![]() |
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Acum mi-a ajuns si mie plicul...concluzia feriti-va de cei de la Fan Curier. Motive: - trebuiau sa il livreze sambata (apare in hartiile lor) insa respectivul nu a facut-o - luni m-au sunat, am dat adresa de la servici, a zis ca vine dar a luat-o pe urma primului - astazi a venit, partea proasta ca pentru un plic in bucuresti + taxa ramburs mi-au luat aproape 200.000, ceva de genul: 1% din asigurare + 1% din ramburs + 80.000 (aprox) ca sa mi-l aduca + 80.000 ca sa trimita banii la CG. Personal e prima si ultima data cand am de-a face cu ei, sper cel putin | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Am facut si eu comanda la "Pre-Order GW Faction". Problema: In ceatza. 1. Nu m-a sunat nimeni pana azi. 2. Cand ma suna, ce ma intreaba si ce-i raspund? 3. Daca cumpar pre-order, ce mai tre sa fac sa pun mana pe "GW Faction - Collectors Edition" ?? 4. In final cand imi parvin cele de mai sus? (as prefera de maine incolo, pentru ca nu posed material financiar in acest moment, abia maine pot sa imi scot bani din banca). 5. Si nu in ultimul rand, eu locuind in Bucuresti, pot sa ma deplasez la destinatia de unde este posibila ridicarea coletului, astfel avand toate aceste conditii la indemana sa pot opta pentru varianta "free myself delivery" ca sa nu mai investesc capital bugetar in servicii de transport pentru asa cantitate mare, nu ca nu as avea incredere intr-o firma de genul acesta dar NU MAI AM RABDARE PANA LA LANSARE !
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Draga domnule Silviu, am solicitat Pre-Orderul acum 6 zile, pe data de 10.03.2006, nu m-a contactat nimeni din partea CGR si nu stiu ce sa fac mai departe. Sa astept varianta finala boxed? va rog sa imi dati un raspuns. mentionez ca locuiesc in Bucuresti. Cae say something, ca de la mine in buzunar incep sa zboare banii in stanga, dreapta si "mie" ca raman fara GW pana vine comanda
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Quote:
Ascunde banii sa nu ii cheltui
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
mai draga, erm, sti cum e cu bnii in zilele noastre "investeste azi in ce e in varf ca maine nu mai e in varf...si ai sanse sa nu mai ai nici valoarea banilor la nivelul varfului de maine"...Ai doar 2.000.000 si vrei cel mai tare laptop...io zic sa il iei pe asta de la 2.000.000. care e pe locul 1 azi..ca maine apare altu pe locul 1 care costa 4.000.000. (extras din Harry Potter, Piatra Filozofala )Hurry Mr. Anyone si grab a preorder and mail-it 2 me!
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj |
Need help : Am facut precomanda la GW:Factions. Am intrat online la preview.... ok sunt dezamagit. Prea multe chestii chinezesti pentru gustul meu, no offence. Pot retura jocu sau renuntz la order ??? avand in vedere ca am platit pt preview si ar trebui sa primesc jocul complect cand va fi disponibil . | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|