![]() |
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Teoretic pe 28 e in magazine. Practic dupa mai multe experiente cu ********, ma indoiesc ca si in Romania Sa vedem cum se descurca cei de la TnT, poate se tin mai bine de data lansarii.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
In alte tari din Europa deja se gaseste la vanzare iar noi nu primim nici macar un raspuns. Cand s-a facut thread-ul acesta zilnic iti erau furnizate informatii pentru a devenii client...desigur dupa ce ai dat banii la revedere, doar suntem in Romania.
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Uite si aici un thread pe tema asta http://forums.gwonline.net/showthread.php?p=4040055 Pe pagina 2 este si un raspuns de la Gaile. E adevarat, se refera la editia CE. Insa nu m-ar mira sa aiba probleme de distributie in general, nu numai pt CE. Din cite am inteles, cu cheia care o ai de la preorder poti deja sa joci Factions 48 de ore (27 - head start - si 28). Dupa care se dezactiveaza (inclusiv caracterele si extra slot-urile) si tre sa introduci cheia de retail in urmatoarele 10 zile. Daca nu introduci cheia in cele 10 zile, dispar atit extra slot-urile cit si caracterele create cu Factions. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Eu sunt interesat sa vin la sediul TnT Games sau Computergames si sa achizitionez 2 pachete retail, sau un pachet retail si un cd-key pentru al doilea cont. Am citit majoritatea posturile si nu am vazut cum ar fi posibil asta iar pe shop nu scrie nimic, o adresa, un nr de tel ceva need help
__________________ Hexual Orgies ftw | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Comunicat oficial din partea TNT Games în legătură cu Guild Wars: Factions: Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. Last edited by Bossman; 27-04-2006 at 13:15.. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
M-ar Interesa sa cumpar Guild Wars CE si Guild Wars Faction CE as dori sa stiu daca ComputerGames are un sediu unde as putea veni astfel incat sa nu ma mai incurc cu livrarea mai ales cam pe cand se poate cumpara GW Factions CE ca in afara deja se pot pune comenzi pt ce dar pe shop vad ca Faction CE nu e inca disponibil.
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Factions-ul a luat deja calea spre sediul TNT Games, aşa că cine vrea să-l ia azi să dea o fugă până acolo până-n 19:30 (Bd. Th. Pallady nr. 26, sector 3, Bucuresti- cladirea Socum, parter)
__________________ Truth is relative. Pick one that works. Last edited by Bossman; 28-04-2006 at 12:04.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|