Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Thread Introduction
In prezent, sunt patru ghilde romanesti conduse, direct sau indirect, de veterani ai jocului (unii cu experienta de aproape doi ani). Ordinea infiintarii lor este urmatoarea: Acre, Dulci, Verzi si Mici. Cine vrea sa intre intr-una din aceste ghilde sa isi exprime optiunea, atentie!, in functie de "tematica" fiecarei ghilde - nu incercati sa "trisati" deoarece ii veti incurca pe ceilalti:

1. Acre - PvE (incepatori + avansati) Lider: Smoking My Brains
2. Mici - PvP (incepatori + mediu) Lider: T U D Y
3. Verzi - PvP (mediu + avansat) Lider: Cae Indru
4. Dulci - PVP (avansat + expert). Lider: Rassallah

Marea majoritate a Dudelor, indiferent de ghilda, se strange seara, in general de la ora 20 pana la 1.00 - pt. PvP/PvE. Serveru' de TS este 62.231.114.183 - clientu' poa fi downloadat de aici. Fiecare ghilda are canale separate (cel de GvG), dar si canale comune cu celalalte ghilde (PvE, Tomb, Discutii generale etc.).

In curand, va exista o Alianta intre cele 4 ghilde care vor avea si in-game un canal comun de chat.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-05-2006, 14:10   #21 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Lor le-am dat deja invite in Dudele Mici.

Ar trebui sa incepem sa facem un transfer din Acre in Mici cat de curand, ca deja in Acre e supraplin... Am facut un thread separat pentru asta.

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 01-05-2006, 17:24   #22 (permalink)
Registered User

sal ppl ... as vrea sa intru in Verzi daca se poate. IGN: Andee Ro ... momentan sunt in Acre .. insa vreau sa ma axez pe PvP ... asa ca pls invite me in Verzi ..

fuhrer is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2006, 18:14   #23 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Vei fi invitat in Dudele Mici, contact "T U D Y" sau "Vishnu V"

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 10:36   #24 (permalink)
Registered User

Salut. As dori sa intru si eu un guilda daca se poate. Ingame name Tzu Xing Ranger/Ritualist lvl20. Vreau sa vb cu romani, m`am saturat de atata engleza ). SI am nevoie si de un pic de ajutor in unele privintze ale jocului, inca nu am dat de cap la unele items ce si cum fac...;p. Thx

Airtouch is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 10:54   #25 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

se poate un sa intru si eu in Dude ? am inceput sa joc gw de curand deci sunt raton , daca se poate ( momentan sunt in ACR dar am sa ies diseara cand ajung acasa de la munca ) Nick Sarmalutza Ucigasa W/Mo 13

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 10:56   #26 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Vei primi un invite in Dudele Mici, in prima faza. Deocamdata suntem in reorganizari, deci s-ar putea sa fii mutat in Dudele Acre la un moment dat.

T U D Y is offline    Send Message via Google Talk to T U D Y Send Message via Xfire to T U D Y Reply With Quote
Old 02-05-2006, 11:00   #27 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Tzu, ai invite in Dudele Mici.

WarChiD, imi zice ca esti deja membru in alta ghilda... Trebuie intai sa iesi de-acolo, si apoi iti pot da invite.

Old 02-05-2006, 11:17   #28 (permalink)
Registered User

upsy.... A aparut o problema.... nu pot intra in joc... Ma loghez si imi apare chestia aia rosie pe mijloc... la fel ca inainte de 28, data lansarii.... "Your account is not currently authorized to play Guild Wars."... ?!? Adica ? de ce ? e prima daca cand mi-a aparut asta.... ? pls help

Old 02-05-2006, 11:19   #29 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

thnx nu conteaza unde sa aud romana si dupa de ajung la 20 o sa incep cu pvp ( asta dupa ce imi iau tot ce inseamna skills si ma imbrac calumea )

vreau sa comand si factions , intrebare este : eu joc acuma pe contu unui bun prieten care a plecat din romania si mi-a lasat mie contu si tot ce e pe el , ce e mai bine sa il folosesc pe al lui si sa ii pun cd-key de factions sau sa imi fac cont nou cu cd-key-ul de la factions?

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 11:22   #30 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Pai, daca faci cont nou, nu vei avea acces decat la content-ul din Factions. Altfel, "unind" conturile, vei putea sa te plimbi de pe un continent pe altul, vei avea acees la toate skill-urile pe acelasi char, etc.

In alta ordine de idei, sa iesi din ghilda in care esti acum, ca sa-ti pot da invite.

Old 02-05-2006, 11:23   #31 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Tu ai facut preorder la Factions?

Old 02-05-2006, 11:25   #32 (permalink)
Registered User

Da, de la CG. Am facut acum cca. 3 saptamani... Am platit totul integral din prima data cand mi`a venit CD`ul ala cu preorder... INCA ASTEPT jocul full :-x... Dar ce are ? De ce nu merge ?

Old 02-05-2006, 11:28   #33 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Iti tre' al doilea cd-key, cel permanent, care vine cu jocu' full. Rabdare.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 12:23   #34 (permalink)
Registered User

Am primit invitatia, saru'mana boierule. Sunt in Dudele Mici Tocmai ce mi-am servit si Factions astazi, am facut comanda la CGO shop, si fiind din Bucuresti am tras o fuguta dimineata pana acolo si l-am "saltat". Abia astept sa termin munca si sa ajung acasa

M0rphin is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 13:20   #35 (permalink)
Registered User

Hitsugaya's Avatar

As dori si eu sa ma alatur ghildei

Salut as dori si eu sa intru in guilda. Am fost demult (cam acum un an ) in Dudele Acre dar am dat accountu imprumut o vreme si o parasit guildu. Am trei caractere lvl.20(un W/, N/Me,Me/E ),si mai am doua caractere de faction un A/E si un E/Rt care sunt lvl mic. M-am cam saturat de PvE asa ca as dori sa joc si sa invat PvP. Am jucat pana acuma cateva meciuri in HA si am vreo 5 victorii asa ca m-am gandit la Dudele mici. Numele characterului meu este Sakura Kempachi.(dar numai deseara ca trebuie sa ajung acasa si dau leave la guildu in care sunt acum)

Hitsugaya is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 13:31   #36 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Ok, lasi un mesaj aici pe forum cand ai iesit din guildul vechi, si-ti dau invite.

Old 02-05-2006, 13:55   #37 (permalink)
Registered User

Am primit si eu invite. THX TUDY

EXANIMUS is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 15:37   #38 (permalink)
Registered User

andrei2005's Avatar

sal, as dori si eu un invite in mici te rog, nu mai joc pve deloc, am inchis cu 3 caractere pve dar m-am plictisit de el.Am majoritatea skillurilor deblocate.
jucator: mesmera codrului
scuze uitasem sa pun

andrei2005 is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2006, 15:38   #39 (permalink)
Registered User

T U D Y's Avatar

Spune si tu un ingame name, ca sa stiu cui sa dau invite.

Old 02-05-2006, 16:02   #40 (permalink)
Registered User

andrei2005's Avatar

sunt si eu in mici thx T U D Y

andrei2005 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules