![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Se pare ca a aparut si in Romania (pe ********) Guild Wars Collectors Edition. Quote:
. Pacat insa ca a aparut asa tarziu, partea a II-a se lanseaza in februarie... http://www.********.ro/games.php?game_ID=3714#
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Din cate stiu nu exista o data oficiala pentru partea a 2 a ci doar ca va fii in prima jumatate a anului urmator. Chiar si detalii s-au dat extrem de putine...iar ArenaNet are obiceiul sa le dea cu mult timp inainte de a scoate update-urile. Hmm oare cat o costa ![]() Daca castile din Collectors Edition sunt asa bune cum zici isi face sigur banii. Prin oras am vazut ca cele de firma depasesc lejer un milion si nu au microfon. | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Intrebarea mare e: Va aduce destule lucruri noi (in afara de continuarea storyline-ului) incat sa-si merite banii? Eu spun ca da, vor fi introduse 2 clase noi si acest lucru va influenta (probabil) destul de mult partea de pvp. Deci better save money for chapter 2
|
| | #74 (permalink) | ||
|
harti noi, un nou mod de pvp, probabil gvg scrimmage va merita cu siguranta
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Vrea si un prieten de-al meu cont (numa cd-key, cat mai ieftin,no further questions asked) PS: hurry up sellers, he's desperate adresa lui de mess: chaosmadness666@yahoo.com
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |