![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dudele Verzi - condica de prezenta
Ok, fac eu topicu' daca tot sunt prin zona. Aici vor posta cei care doresc sa intre in Dudele Verzi, ghilda PvP, sora cu Dudele Dulci. Experienta in PvP constituie un avantaj (nu conteaza ca esti vechi in Acre sau nu), da' nu e obligatoriu sa rezide in sute de meciuri de GvG. Si zic asta gandindu-ma la unii din Dudele Acre care au jucat vreo 20-30 de GvG-uri, insa sunt oameni seriosi si cu potential. De asemenea, exprimarea intentiei de a intra in Verzi nu este sinonima cu acceptarea automata. Va avertizez ca meciurile de GvG nu vor incepe din prima seara in care ne adunam. Vor avea niste discutii ca sa stim toti cum stam, de unde plecam, ce vrem sa facem si unde vrem sa ajungem. Revenind, postati aici nickul/nickurile din joc. PS: Ghilda e deja facuta, pe harta cu lava.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Sa vezi cum se enerveaza cei din Acre si trec la PvP de ciuda... Oricum, pare promitator ce se intampla cu Dudele Verzi, din cate vad pe thread... In ideea in care majoritatea celor care joaca PvP trec in Verzi, cred ca Acrele vor ramane ca si "recruitment pool" pentru ambele ghilde de PvP (iar PvP-ul din Acre va fi practic training).
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Sal all, postez si eu in numele meu si a 2 prieteni, ce s-au gandit intr`o zi cu soare sa incerce un joc nou Guild Wars... well am jucat ce am jucat, ne-am facut si un guilduletz, acum suntem toti 3 la un pass de lvl 20. Eu, Lord Chall sunt W/Mo, Pintea Haiducul R/Mo iar Andee Ro E/Ne. Jucam de aproximativ 1 luna, si tot ce am invatzat am invatzat pe cont propriu. Jucam aprox. 2-3h/zi iar in weekenduri cam de dimineata pana seara. Cum jucam pe teritoriu American, nu prea am gasit alti romani sa chemam in guild, insa minunea a fost sa dau peste forum si sa vad ca defapt comunitatea de romani in GW e mult mai mare decat imi imaginam. Acum... nu are rost sa ma apuc sa chem lume in guild, asa ca va propun daca aveti loc si pentru noi 3, la voi in guild ar fi nice. Daca nu sa ne indrumati sper un alt guild ce ar putea sa ne indrume mai departe... Am jucat doar PvE si am avea si noi nevoie de un pic de suport pentru PvP, poate GvG. Bafta all si c'ya in za game... | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Momentan exista Dudele Dulci (high-level pvp sa-i zic asa ) si Dudele Acre (restu'..., dar se face pvp si aici). Dudele Verzi sunt inca in stadiu de proiect ( ), si se vor a fi o a doua guilda de pvp-only dupa Dulci. Veti primi toti trei invite in Dudele Acre, trebuie insa sa iesiti din guilda veche inainte. Pentru alte intrebari contactati in-game generali de la acre: Dumah Soulreaver, Achile The Great, Faith Pvp, Vasile Kitrosu, Aure Striker, pe macar unul din astia ii gasiti tot timpul online
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
I-am dat invite in Dudele Acre lui Andee Ro - Lord Chall si Pintea Haiducul erau deja membri. Revenind la subiectu' topicului, astazi, a luat fiinta oficial Dudele Verzi. Suntem cam vreo 11 oameni, vom fi in jur de 15-16. Ora de intalnire de maine seara, luni, e ora 20, asa ati hotarat.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|