![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dudele Verzi - builduri
Se va juca asa (buildu' Dudelor Dulci actualizat): Mesmer/Monk Level: 20 Fast Casting: 13 (12+1) Domination Magic: 16 (12+4) Martyr [Elite] (Monk other) Phantom Pain (Illusion Magic) Shatter Delusions (Domination Magic) Shatter Enchantment (Domination Magic) Energy Burn (Domination Magic) Shame (Domination Magic) Mend Ailment (Protection Prayers) Resurrect (Monk other) Spiker #1 Ranger/Warrior Level: 20 Expertise: 14 (11+3) Marksmanship: 16 (12+4) Tactics: 6 Read the Wind (Marksmanship) Dual Shot (Ranger other) Punishing Shot [Elite] (Marksmanship) Savage Shot (Marksmanship) Favorable Winds (Marksmanship) Whirling Defense (Expertise) "Shields Up!" (Tactics) Resurrection Signet () Spiker #2 Ranger/Mesmer Level: 20 Expertise: 14 (11+3) Marksmanship: 16 (12+4) Inspiration Magic: 6 Read the Wind (Marksmanship) Dual Shot (Ranger other) Punishing Shot [Elite] (Marksmanship) Savage Shot (Marksmanship) Favorable Winds (Marksmanship) Whirling Defense (Expertise) Drain Enchantment (Inspiration Magic) Resurrection Signet () Necro Order Necromancer/Monk Level: 20 Soul Reaping: 9 (8+1) Blood Magic: 16 (12+4) Healing Prayers: 10 Blood is Power [Elite] (Blood Magic) Order of Pain (Blood Magic) Vampiric Gaze (Blood Magic) Rigor Mortis (Curses) Rend Enchantments (Curses) Convert Hexes (Protection Prayers) Heal Party (Healing Prayers) Resurrection Signet () Ele Warder Elementalist/Mesmer Level: 20 Energy Storage: 15 (12+3) Earth Magic: 16 (12+4) Glyph of Energy [Elite] (Elementalist other) Obsidian Flame (Earth Magic) Stoning (Earth Magic) Earthquake (Earth Magic) Ward Against Foes (Earth Magic) Ward Against Melee (Earth Magic) Earth Attunement (Earth Magic) Resurrection Signet () Mesmer Runner Mesmer/Monk Level: 20 Fast Casting: 10 (9+1) Inspiration Magic: 14 (12+2) Healing Prayers: 9 Protection Prayers: 3 Crippling Anguish [Elite] (Illusion Magic) Conjure Phantasm (Illusion Magic) Leech Signet (Inspiration Magic) Illusion of Haste (Illusion Magic) Healing Breeze (Healing Prayers) Mend Ailment (Protection Prayers) Distortion (Illusion Magic) Rebirth (Protection Prayers) +2 boon proti. Am pus "Shields Up!" in loc de "Watch Yourself!" si Earthquake in loc de Grasping Earth.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Earthquake e ok. Insa noi am schimbat earth ele-ul pe un air ele cu warduri si ambii rangeri sunt acum R/W - unul cu Shields Up! si altul cu Watch Yourself!. Insa air ele fata de earth ele e vorba doar de preferinta. Air ele are mai mult damage (in sensul de mai multe skilluri de damage) iar earth ele mai mult defence (warduri mai durabile). Va trebuie un "tutorial" de calling, daca scorpse are timp si e dragut sa vi-l faca. Daca nu, poate eu cand ajung in bucuresti (diseara sau maine).
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
aseara eu am jucat earth ele si pot spune ca mi`a placut mai mult decat atunci cand am jucat air ele in acelasi build . Obsidian flame nu are line of sight asa ca il consider mult mai eficient decat orb-ul Earthquake le da knock down in comparatie cu chain lightning. Problema majora e ca vrajile se casteaza destul de greu - asa ca trebuie sa anticipezi callingul . Evident ca Obsidianul si earthquakeul nu o sa le dai tot timpul cu glyph-ul dar asa ca idee iti faci exhaustion destul de mic ah si la ele ala nu are rost sa ii puneti major pe energy storage - nu sunt sanse sa ramai fara energie ( obsidian e doar 5 energy ) eventual ai putea sa bagi in altceva ... dar ar trebui sa renunti la un skill si nu stiu la care e indicat sa faci asta .
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Spike-u' la noi a fost decent, insa s-a vazut lipsa de experienta. In primu' rand, ajunsi la juma' hartii, Dulcile erau deja pozitionate, asa ca ne-au spikeuit primii. nihasa ne-a sfatuit sa o luam prin lava daca vrem sa ajungem primii. In al doilea rand, scosi din ritmu' nostru abia inchegat aseara, ne-am zapacit si am inceput sa facem greseli. Abia langa Lordu' nostru, am inceput sa ne revenim, in sensu' ca au fost ceva momente frumoase in care o data cam la 5-6 secunde picau instant cate doi oameni, cate unu' din fiecare echipa. In al treilea rand, cu un meci inainte, cand inca eram in Acre, am picat in primu' minut trei Dulci, insa cum am inceput sa nu mai avem energie (Dudele avand un build echilibrat cu 2 Me E-denial), cum n-a mai mers spike-u' si a urmat iarasi putina debandada. Tot asa, la Lord am inceput sa ne mai revenim si am picat in doua randuri cate juma' de echipa din Dulci pe care i-am impins pana la poarta. Cu buildu' asta am facut 3 victorii aseara in Acre, primele doua fiind aproape o simpla plimbare, iar a treia ceva mai dificila, fiindca picase Aure care era Necro. Am pierdut al patrulea meci din cauza unui spike de rangeri care au profitat de faptu' ca ambii stegari asteptau ca celalalt sa puna steagu'. Atunci ne-am gandit ca e mai bine sa avem in build Shields Up! decat Watch Yourself!. Daca aveti countere la ranger spike, in afara de "loveste-i primul", spuneti-le. Si a doua intrebare: cum se pica inamicii care fug, daca s-a inlocuit Grasping Earth cu Earthquake?
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sa fie clar ... earthquakeul e antimonci .. de obicei moncii stau apropiati unul de celalalt si de obicei se cere un rend si se numara de la 5 cand se ataca un monk - astfel ai timp sa castezi glyphul si sa dai si earthquake - cand ai castat earthquakeul inamici din zona sunt in fund ... cu putin noroc si monkul celalalt - astfel ca mai greu cu protective sau healing pe tinta. Si in al doilea rand earthquakeul e excelent chiar daca il castezi mai devreme nitel decat cand ataca spikerii tai ... pentru ca facand area dmg ... moncii lor nu or sa stie care e tinta reala. Tintele care fug - se muta pe longbowuri si se da . In buildul asta se poate pica si fara necro sau ele ... adica doar in 4 ( 2r +1 me + ori ele ori necro ) - asta fara ca ei sa aiba dp ... dar daca au dp si in 3 se pica usor . Daca va uitati pe observer la meciurile noastre o sa observati ca mai intotdeauna 1 din cei 5spikeri nu apuca sa casteze pentru ca tinta e deja moarta .
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
1. Da, si un warrior pica instant. Am observat si noi asta aseara pe pielea inamicilor. Mi-a placut ca se poa' spikeui vreo 2-3 inamici la rand, aproape unu' dupa altu', pana sa inceapa sa apara problemele cu energia. Asa am facut noi intr-un meci la adversari in baza, langa shrine. Au ajuns abia juma' pana la arcasii de la Lord. 2. Noi folosim Horn Vampiric cu health si Recurve Sundering cu health. Sa schimbam Recurve cu Longbow? Intreb, deoarece rassallah zicea la un moment dat ca intr-un meci ati ucis rand pe rand inamicii care se retrageau si m-am gandit ca ati folosit un skill de snare or smth. 3. Da, am observat si noi ca spike-u' merge chiar si cu un om in minus.
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
sub Recurve Bow)...singurul avantaj al sau ca trage de la mare distanta...totusi prefer un Drago Flat Bow (care este Flat Bow ) decat un Long Bow, unde riscul de a evada, rata, bloca sageata este de peste 90%. Pai cand tragi cu un Long bow sageata se vede in aer ca si bomba de la catapulta atunci de ce sa il iau...pentru ca oponentul sa anticipeze sai sa faca strafe ...no way ![]() In concluzie pentru al doilea arc trebuie luate in calcul distanta si timpul de zbor al sagetii pana la tinta, eh pai aici conform statisticilor recurve bow este optiunea de electie. Pentru build de interupt (short bow) si pentru pressure damage (cu Ignite Arrow, cu Kindle Arrow ..se ia Flat Bow)..in rest...eu pe asta mizez..probabil e chestiune de preferinta al doilea arc pe care il folosesti doar atunci cand tinta fuge sau cand ai viata prea scazuta de la Vamp. De preferat insa este si un slot de weapon gol fara arma pentru switch.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Are dreptate in privinta Long Bow. E cam naspa. In 90% din cazuri cand tinta e in miscare ratezi. Flat Bow are aceeasi problema avand cel mai mare flight time (1 sec). Dar ambele arcuri se descurca f bine sub efectul Read the Wind/ Favorable Winds desi oricum Flat e mai avantajos. Edit: sry pt aseara, mia picat netu... sper ca nu ati avut probleme prea mari...
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nope, i-am batut si in 7, ca erau stransi toti la lord deja si atat timp cat nu e split spike-ul merge perfect si fara 1-2 caractere. As prefera si eu earth ele in loc de air ele, pentru ca e destul damage. Ceea ce vreau sa intreb dulcile este cum se impart la split? Eu am zis asa in timpul meciului si a functionat (cu echipe de r1000 ce-i drept...) : atac: me/mo, ranger spiker no2, ele si un boon prot, aparare restul. Poate ca era totusi mai bine sa ramana ele-ul in aparare si sa vina necro-ul in atac? Inca ceva, atat timp cat nu am avut lag pe TS si in joc (eu fiind callerul), spike-ul contra dulcilor a mers bine. Ce-i drept, sunt constient ca au ales sa nu faca split ca sa ne dea noua mai multe sanse.
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
1. Apropo de split, la a doua victorie aseara, inamicii au facut split. Echipa noastra defensiva i-a picat in 10 secunde pe inamicii de la noi in baza: intai monku', apoi ele, apoi cei doi warriori. Si asta dc? De la orderele de necro care, chiar nu stiam, au acoperire pe toata harta. Faza si mai frumoasa a fost ca le-a ramas thiefu' la usa din dreapta, asa ca si echipa noastra defensiva s-a grabit sa ajunga prin fata la henchmen lor, in timp ce cea ofensiva tinea deja zona sub control. Astfel, le-am taiat calea catre thief si splitu' lor nu a mai fost posibil. Atunci a picat Aure, insa dupa cum s-a spus, daca se joaca bine, merge si fara un spiker. 2. Legat de meciu' impotriva Dulcilor, lag a fost de ambele parti. A castigat echipa cu mai mult experienta, mi se pare absolut normal. Apropo, era un asemenea lag, incat atunci cand faceam eu callu', abia dupa ce apasam Dual Shot si Punishing Shot aparea orderu', fapt confirmat de faptu' ca ma auzeam cu ecou pe TS cu delay de o secunda. Diseara cand intram, mai dam o tura pe la manechine sa verificam daca avem lag.
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Ok sa le iau pe rand. 1. Nu e preferinta la al doilea arc. Este Zealous Longbow of Fortitude. Cu longbow-ul ne permitem sa facem spike de la km distanta fara sa fim in raza lor. Mai ales la bodyguarzi este grozav, pe harta cu lava fiind un "high ground" de unde poti pica un bodyguard si arcasi fara ca inamicul sa poata da in tine cand sta langa ei. Deci daca vreti sa il jucati asa cum il jucam si noi nu improvizati ![]() 2. Grasping Earth. Aici nu e discutie, l-am luat doar ca sa fie 8 skilluri pe bara, cu gandul ca earthquake e prea scump la energie. Insa e un skill aproape inutil, pe care l-am scos de mult din build. 3. Split: la noi splitul se face in felul urmator (cu mentiunea ca moncii nostrii stiu sa reziste in conditii inumane ): aparare 1Mo + warder (in cazuri extreme vine si un ranger) si runnerul care isi face treaba. Apararea nu trebuie sa pice inamici ci doar sa pazeasca npc-urile de langa lord. Daca se baga in lord si stiu sa faca kiting si sa nu consume aiurea energie fac fata 1Mo+1warder. Rangerul vine doar daca inamicii au in echipa de atac blackout, si sta cu interrupturi pe blackout. Ideea de baza e sa reziste 3-4 minute in baza, timp destul pentru cei 5 din atac sa pice toata echipa defensiva inamica si sa intre si in bodyguarzi. FFFFFFFFF important: stabiliti de la inceput cine e in aparare si cine in atac pentru evitarea situatiilor de "ameteala" in care nu stie cine cum unde sa mearga.Bottom line: cei 2 din aparare foarte defensivi (runnerul e in grija acestora! si poate ajuta la aparare atata timp cat isi face perfect calculul timpului sa nu ofere morala adversarilor) iar cei 5 din atac super ofensivi (de fapt in sarcina lor cade scoaterea din baza proprie a adversarilor prin presiune asupra bazei lor). In general mergand pe aceasta treaba, nu am avut probleme cu cei ce au facut split. Moncilor care vor sa stea in aparare le recomand multe arene cu booneri, pentru ca acolo gasesc situatii de 4vs1. 4. Spike: Pana va explica Scorpse mai in detaliu si live, povestesc un pic despre modurile de spike: In mod normal spike-ul se face la incarcarea Dual Shotului. Inainte de spike se da Martir daca este disponibil (asta o face callerul Me/Mo). Spike-ul normal este 3,2,1 la 1 folosindu-se skillurile de 1 sec, la 2 de 2 sec etc (ca sa ajunga pe tinta la 0 - care nu se numara ).Mai exista spike cu rigor, care se face 5,4,3,2,1 si spike rapid. Spike-ul rapid se face daca adversarii au spike sau daca au DP. Spike-ul rapid este cam de doua ori mai rapid decat cel normal, si fiecare da cu ce apuca. In mod normal, dupa un spike daca este bine realizat, iti mai raman skilluri pentru urmatorul. Callerul cheama mai repede si restul dau cu ce au incarcat. Se mai ia cate o pauza de respiro din cand in cand Spike-ul rapid a fost foarte folositor de exemplu contra unei echipe de blood spike, care ne-a picat instant un om si apoi nu au mai reusit sa faca spike. La 6 min le-am batut lordul si ei aveau 45DP toti. Deci 24 de killuri vs player in 6 minute, si nu socotesc si NPC-urile picate.Mai mult despre spike povesteste Scorpse, ca el este expertul. Longbow e EXTREM DE IMPORTANT, sa nu uitati ![]() edit: la modul de Longbow ma refeream la cel cu +1/-1 energie. Parca Zealous ii zicea, sper sa nu ma insel.
__________________ Rassallah - Lvl 28 human male | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Este foarte important ca cei care il joaca sa nu isi schimbe pozitiile, adik unu care a jucat monk azi sa nu treaca mesmer maine. O sa dau niste detalii pentru cel care joaca necro pe ordere. Necro pe ordere trebuie sa fie pozitionat putin defensiv. Participa la spike doar cu vampiric gaze(daca un heal party e mai important poate sa renunte sa dea vampiric gaze, pentru ca tinta pica mai mult ca sigur ). Un strip Enchanment cred ca e mai bun decat rend, dar cum amandoua au rechargeu mare prefer sa merg cu shadow strike, pe care il folosesc in 1 din 5 spikeuri (cand prind orderul cu 20% de la staff). Probleme de energie nu ar trebui sa apara pe ceilalti atata vreme cat se dau niste bip-uri preventiv( mesmer-ul caller trebuie sa primeasca bip dupa 2-3 spikeuri, iar moncii in functie de presiunea care se pune pe ei). Bip nu se da decat daca viata nu e sub 2/3 din total chiar daca se cere(bip+order = 50% life sacrificiu). Trebuie cerut convert de la necro cand cineva are mai mult de 2 hexuri. In fata degenului sau iway un heal party sustinut pe necro e ftw. In momentul in care se cere Rigor, intai se pun orderele si pe urma rigoru(daca nu e timp pt amandoua, numai rigoru...scorpse numara rpd deh )
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Dual Shot se incarca destul de rpd si, repet, am fost in stare sa picam pana la 4 tinte (cu DP-uri) in 10 secunde or smth. Ne-am izbit de o problema insa: calleru' aseara a fost mesmeru', ceea ce a facut ca dupa prima tinta, unu' din rangeri sa spuna pe TS "vreau alta tinta", semnalizand astfel ca Dual Shot era iar ready. Si asa s-a pus problema: cine e calleru'? Mesmeru' sau unu' din rangeri - eu as prefera mesmeru', deoarece rangerii mai tre' sa fie atenti si cu pozitionarea (atat ca distanta, cat si sa fie cu fata la inamic). Quote:
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Okey, @Assasin: Cel mai bine ar fi ca rangerul sa dea callul pt ca el se pozitioneaza automat atunci cand selecteaza tinta. Nu este greu de facut. Al doilea ranger sta pur shi simplu coada dupa caller. In felul asta chemi tinte in raza ta, tinand cont shi de LOS desigur, in loc sa cauti poz dupa call. Astfel tu ai cam acelasi stres in joc shi mesmeru are mai putine griji. Pt ca doar dak iti stii bildu f bine poti sal joci 100% shi sa dai shi call in acelasi timp. Nu?
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|