![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Vand Serial Guild Wars 600.000 de mii
Am de vanzare niste serial de Guild wars . Serialele provin de la o sala de net care sa inchis. Eu stau in Timisoara deci ne intalnim , mergem la un club, facem contu` si dam banii la shefu. Pretul este de 600.000 de mii serialu Puteti sa ma gasitila wwwadicom@yahoo.com [si pe mesenger] sau la tel 0720019074 | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Vand Serial Guild Wars in Constanta
Sunt din Constanta si vand Serial la Guild Wars.Pot sa cumpar cate vreau .Fiecare serial il vand cu 500.000 .Acceasi chestie mergem la o sala iti dau serial ,il testam ,merge,imi dai banu. Pot fi contactat pe mess tilinaa@yahoo.com sau la nr 0341409906.
__________________ http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/0/pompiliu.png Guild Wars rrrullllllleeeeezzzzzzz. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Ma lasa inima sa le dau asa ieftin fiindca am cc-uri.
Am carti de credit o tona si le-am folosit sa-mi cumpar serialuri pana acum de mam plictisit.Care vrea sa cumpere stie cum sa ma contacteze .A apropo pretul a scazut la 400.000 lei/40 lei .Sa nu ziceti ca sunt bulangiu
__________________ http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/0/pompiliu.png Guild Wars rrrullllllleeeeezzzzzzz. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Vand GuildWars original, cumparat acu o luna jumate de la Flamingo. Jocul are cutia cu toate accesoriile, il vand la pretul de 900.000. Evident ca ne putem intalni pentru schimbatul datelor de acces (email/parola).
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Vand cont GW m-am plictisit de joc am trecut la WoW , sunt din Focsani judetu Vrancea , metoda e simpla ne intalnim schimbam parola , mail etc primesc banu si cam asta este .Pentru relarii ma gasit la: mail: DeeDee1ro@yahoo.com Yahoo Mesenger : DeeDee1ro Nr tel: 0720156616 | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Vand Guild Wars sau schimb pe cont de WOW
Vand cont guild wars cu tot ce are cduri absolut tot 1.100.000 cu niste eroi tari nush de care ca eu nu le am cu asta lam luat de la cineva cadou dar tot cu wow am ramas dar il dau si la schimb pentru un cont de wow iar daca trebuie dau si diferentele. Pentru cei interesati detalii si la 0742771258P.S. sorry ca am pus topic si pe guild wars si pe wow | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|