noob) si am facut un El/Ra de care nu prea sunt mandru...as vrea un Ra/xx sau un Mo/... poate Wa/ ce imi sugerati ?...pls help 1 noob ![]() Ah si daca se poate sa imi dati niste sfaturi. Last edited by Sofron; 10-11-2005 at 13:14.. | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
Nu poti spune ca un caracter da randament omorand destul de bine pentru ca nu poti juca singur ci intr-o echipa. Eu unul consider buni la pve: ele, warr si monk, pvp sunt toate in anumite builduri. Dupa cum pui problema se pare ca vrei sa treci repede prin joc, pentru asta cel mai bine este monk. Nu sunt multi care ii joaca si vei intra mult mai usor in echipe. Cu warr este greu...sunt mult prea multi, rangerul mare lucru nu face in pve. Necro si mesmer pot fi buni dar cum lumea nu prea le are cu ei acolo...mai greu. Ele este cerut destul de mult la pve.
| ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
monk ar fi cel mai bun (eventual mo/w dupa ascend) se poate face farming usor daca asta vrei si cred ca mai mult de 1 caracter de pve nu e nevoie deoarece restul de skilluri se pot "unlocka" cu faction
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
Acum depinde si daca te va interesa pvp...In caz ca da mai bine mergi pe monk/ceva care nu este warr. In felul acesta vei putea incepe pvp ca monk si sa gasesti mult mai usor echipa, pentru inceput. Am zis sec sa nu fie warr pentru ca sunt prea multi.
| ||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Mi-am facut cont pe http://www.directsong.com/ si mi-am dwn furnace pack dar vreau sa fac rost si de celelalte doua. Am incercat sa cumpar dar in lsta cu tara Romania nu apare. Are careva vreo idee sau a reusit cumva sa le cumpere?
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! Last edited by ThePhoenix; 13-01-2006 at 15:46.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|