![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Intalnire duminica 15.01.2006
S-a propus sa ne intalnim duminica asta, pentru ca asa putem discuta cel mai bine. Sustin aceasta initiativa si sper sa ne si intalnim. Eu as prefera mai pe dupa-amiaza, ora 17-18, bineinteles in Bucuresti .Scrieti aici daca veniti sigur si unde ati prefera sa mergem, ca sa ne hotaram. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Ora 17 e ok. Eu zic sa o punem la Iancului, unde stau dudele lenese de rassa si chirila. Dudele lenese care ne vor face o rezervare, bineinteles. Eu zic sa veniti. Sunt multe de discutat daca vreti ca ghilda sa intre in urmatoarea etapa.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Io vin...am vb cu rassa la telefon si are o treaba care nu o poate anula...depinde cat de repede rezolva acea problema venirea lui...assassin iti dai seama ca daca nu vine il linsez si eu ca nu m-am mai vazut cu el de vreo un an dreq...oricum eu vin si sper sa apara multi care stau in bucuresti.
__________________ >Phear the Penguin< | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
2nd Scuzele mele celor pe care nu i`am prins foarte bine in poze ... am incercat sa nu fiu stresant si sa fac 700 poze
__________________ the unfunny troll | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|