![]() |
| | #72 (permalink) | ||
|
Screenshot cu faction-u' meu: http://img132.imageshack.us/img132/4897/faction5ph.jpg Am avut 219k din octombrie (cand am ajuns la UAX) pana la GW:Factions PvP weekend, cand mi-am unlocked toate runele de Assassin si Ritualist. Abia astept urmatoarele weekend-uri de preview, poate pana apare Factions am toate skill-urile de la clasele noi... | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Heh, lejer. Ia uite la al meu, si tine cont ca mai am de unlockat rune & mods ![]() Mai imi trebuie cam 78k pentru UAX deci sar de 500k. Screenshot-ul e bun si pentru cei care vroiau sa imi stie layout-ul ![]() edit* si inca un screen care arata si tinta. Nu va uitati la build, cu buildul asta am facut un tutorial despre conditii si hexuri mai demult.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Eu mi-am unlocked multe skill-uri/rune cu cele 3 char-uri de PvE (pt rune chiar am facut si ceva farming). Iar arene si GvG am jucat mult in perioada in care primeai 2 faction/kill. Daca intr-o luna (sep-oct) am facut cam 150k faction, cred ca din octombrie pana acum treceam si eu de 500k daca nu era faction cap-ul ala la 10k.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|