![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| GvG in Dudele Verzi - comentarii
Tragand linie aseara: 2-1. Meciu' ala a fost pierdut in principal din cauza lagului, insa la toate trei partidele am avut totusi probleme cu coordonarea. Uneori tintele mele deja se departasera, alteori au fost chemate aiurea, uneori orderele veneau un pic cam rpd, alteori mesmeru' nici nu participa. Oricum, din cauza rollback-ului de aseara, avem statusu' curat. Nu numa' ca o sa mergem la manechine ca sa verificam lagu' si coordonarea, insa o dam o tura si prin Tomb, 2-3 meciuri, unde o sa vedem clar daca avem lag sau nu.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Nu stiu cum e la voi insa in Dulci call-ul e facut de mesmer. Daca voi strigati spike si mesmerul e putin out of range spike-ul e mai mult ca sigur treptat. Pe de alta parte numai mesmerul stie cand are martirul incarcat pentru a scoate conditiile de pe rangeri.
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da, asa am sugerat si eu. Acu' doua seri callu' a fost facut de mesmer, insa, dupa cum am mai explicat, uneori e nevoie sa facem 3-4 spike-uri in 15 secunde si deci nu e timp ca rangerii sa anunte ca Punishing Shot s-a reincarcat. D-aia am lucrat aseara cu unu' din rangeri ca si caller. Daca insa calleru' e mesmeru', prima tinta o cheama cand considera el, a doua insa doar cand unu' din rangeri zice "vreau tinta!" (asta insemnand ca are Punishing Shot incarcat - analog, si al doilea il are incarcat in acel moment). Merge si fara atentionarea rangerului, daca primu' spike se face cu Dual si Punishing, al doilea cu Dual si Savage (intre timp se incarca Punishing), al treilea iar cu Dual si Punishing si tot asa.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
@Cae: Cand jucam spike de rangeri in tomb in special....aveam asa...dual shot, punishing shot, savage shot. In mod normal mesmerul tre sa strige callul la un interval de 6 secunde, timp in care dual shot e deja incarcat si unul din tre savage shot sau punishing shot tre sa fie activ daca este al doilea spike. Timpul de 6 secunde acorda si un ragaz si pentru necro cat si pentru mesmer. deci asa in mod normal 3 tinte tre sa pice in 18 secunde...chiar daca ei dau rez ideal ar fi sa se dea un respike pe tintele cu DP deja! Acum inshir schilurile cu casting time si rechargeul (ignoram costul energiei ca nu are sens in discutie : - Dual Shot (Ranger other) Cast:0 Recharge:5 - Punishing Shot [Elite] (Marksmanship) Cast:0.5 Recharge:8 - Savage Shot (Marksmanship) Cast:0.5 Recharge:5 Dupa cum observati dual si savage au acelasi recharge. daca succesiunea ar fi Dual+Savage, evident daca astepti 6 secunde le ai din nou incarcate pe ambele deci punishing este inutil , adica nu il folosesti. Dupa cum bine se stie dupa un anumit update intre punishing si savage daca ar fi date consecutiv este o intarziere de 1/2 de secunda...DECI NU pot fi legate intre ele. Ideal (cel putin asa jucam in tomb) este succesiunea (Dual+Punishing>>Dual+ Savage>>>Dual + Punishing). Daca ambii rangeri trag in acelasi timp impreuna cu mesmerul..cred ca tinta ar trei sa cada..si astfel sa nu mai fie nevoie sa dea Savage imediat dupa punishing, pentru ca asa se creaza efectul de spike "In evantai"
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg ce nu intelegi. Teoretic, e asa (facem teoria chibritului ca vad ca o ceri): 1. Dual Shot + Punishing Shot (primu' spike) 2. Ambele incep sa se incarce, trec 5 secunde, Punishing Shot inca mai are nevoie de 3 3. Dual Shot + Savage Shot (al doilea spike) 4. Ambele incep sa se incarce, trec 5 secunde, toate trei sunt incarcate 5. Go to 1. Eu nu am zis ca dai Savage dupa Punishing, deci nu inteleg dc precizezi ca nu pot fi legate intre ele. Dual Shot + Punishing Shot + Savage Shot - toate trei impreuna - sunt necesare atunci cand tinta e un warrior sau cand lipseste unu' din spikeri (nu e suficient de aproape, e mort sau cinestiece naibii face).
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, ca sti si tu ca pe teren se intampla altceva ...si deci io stiu ca teoretic asa e cum sti si tu si cum stiam si eu. Ma plictiseam si deasta am scris.
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Trei meciuri jucate, ultimele doua in 7 oameni. Scor total 2-1, cu 3-0 eram in primii 500 acu'. Mi-e ciuda cand pierdem de la disconnecturi Eu sunt multumit de cum merge treaba, e loc si de mai bine, normal. Incepem incet-incet sa ne cunoastem. Incercati maine seara sa fiti gata pe la ora 21 si, daca e necesar sa schimbam ceva roluri, sa ii dam drumu' in Tomb pe la 21.15 si sa stam acolo vreo juma' de ora (pt. reacomodare si verificare de spike si lag).
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Hy there, ce mai faceti, ce ati facut aseara, cum a mers? Cine a fost runner? Nu incep sa ma scuz ca nu am aparut, dar a intervenit ceva si nu am putut sa ajung prin GW ieri. Cred ca vati descurcat nu? si fara mine ![]() EDIT: Ne strangem si noi o mana de oameni sa intram in top 300?
|
| | #12 (permalink) | ||
|
wey dormitoarele nu le varuim, le stropim cu shprey cu vopsea fosforescenta sa lumineze noaptea ![]() EDIT: assasin ce se intampla cu comanda mea la preorder? deja au trecut 5 zile o_O? ne intalnim sa mi-l aduci tu sau cum?
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Parerea mea este ca spike-ul de la rangeri se va cu ce skill ai disponibil atunci, preferabil ordinea dual, punish, savage insa daca primele 2 nu sunt gata dai cu savage apoi ce mai ai. Chiar daca nu se face spike perfect in acest caz infuserul advers (daca este) inca nu are 100% health ceea ce ii scade eficienta, nu se asteapta la spike asa repede si sunt sanse mari sa il rateze, va avea probleme cu energia. Daca nu au infuser tot se pune o presiune mare, ceea ce duce la lipsa lor de reactie in timp + probleme de energie. Reactionand mai greu -> nu mai trebuie spike perfect | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ideea e ca in serile astea sunt si meciurile cu Rapid si Steaua Plus ca eu maine am operatie si nu stiu cat de apt voi fi (habar n-am daca o sa stau la pat or smth). Oricum, in weekend ne putem dezlantui in toata splendoarea noastra, mai ales ca acu' exista motivatie din partea tuturor membrilor ghildei sa facem ceva.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Dupa parlamentari infinite (meciu' cu Rapid, intrat tarziu in joc, Achile lag, lipsa Dumah ca mesmer caller) am inceput cu roluri schimbate. Eu mesmer in loc de ranger, Vasile ranger in locu' meu, Tzaca Dan necro in locu' lui Vasile si Raz runner in locu' lui Tzaca. Chiar daca s-a jucat pe roluri diferite, tot am dat 3 victorii dintre care ultima cea mai importanta impotriva Brotherhood of Apocalypse (top 300) care ne batusera in seara cand a fost rollbacku'. De data asta, nu i-am picat pe toti cand am ajuns la ei la Lord, ci au ramas doi in spate care pazeau steagu' si ucideau runneru' nostru, luand astfel morala de vreo 3-4 ori la rand. In rest, cei 6 de la ei au aplicat aceeasi tactica ca meciu' anterior, adica lipit de zid in juru' arenei. Iar au fost momente cand a fost debandada la noi, insa per total am fost mult mai disciplinati ca data trecuta si am reusit sa ii picam - bodyguarzii lor erau morti de cand ne apropiasem de ei, insa n-avea rost sa dam in Lord cu ei in spate, langa zid. Ar fi tre' de la inceput sa ne retragem spre steag, sa ii omoram pe aia doi si sa ne asiguram pastrarea moralei - ne-ar fi salvat de mult chin. Plus ca atunci ar fi participat si runneru' la lupta care le-ar fi dat cripple daca jucau leapsa cu noi in juru' zidurilor arenei (hintu' lui Tudy). Eu ma gandisem la plantat de WAF in juru' arenei, am si cerut asta in joc, insa mi se pare ca nu s-au pus. Daca da, imi cer scuze. Apoi, la al patrulea meci ne-a picat Vasile. Ne-am descurcat binisor in 7, insa ne-am si grabit de cateva ori (aia fiind pe 2400 si ceva, bleah). Pe al cincilea meci l-am pierdut pe bune, au fost mai buni ca noi, mai cu experienta, plus ca dupa cateva spike-uri mi-am dat seama ca am lag, ca orderele vin cu o secunda, o secunda juma' mai tarziu. Asta ne-a costat batalia langa steag. In aparare la Lord s-au lipit mesmerii lor de ziduri care incercau si reuseau sa ne sece de energie. Am facut cateva incursiuni pe podet soldate de fiecare data cu kill, insa ei luau morala si s-au prins de faza, asa ca s-au pitit si mai bine, lasandu-si doar warriorii la camp deschis. Normal, ne-au tocat incetu' cu incetu', asta e. Btw, in ladder aparem cu o infrangere in plus si cre'ca deci cu o victorie in minus. In fine. Tzaca, sper ca ai inteleg ca buildu' de necro e f bun, testat si de Dulci si ca nu are skilluri useless pe bara - nu am dat noi de adversari buni ca sa fie nevoie sa le folosesti. Sper sa il joci asa cum e, ca sa avem rezerva pt. Vasile pt. rolu' asta (sau invers). Apropo, nu eram atent, da' a spus careva inainte sa incepem primu' meci ca nu are chef sa joace nustiuce build care i s-a cerut. Mi se pot da ceva detalii? Inca ceva, incercati sa aveti doua roluri din build gata facute. Tzaca are runner si necro, eu am mesmer si ranger, Vasile are necro si ranger etc.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|