![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
E posibil, inca nu sunt 100% sigur, ca sa puteti achita diferenta prin banca sau factura, si sa primiti cdkey-ul pe mail. Oricum, in cateva saptamini veti putea cumpara de la noi orice joc de la NCSoft in acest mod, adica download + cdkey pe mail.
Last edited by Silviu; 06-03-2006 at 20:09.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Foarte probabil ca pana apare Factions o sa-l ai deja pe HDD. Practic asta e si scopul PvP (ian) si PvE (mar) weekend-urilor de preview la Factions - in momentul in care "testezi" contentul, o sa ti-l downloadeze. A zis si Jeff Strain intr-unul din interviurile de dupa GWWC ca asta e, printre altele, scopul preview event-urilor. Deci n-o sa ai de-l downloadat pe tot in 27 aprilie, pentru ca 80-90% din content deja o sa-l ai pe hard. De exemplu, eu am sesizat ca GW a facut ~200 MB de download (ingame) doar dupa update-ul din 3 martie. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Am bagat si eu la cap cum sta treaba cu preorders, se vede ca nu prea cumpar jocuri ![]() Cel putin nu am fost singurul nestiutor: http://www.guild-hall.net/forum/showthread.php?t=38117 | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
N-as vrea sa fac precomanda si sa astept pachetul dupa ce se lanseaza jocul (ceva de genul a facut ********-ul anu' trecut cu GW). Noroc c-am fost inspirat si n-am luat de la ei la momentul ala. Deci, ma intereseaza daca o sa am sau nu key-ul pt versiunea finala pe data de 27 aprilie sau mai devreme (cd-ul poate sa vina si dupa, conteaza mai putin).
__________________ I'm happy to be me. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Noi o să facem tot posibilul să avem pachetele retail în timp util pentru lansarea oficială de pe 28 aprilie. P.S: am uitat să menţionez, am făcut o impresie bună azi la întâlnirea cu băieţii de la vânzări de la NCsoft şi au fost de acord să mai scadă un pic preţul. Aşa că în loc de 143,84 RON Factions costă acum 117,81 RON. Avansul de 65 RON pentru pre-order rămâne neschimbat.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
spikeul merge dovada ca suntem pe 24 :P 21st Ghostly Heroes GoH Eu 1138 11 0 22nd War Machine WM Kr 1136 15 3 23rd Ancient Phoenix AP Eu 1134 12 2 24th Dudele Dulci CGR Eu 1131 11 1 si nici nu avem cine stie ce guilde clasate mai bine
__________________ the unfunny troll | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|