![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Am facut acest thread pentru ca fiecare sa posteze ce stie cel mai bine sa joace. Va rog postati sub forma : IGN [In Game Name] : Guild Name : Profesie preferata : As dori sa nu existe alte discutii in acest thread..avem alte locuri in care sa comentam. IGN : Bogdan O/Ehwaz Nam/Warrior Karma/Bogdan Monk Guild Name : Dudele Verzi [CGR] Profesie preferata : Elementalist [pot juca si me daca e nevoie :>]
__________________ "Ea era frumoasa ca umbra unui gand, intre ape doar ea era pamant" | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
IGN: Aure Striker / Aure Avatar Guild Name: D Verzi Profesii care stiu sa joc (in ordine): Elementalist (sub toate formele cunoscute, fara probleme de adaptare la bilduri noi, neincercate) Necro (fara probleme) Ranger & War (doar bilduri care le cunosc sau le-am exersat) Mesmer (bilduri simple de nabi) Probleme de call apar doar la mesmer shi la necro. @Bogdan: nu profesia preferate trebe, ci pe aia care stii sa o joci :P
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
IGN : Achile The Great/Cupidon The Brave/Spiteful Angel Ftw Guild Name : Dudele Verzi [CGR] Profesie preferata : Joc un pic peste medie ca warrior, ranger (sa zicem imi place mai mult), restu in ordinea asta Mesmer, ele (pe aer si foc), monk (healer si prot), necro (in curs de initiere )
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|