Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2006, 19:30   #81 (permalink)
Registered User

Erethorn's Avatar

Vand si eu un cont de WOW pe EU. Are pe el un orc warrior lvl 56 pe Doomhammer, imbracat in albastru (pot trimite o lista detaliata cui este interesat), mount, honored AV, 150 gold. Cutie, CD-uri, manual - totul in stare foarte buna. Nu mai are timp preplatit. De vanzare pentru 160 de RON sau la schimb cu un cont de GW, in aceleasi conditii (cutie, manual, factura.). Sunt din Timisoara. Astept oferte pe PM.

Erethorn is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2006, 10:28   #82 (permalink)
Registered User

Vand cont de GW (l-am luat din bucuresti de la flamingo). Il vand cu cutie,manuale totul original.700 de mii lei vechi.
Daca cumparatorul vrea ii dau si contul de mail pe care s-a facut inregistrarea ca sa nu apara probleme.

Daca cineva este interesat pm me!
PS:contul are un W/R peste lvl 20 aproape ascended. si inca un E/Me.

Last edited by Seth_; 30-03-2006 at 14:45..

Seth_ is offline    Reply With Quote
Old 30-03-2006, 12:50   #83 (permalink)
Registered User

Vand Jocul Gw Cu 100 Ron

il vand pt ca nu ma pot adapta nicicum la jocul in echipa.
va urez bafta!
si daca intereseaza pe careva ma gasiti la piotrvalentin@yahoo.com(acelasi id si pt messenger)

piotrvalentin is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2006, 09:34   #84 (permalink)
2 crazy 4 you

imarian1984's Avatar

Bai nene... nu mai luati de pe net (combinatii vreau sa spun). Dupa cum au spus si altii ... va puteti trezi cu banii dati si fara cont valabil. Mergeti frumusel la magazin si il luati de acolo. Eu l-am cumparat la inceputul lui martie 2006 (cam tarziu, dar mai bine asa decat niciodata). Chestia haioasa e ca si asa tarziu cum am fost eu nu se gasea jocul. Norocul meu ca am gasit un magazin Flamingo si am luat de acolo. Am dat 150RON dar sincer nu imi pare rau. In curand imi voi lua si Factions, dar astept sa apara in magazine la cutie, pentru ca imi place sa am si eu un manual, o cutie de joc original (nu ca le-as folosi, dar imi place cum arata pe biroul meu ).

imarian1984 is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2006, 10:51   #85 (permalink)
Registered User

AchiletheGreat's Avatar

@imarian1984: hehe....totaly agreeed !

AchiletheGreat is offline    Send Message via Xfire to AchiletheGreat Reply With Quote
Old 31-03-2006, 11:30   #86 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by imarian1984
Bai nene... nu mai luati de pe net (combinatii vreau sa spun). Dupa cum au spus si altii ... va puteti trezi cu banii dati si fara cont valabil. Mergeti frumusel la magazin si il luati de acolo. Eu l-am cumparat la inceputul lui martie 2006 (cam tarziu, dar mai bine asa decat niciodata). Chestia haioasa e ca si asa tarziu cum am fost eu nu se gasea jocul. Norocul meu ca am gasit un magazin Flamingo si am luat de acolo. Am dat 150RON dar sincer nu imi pare rau. In curand imi voi lua si Factions, dar astept sa apara in magazine la cutie, pentru ca imi place sa am si eu un manual, o cutie de joc original (nu ca le-as folosi, dar imi place cum arata pe biroul meu ).
marian eu il vand cu 700 de mii si e luat din flamingo si are tot ce avea cand l-am luat.
il dau la pretul asta pt ca nu mai am timp de jucat si daca zic 1 milion nu mi-l ia nimeni.
in plus dau si contul de mail pe care e inregistrat pt a nu aparea probleme.
ce ti se pare incorect in asta ???? adika unde as putea sa-l tapuiesc pe eventualul cumparator???? daca l-ai luat din flamingo stii ca inauntru are pana si o foaie care atesta ca e adus de nu stiu ce distribuitor de joace.
parerea mea e ca vorbesti ca sa nu adormi dar in fine .... have phun take care

Seth_ is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2006, 12:15   #87 (permalink)
Registered User

Thumbs up e pe bune fratilor

stiu ca se trag multe tepe,am patit-o,dar jocul pe care il vand l-am cumparat la fel ca seth din flamingo cu tot ce iti trebe,asa ca nu vad de ce nu ar interesa pe cineva!
seth zici ca 1 mil e mult?dar eu(ca si tine banuiesc) am dat 150 ron acum 2 luni,chiar asa sa scada valoarea in timpul asta?practic ii lipseste doar punga in care l-am carat.
cat despre contul de mail,nici nu se pune problema sa nu i-l dau.

Old 31-03-2006, 16:43   #88 (permalink)
Registered User

AchiletheGreat's Avatar

lamurire

Brothers and sisters...atata timp cat ai deja un cont GW(boxed) nu-i nevoie decat de acel fluturas ce a venit impreuna cu cdurile pe care e scris cd-keyul (evident ca voi, ca si selleri tre sa ii dati omului pana si punga in care ati tinut cutia, asa este FAIR/PLAY).
Intervine problema ca deja cd-keyul este inregistrat pe emailurile voastre (seth si piotrvalentin), nu-i un sfarsit de lume...pentru actuali jucatori care mai vor un cont cred ca va trebui sa le dati accesul la emailul vostru sau nu stiu cum exact, ca sa poata ei schimba inregistrarea KEY-ului de pe emailul vanzatorului pe al cumparatorului, parole si other things.
Apres asta evident ca va schimbati parolele and stuff both in ordine inversa (btw in romania tre sa le faci ca la carte ca nu se stie niciodata (cumparator-vanzator).
Pentru cei care NU au GW (Prophecies), este same thing, doar ca tre sa ii o luati mai usor, astfel incat sa nu ametzitzi (migrene, cefalie, etc) cu atatea treburi de in-game security
P.S. Baietzii prezinta, io cred ca nu sunt tzepari ^^ imao
Vanzare buna...
P.S. 2. Pe mine ma cam tenteaza dar sunt prins cu niste cheltuieli deocamdata vine si faction alti bani alta distractie....

AchiletheGreat is offline    Send Message via Xfire to AchiletheGreat Reply With Quote
Old 31-03-2006, 17:59   #89 (permalink)
Registered User

Wink

achile,tu esti baiat destept si obiectiv,te stiu din dude,uite punga in care l-am carat de la magazin acasa nu o mai am dar pot sa fac rost de undeva(cred ca nu e greu ).mersi pt votul de incredere si imi pare rau ca nu am apucat sa joc cu voi in echipa,cum am spus mai sus:nu ma pot adapta nicicum la PvP.
oricum am un W/Mo lvl20,un R/N lvl 11 si un N/E lvl12 pt cei care intereseaza.

Old 31-03-2006, 18:37   #90 (permalink)
Registered User

aa!ca am uitat,el poate sa-si modifice mailul curent cu al lui in "edit acount" si bineinteles ca o sa-i dau mailul curent pt ca nu e unul personal,e un mail creat numai pt joc.

Old 31-03-2006, 20:18   #91 (permalink)
Tatal Lor

Peke's Avatar

Din cite stiu daca se face tranzactia corect nu ai ce tzeapa sa iei. Key-ul odata inregistrat pe un cont nu se mai poate muta de nici un fel. Adica se poate schimba parola, email-ul dar nu contul efectiv si nici nu poti - stiu eu - sa-i dai disable/delete ca sa pui serial-ul pe alt cont. Chiar daca vinzatorul si-a notat undeva cd-key-ul nu are cum sa te pacaleasca odata ce tu ai schimbat parola pe cont si ai acces la email-ul cont-ului (la care de asemeni ai schimbat parola). Asta e.

Si pina la urma e in Romania, nu pe ebay, si cu putin efort il gasesti pe unu care a dat tzeapa - deci e riscant sa te tii de prostii

Peke is offline    Reply With Quote
Old 31-03-2006, 20:31   #92 (permalink)
Registered User

vand un cd key de guild wars si unul de lineage2 luate din ********.ro
pretul este negociabil

SAndreix is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2006, 02:35   #93 (permalink)
Registered User

vand guild wars cd-uri de la ********+parola si email 700mii

coledan is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 15:38   #94 (permalink)
Registered User

La noobu' prost nici arc sa nu-i dai :-) (Autocritica)

De fapt ce fac eu acuma e un fel de cersetorie mascata :-) ...

Treaba sta in felu' urmator: pe undeva prin primele posturi de pe forum ziceam ca mi-ar prinde bine, noob fiind, niste arme ma acatarii, in speta, un arc.

Ei bine, n-am primit unu' ci trei (TREI) arcuri gold.
Si dupa nenumarate schimbari intre ele, am decis ca-mi place cel mai mult unul pe care toti l-au respins doar fiindca cerea 13 Marksmanship. Uite pe mine nu m-a deranjat. Din contra, ma serveste cu loialitate si m-a scos din multe gramezi de balegar ;-)

Odata achizitionat Factions, dupa ce am testat sa vad daca pot sa ajung cu charu' de Prophecies in Cantha, m-am decis sa-mi fac alt char, direct in Factions. Si m-am gindit eu ca pina creste, respectivu' char nou ar putea folosi bine mersi citeva itemuri de care celalalt char nu mai avea nevoie. Mai exact unul din cele doua arcuri ramase "de rezerva".

Numa' ca din prostie (?) la momentul primirii lor le-am customizat pe toate, asa ca nou' char nu le poate utiliza...

Sa nu rideti, sau cel putin, nu prea tare :-) Omu' cit traieste, invata :-)

O intrebare oarecum disperata ar fi daca nu se pot "decustomiza". Ar fi perfect.
Alta ar fi daca nu mai are careva prin magazie un arc bun cu care sa n-aiba ce face.

Stiu, stiu, mai sunt si variantele "da' du-te nene si cumpara-ti !", respectiv "lasa ca gasesti altu', pe drum, in vreun cufar ;-)"...

Stiu ca abuzez, stiu ca am facut o timpenie, da', deh, incerc si eu... si promit sa nu mai gresesc :-) Pe asta sigur n-am s-o mai fac ... :-))))

Pentru info:
Charu "Lady Grynnspaelle" e ala pe care-s customizate
Charu "Looka Tmyboobz" e ala pentru care am acum nevoie :-)

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 16:02   #95 (permalink)
Registered User

GreyhounD's Avatar

din cate shtiu eu nu se pot "decustomiza" iteme
odata customizate pentru un caracter asha raman
tot ce mai potzi face e sa le dai expert salvage shi sa mai scotzi nishte materiale din ele

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 16:20   #96 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

in principiu poti sa scoti upgradeul din arc si il pui pe altu care nu e gold , la fel si/sau runa daca are pe el , numai ca nu va fi la fel de puternic la dmg daca nu ma insel

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 16:58   #97 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Corect, un item odata customized asa ramane. Apoi, daca vrei sa scoti upgrade-ul, nu o poti face decat cu salvage, moment in care arcul se distruge. Iar rune poti avea doar pe armura (unde merge la fel: cu salvage obtii runa, dar pierzi armura)...

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 04-05-2006, 17:25   #98 (permalink)
Registered User

Ok, fair enough.
Urmatoarea intrebare: fac salvage si obtin jucareaua. Ea provine dintr-un item gold. Daca o pun pe un arc nou bleu sau mov respectivu' va deveni gold ?
Intreb pur si simplu din curiozitate, ca pina la urma nu culoarea conteaza :-)

marianalma is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 17:34   #99 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Nu. Pur si simplu i se va adauga acel upgrade (sau il va inlocui pe cel deja existent din aceeasi categorie, de exemplu un string la arc). Vezi si http://gw.gamewikis.org/wiki/Weapon_upgrades, poate acolo e mai clar.

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 05-05-2006, 11:07   #100 (permalink)
Registered User

AchiletheGreat's Avatar

Vand GW Faction Standard Edition (cutie+2 x cd-uri+poster+manual, contul este activat si are un Rt/Me lvl 20 si niste gold coins pe acolo).
Pret de vanzare 1.100.000 lei
P.S. Oferta este buna pentru cei care isi pot cumpara GW Prophecies si adauga serialul peste acesta de Factions.
Re-Edit: Vandut!

Last edited by AchiletheGreat; 05-05-2006 at 22:00..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules