![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Acum puteti face preorder direct de la noi Last edited by Bossman; 07-03-2006 at 12:27.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
" Pentru ca precomanda dvs. să fie valabilă, va trebui să achitaţi 65 RON din valoarea totală a jocului. Astfel, după plasarea precomenzii veţi primi un plic în regim ramburs care va conţine atât factura pentru precomandă cât şi Pre-order Key-ul dvs. unic pentru Guild Wars Factions. Diferenţa până la valoarea totală a jocului va fi achitată tot în regim ramburs în momentul primirii versiunii Boxed." Nu prea inteleg..daca primesti cdkey-ul pentru 65 RON la ce iti mai trebuie restul pachetului ? Din ce cunosc eu lumea nu se va inghesuii sa dea restul de bani pe hartii si cd-uri inutile | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu am inteles o chestie .. achit acum 1.4 mil .. o sa primesc pachetul de pre order si apoi cand apare jocul final achit restul de suma ( valoare jocului - 1.4 mil = cat achit pentru pachetul full ) si o sa `mi trimiteti si cutia cu joc full ? sunt mai n00b cu pre ordere .
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
unul la preorder (cu care poti avea acces in weekend event) si unul cand apare jocul (cu care vei avea acces dupa lansare). banuiesc ca al doilea il primesti dupa ce platesti jocul integral. e posibil sa nu fie exact asa.. dar eu asta retinusem.
__________________ I'm happy to be me. Last edited by diles; 04-03-2006 at 23:20.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Mie tot nu mi`e foarte clar ce e cu preoderul asta .... si mai ales cat trebuie sa dau apoi pe jocul final .. poate aveti si voi rabdarea sa imi explicati si mie . Pre orderul asta reprezinta de fapt un fel de avans pentru ala final ? Cand apare ala achit diferenta si or sa`mi trimita pachetul full ?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ok, ca să lămurim treaba cu pre-order-ul. Lucrurile decurg la modul următor: 1. Faci precomandă. 2. Primeşti un plic în regim ramburs cu factura ptr plata în avans (65 RON) + pre-order key-ul. 3. Pre-order key-ul poate fi folosit doar pentru activarea item-urilor bonus şi pentru a participa la Preview Event-ul de pe 24-26 Martie. 4. Când este lansat oficial jocul, primeşti un al doilea colet, de data asta cu versiunea boxed, ce are evident un alt CD Key cu care te poţi juca mai departe Factions. Diferenţa de bani: 117,81 (cât costă de fapt jocul) - 65 (cât ai plătit iniţial) = 52,81 RON o achiţi când primeşti versiunea boxed. Capischi?
__________________ Truth is relative. Pick one that works. Last edited by Bossman; 08-03-2006 at 17:05.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|