![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In prezent, sunt patru ghilde romanesti conduse, direct sau indirect, de veterani ai jocului (unii cu experienta de aproape doi ani). Ordinea infiintarii lor este urmatoarea: Acre, Dulci, Verzi si Mici. Cine vrea sa intre intr-una din aceste ghilde sa isi exprime optiunea, atentie!, in functie de "tematica" fiecarei ghilde - nu incercati sa "trisati" deoarece ii veti incurca pe ceilalti: 1. Acre - PvE (incepatori + avansati) Lider: Smoking My Brains 2. Mici - PvP (incepatori + mediu) Lider: T U D Y 3. Verzi - PvP (mediu + avansat) Lider: Cae Indru 4. Dulci - PVP (avansat + expert). Lider: Rassallah Marea majoritate a Dudelor, indiferent de ghilda, se strange seara, in general de la ora 20 pana la 1.00 - pt. PvP/PvE. Serveru' de TS este 62.231.114.183 - clientu' poa fi downloadat de aici. Fiecare ghilda are canale separate (cel de GvG), dar si canale comune cu celalalte ghilde (PvE, Tomb, Discutii generale etc.). In curand, va exista o Alianta intre cele 4 ghilde care vor avea si in-game un canal comun de chat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
salut joc de 3-4 luni am armura full fow pe warrior pe un caracter si o parte pe altu mai am si alte caractere cum ar fi un SS si un Barrager cu care stiu sa joc foarte bine si nush sa zic unde ma incadrez Verzi sau Dulci, k skill sunt avansat si nu prea am jukt PvP as dori o invitatie pe numele Dark Lord Phantom multumesc.
| ||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
Daca nu ai experienta de PvP, probabil in Mici ar fi cel mai bine. Acolo sunt cei care au experienta de PvE si care vor sa incerce si PvP intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. In Dulci si Verzi se joaca 90% PvP, si acolo s-au adunat cei care au deja experienta de cateva luni de PvP...
| |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
ceau la voi , joc guild wars aproximativ din primele sapatamani d cand a aparut ,caracterul meu preferat e e/mo lvl 20 cunosc majoritatea buildurilor (air,fire ,earth,water) am experienta de 1.209.050 ...si as fi curios sa joc si eu intr`o guilda romana ...daca vreti sa ma acceptati scrieti`mi va rog inainte pt. ca momentan sunt in alta guilda.nikul este Skorpion King (P.S. sunt din arad ) am t.s. si vent(ventrilo)
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | guilda
Mi-am luat si eu Factions acum vreo 3 zile si sincer sa fiu as dori sa cunosc mai multi romani daca se poate sa ma invitati in guilda pentru incepatori ar fi ok IGN este Karma Kabria si da stiu inca sunt noob la jocul asta | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |