![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In prezent, sunt patru ghilde romanesti conduse, direct sau indirect, de veterani ai jocului (unii cu experienta de aproape doi ani). Ordinea infiintarii lor este urmatoarea: Acre, Dulci, Verzi si Mici. Cine vrea sa intre intr-una din aceste ghilde sa isi exprime optiunea, atentie!, in functie de "tematica" fiecarei ghilde - nu incercati sa "trisati" deoarece ii veti incurca pe ceilalti: 1. Acre - PvE (incepatori + avansati) Lider: Smoking My Brains 2. Mici - PvP (incepatori + mediu) Lider: T U D Y 3. Verzi - PvP (mediu + avansat) Lider: Cae Indru 4. Dulci - PVP (avansat + expert). Lider: Rassallah Marea majoritate a Dudelor, indiferent de ghilda, se strange seara, in general de la ora 20 pana la 1.00 - pt. PvP/PvE. Serveru' de TS este 62.231.114.183 - clientu' poa fi downloadat de aici. Fiecare ghilda are canale separate (cel de GvG), dar si canale comune cu celalalte ghilde (PvE, Tomb, Discutii generale etc.). In curand, va exista o Alianta intre cele 4 ghilde care vor avea si in-game un canal comun de chat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO |
Esti dezamagit, micut hobbit? Of, mi-e greu, crede-ma te rog, foarte greu. Incerc sa ma gandesc la niste cuvinte linistitoare, la ceva prin care sa te ating, sa-ti alin nelinistile astea ce te bantuie. Nu ma face asta in sine prea nobil, dar curaj, curaj, iube, este o cauza dintre cele mai drepte! Ti-e gandul la frustrari si orgolii, cele din viata reala, si, in vreme ce mesteci satisfacut din felia atent unsa cu margarina vegetala cumparata de la taraba aia din colt, langa mercerie, in vremea asta, zic, iti spui cu o melancolica tristete ca le-o fi greu si lor, frustratilor si orgoliosilor, ca au si ei problemele lor, ca - daca nu sa-i intelegi - macar sa-ti ocupi cateva minute pe saptamana reflectand la asta. Minutele se scurg insa repede, margarina ameninta sa se prelinga spre barbie si-ti spui satisfacut: gata. De ajuns. Un zambet se iveste (nu, nu tamp) si o atent studiata ironie iti lumineaza ochii. Ihi, frustratii vietii, iote-i numa' cum se agita si-si debiteaza orgoliile lor din viata asta reala in gw, meh meh, ce bine ca am oameni cu interese comune in ghilda! Ihiii, ma duc sa fiu prietenos pe guild chat, iote ca a intrat Minel Ungureanu. (n-ajunge asta ofiter, pariez coaja asta de paine unsa cu margarina ce n-am s-o mai mananc, ce pisici, acuma sunt in gw... ce faceam?). Si tot asa. Mi-e foarte usor, amice, sa te invidiez, pentru viata asta reala a ta, fara orgolii si frustrari gw-istice, dar n-am s-o fac! Am sa rezist, ca intotdeauna, am sa zambesc linistit si am sa ma gandesc poate la aceleasi lucruri la care te gandesti si tu cateodata (nu pentru o perioada mai mare 2-3 minute, ca te-apuca durerea de cap si faringoseptul nu ajuta). Iar noaptea, noaptea, stiu! Sub perna (aia pe care nu pui capul, din vreun obscur motiv) ai bine ascunsa o carte pe care ai citit-o cand erai intr-a 10-a si erai cat pe ce sa folosesti citatul ala de la final pe post de semnatura pe forum. Dar te-ai razgandit. Iti place de italianul 'cela desi Pendulul l-ai abandonat pe la pagina aia cu matematica, si cateodata cuvintele ti le spui cu glas scazut, si-i zambesti tipei de la standul de ziare: Steat roza prishtina nomime... Aproape ca-mi pare rau pentru amintirile tale, amice, aproape... Mi-e teama ca am esuat in incercarea de a te ajuta cumva, iar mie nu mi-e teama niciodata. Poate de fapt nici macar nu am incercat.... da, asa trebuie sa fie. Exista, dragii mei, lucruri reale: motive, optiuni, decizii; si vreti sa le aflati, sa povestim despre asta. Iata: de ce este cel mai frumos joc inventat vreodata? Raspunsul este mai clar, mult mai clar, decat cele ce poate par cateodata evidente, la fel de bine cum este acelasi raspuns si la ceva treburi legate de realele 'celea. Este cel mai frumos joc inventat vreodata, pur si simplu. | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
salut vreau si eu un invite intr`un guild romanesc va rog.atm am un 20 A/N ; 14 E/Mo ; 9(allmost 10) E/(skilluri de R) in PRE(vreau title d legendary defender of ascalon) ; un 13 W/R ; si 11 E(in cantha).Detzin Proph si factions iar in curand voi achizitiona Nightfall si EotN. char name: El Scuub | ||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: Bucuresti |
Odată cu oferta revistei Level deţin şi eu (din nou) Guild Wars şi Guild Wars Factions. Aş dori să fac parte dintr-o ghildă (se poate şi doar cu henchmeni, dar puţină interacţiune umană nu strică). Nu pot juca în fiecare zi şi nu prea am experienţă; sunt interesat mai ales de PvE (voi fi şi de PvP până la urmă, dar momentan nu ştiu câte secunde aş rezista). În joc sunt de obicei cu La Plesneala, momentan W/Ele. | ||
|
| | #313 (permalink) | ||
|
Cauta si tu informatii pe Google. Este foarte dubios faptul ca n-ai auzit de Guild Wars pana acum. Ca o opinie personala, indiferent de unde-l iei (Level, daca se mai gaseste sau normal, din magazin) la ce pret are este pomana curata in comparatie cu ce ofera.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Comunitatea Romaneasca de Guild Wars
Pentru cine nu stie .. site-ul Oficial al comunitatii de romani este http://www.guildwars.ro ! Aici aveti posibilitatea sa cautati o ghilda de roamani in care sa va inscrieti !
| ||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cum spunea o colega: "L-am modificat in asa fel incat de acum asa o sa fie." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|