![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dudele Dulci - condica de prezenta
Ok, asta se trece la capitolul initiativa personala. Shoot me daca voi calca pe cineva pe bataturi ![]() Eu zic ca ar fi cazul sa ne organizam putin mai bine, pt. ca acum se poate, fiind nr. de memberii mai mic. Sa stabilim ore de intalnire si ore de gvg , ca sa stie lumea cand ne strangem seara. Deocamdata pana se face un program k lumea eu propun ora 8 seara, astazi sambata 11 februarie ca timp de intalnire pr uramtoarea sesiune de gvg. Ladderu se va reseta si asta e timpul perfect pt antrenamente fara griji. Va rog cei care citesc sa raspunda daca vor pfii prezenti sau nu (sau daca nu la 8 seara, atunci daca mai tarziu si cand). Multumesc. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ok pentru astazi (duminica pt cei care nu stiu ) asi sugera sa incepem mai devreme, la aceeasi ora care s-a desemnat pentru Dudele Acre da catre Asassin. (adica ora 18:00) Poate mai bagam si un unrated sau 2 cu ei, mie unul mi-ar place foarte mult. Be there or be square ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
Te tii de prostii? Insanatosire grabnica iti urez si sa revii cat mai repede. (cu toate ca la rank 9 o mana ar trebui sa iti ajunga )
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Io plec de maine la mare, la sfantu gheorghe. In seara asta nush dak intru. Mah intorc intro saptamana sau cand se termina banii . Have fun, i know i will :P.
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|