![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai la sectiunea "Guild Wars" a forumului tu intrebi daca merita cumparat ? Raspunsul nu poate fi decat unul, merita cumparat - cei carora nu le-a placut jocul nici nu trec pe aici. Conexiune nu iti trebuie cine stie ce, mai ales daca joci in regiunea Europa, o conexiune de 128kbs (adica 16kb/s download) e suficienta - producatorul zice ca merge fara probleme si pe un modem pentru ca jocul are nevoie de numai 2-3kb/s in cea mai mare parte a timpului...Si eu am jucat in ultimele 4 beta-uri si iti pot spune ca lucrurile s-au imbunatatit enorm de atunci, jocul are mult mai mult content (questuri, arme, monstri, etc.) si bineinteles multe probleme rezolvate.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ca sa nu mai fac alt topic o sa postez si eu aici . As vrea si eu sa-l cumpar dar in cutie, in tipla, cu tot ce trebuie...stie cineva un magazin (preferabil real, nu virtual) care vinde acest joc si il are in stoc? Daca da dati si voi detalii va rog .On a side note...as putea juca acest joc p un duron 1200, 256 ram, gf2 mx400 cu 64 ram? ms ptr timpul acordat | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| www.********.ro sau www.dol.ro // dol zic eu ca e mai scump eu de la ******** iau mereu
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Vand Guild Wars
Vand Guild Wars mai sunt 11 jocuri. Jocurile provin de la o sala de internet care a incetat din actiunea ei voinica ![]() Trimit prima data cdkey sa se vada ca este totul ok dupa care va trimit si cd`urile. Pretul este de 700.000. Contact: 0720579159 addictedtrancer Y messenger si email @yahoo.com | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Individu asta incerca sa vanda cd-key-uri azi dimineata. Noroc ca au vazut moderatorii si i-au sters thread-u. Cum am spus si azi dimineata un cd-key odata folosit este asociat doar cu UN SINGUR cont (adresa de email pe post de username). Daca au fost la o sala de net, cu siguranta ca au fost folosite pentru creeare unui cont, asa ca nu mai sunt libere. Ar trebui sa va trimita si username-u asociat cd-keyului ca sa mearga. Si chiar daca sa presupunem prin absurd ca va trimite si username-u, atunci tb sa tineti cont de faptu ca, dupa cum am spus, username=o adresa de email si de aceea, ownerul emailului poate cere oricand o alta parola iar voi sa ramaneti cu buza umflata. Ma indoiesc ca cnB va trimite: cdkey/usernam(adresa email) + password si de asemenea si contu de email cu parola. Dar cum v-am spus, azi dimineata incerca sa vanda cdkey-uri care 99% sunt luate pe cc-uri furate. Si va face omu copie la cd-uri si incearca sa vi le vanda de bune. Si fiti siguri ca in viitor o sa fiti banati pt Credit Card fraud. cnB du-te tata la munca si nu mai incerca sa fraieresti oameni ! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Munnin au mutat threadul la Software ( Vezi Link ). HOWEVER ti-am dat explicatia acolo. GO READ. RTFM adica EULA 'nd stuff. Ca si la World of Warcraft si majoritatea MMORPG`urilor ai o optiune RELEASE ACOUNT sau CANCEL ACOUNT. Dar tie iti e greu sa citesti si te gandesti tu sa postezi ce crezi tu. Kcya. Urasca bagatorii ajtia inseama! Last edited by cnB; 25-06-2005 at 11:51.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |