![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In prezent, sunt patru ghilde romanesti conduse, direct sau indirect, de veterani ai jocului (unii cu experienta de aproape doi ani). Ordinea infiintarii lor este urmatoarea: Acre, Dulci, Verzi si Mici. Cine vrea sa intre intr-una din aceste ghilde sa isi exprime optiunea, atentie!, in functie de "tematica" fiecarei ghilde - nu incercati sa "trisati" deoarece ii veti incurca pe ceilalti: 1. Acre - PvE (incepatori + avansati) Lider: Smoking My Brains 2. Mici - PvP (incepatori + mediu) Lider: T U D Y 3. Verzi - PvP (mediu + avansat) Lider: Cae Indru 4. Dulci - PVP (avansat + expert). Lider: Rassallah Marea majoritate a Dudelor, indiferent de ghilda, se strange seara, in general de la ora 20 pana la 1.00 - pt. PvP/PvE. Serveru' de TS este 62.231.114.183 - clientu' poa fi downloadat de aici. Fiecare ghilda are canale separate (cel de GvG), dar si canale comune cu celalalte ghilde (PvE, Tomb, Discutii generale etc.). In curand, va exista o Alianta intre cele 4 ghilde care vor avea si in-game un canal comun de chat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Hey, As vrea sa intru in una din ghilde (Acre?). Am jucat cu unii dintre voi in beta (Evil Lestat)... si apoi doar o luna. Vreau sa imi fac caracterul principal un Necro; a doua profesie sau Mesmer sau Ritualist. Apoi un Rager/Air Elementalist cred. As vrea sa discut cu cineva despre un eventual build. Si mai am nevoie de cineva din Dude sa ma ajute sa mut niste bani/items. (am mai multe cdkeys si iau unu nou)
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 26-05-2006 at 14:30.. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Am mai dat de o ghilda de romani care ar vrea sa faca join la alianta Sint vreo 10, se cheama Dacians Reborn [ROM] si omu cu care am vorbit e Brave Mugurel. I-am dat citeva nume de contact de oameni de la noi cu care sa vorbeasca si adresa forumului. Daca e vreun ofiter sau cine se ocupa de "achizitii" sa-i dea un mesaj in joc, daca nu da el de voi intii | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Invite me pls > 'Dude Mici' The Fatal Portrait Ma ajuta cineva sa mut niste chestii de pe alt cont? tx
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Recrutare!!!
Salut dragi colegi de bresla.Pentru cei care nu au jucat Guild Wars va recomand din suflet sa-l incercati pentru ca este un joc minunat.Cei care joaca stiu ca mai nou se formeaza aliante intre ghilde.Alianta condusa de Dudele Dulci care are peste 200 de romani a desemnat alinta Spirits Of Romania sa recruteze noi membrii.Avantajele intrarii in acestei ghilda sunt nenumarate: -jucatorii se ajuta (imprumuturi de bani rezolvari de questuri etc) -se organizeaza pvp si pve -se leaga prietenii -ne reprezentam tara si pe noi(apopo avem un cape foarte misto care seamana cu stema tarii),etc. Sunt rugati cei care sunt interesati sa isi posteze numele sau sa ma contacteze pe id de mess andrei_the_wise(nu veti regreta). Va multumesc pentru atentia acordata! | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
pls [re]invite me in Dudele Mici made a little mistake /The Fatal Portrait edit: gata
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 30-05-2006 at 20:56.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|