![]() |
| | #161 (permalink) | ||
|
Diferite denumiri sub care e trecut Guild Wars Nightfall Prerelease Bonus Pack la diferiti distribuitori (prea lung numele )
__________________ Cumpar CD-key Pre-order Factions & Prophecies! | |||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
ThePhoenix, noi am vorbit deja cu NCsoft ptr preorder-ul la Nightfall, acum aşteptăm răspunsul lor. Iar cu ediţiile Collector's am explicat deja că se găsesc într-un număr foarte mic chiar şi în vestul Europei, ergo nu avem ce să aducem în ţară din moment ce stocurile sunt şi aşa foarte limitate.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
In regula dar, daca distribuitorul nu mai are, nu puteti sa luati din alta parte si sa aduceti in tara, stiu ca pretu ar fi nitel mai mare, dar totusi, unii ar fi dispusi sa plateasca 5Euro in plus sau cat ar veni?. De exeplu pe amazon si altele s-a ieftinit CE. Asta vreau sa zic sa luati de la altii care au dar nu livreaza in tara, si sa aduceti. Daca vreti cu comanda dinainte creati optiunea de Factions CE si specificati ca produsu nu e pe stoc se aduce din afara si dureaza.
|
| | #167 (permalink) | ||
|
nu, nu e precomanda; ba da,o poti juca (nu Nightfall); mai multe detalii: http://gw.gamewikis.org/wiki/Guild_W...ase_Bonus_Pack are cheie trial de Prophecies/Faction si bonus key de Nightfall + 1 caracter slot
|
| | #170 (permalink) | ||
| Quote:
Ura \o/ prima veste buna despre nightfall
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
Da, normal : ? Guild Wars Nightfall Bonus Key, providing one additional character slot for a Guild Wars Nightfall account, as well as two exclusive items for the new professions ? a Fiery Sunspear of Shelter for the Paragon and an Icy Soulbreaker of Enchanting for the Dervish | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|