![]() |
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Ffs eu sunt un amarat de monk De unde sa stiu. PP pe mesmer, si order(e) pe necro (nu-s sigur daca are doar 1 sau 2).Trebuie sa postam buildul zilele astea, cand strangem de la fiecare ce a jucat. Si BTW, am jucat azi 3 meciuri cu VG, ca monk. Am zis sa fie acolo, in caz ca e nevoie. Insa nu l-am folosit mereu, doar cand aveam timp (+ca eram doar eu cu VG)
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Un chillout-afterhour pentru baieti dupa seara de gvg sa ne mai revenim si noi... (in loc de muzica ambientala sau trance psychedelic am folosit Razorstone)*GW pentru toata lumea inclusiv Zaharinele ...gg **CGR-istilor and nice builds btw P.S. muhahahaha ![]() P.S. 2 V-am rupt ficatzeii ![]() Index de abrevieri: *GW=Good Work **CGR=Council of Gangsters from Romania.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Deci baietii astia au avuta treaba asta de build (nu am retinut multe...decat un Healing hands, Shield of Deflection, obsidian spike...consume corpse pe ranger...hmmmdaca imi mai amintesc ma scriu). Uitati-va cat damage ia Ghostly...si cat heal ia saracu cu HH pe el e genial. Cum spuneau si baietii de pe chat aseara si pe forum azi...probabil ca acesti monci au intrat cu skip masiv in HOH in Ideea de a-l tine...si odata au reusit...chiar bine ![]() Edit: Discutii in urma a 2-3 ore de holding ... http://www.guildwarsguru.com/forum/s...d.php?t=128320
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! Last edited by AchiletheGreat; 27-02-2006 at 20:02.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|