![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In prezent, sunt patru ghilde romanesti conduse, direct sau indirect, de veterani ai jocului (unii cu experienta de aproape doi ani). Ordinea infiintarii lor este urmatoarea: Acre, Dulci, Verzi si Mici. Cine vrea sa intre intr-una din aceste ghilde sa isi exprime optiunea, atentie!, in functie de "tematica" fiecarei ghilde - nu incercati sa "trisati" deoarece ii veti incurca pe ceilalti: 1. Acre - PvE (incepatori + avansati) Lider: Smoking My Brains 2. Mici - PvP (incepatori + mediu) Lider: T U D Y 3. Verzi - PvP (mediu + avansat) Lider: Cae Indru 4. Dulci - PVP (avansat + expert). Lider: Rassallah Marea majoritate a Dudelor, indiferent de ghilda, se strange seara, in general de la ora 20 pana la 1.00 - pt. PvP/PvE. Serveru' de TS este 62.231.114.183 - clientu' poa fi downloadat de aici. Fiecare ghilda are canale separate (cel de GvG), dar si canale comune cu celalalte ghilde (PvE, Tomb, Discutii generale etc.). In curand, va exista o Alianta intre cele 4 ghilde care vor avea si in-game un canal comun de chat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Salut, abia am inceput si am nevoie de un pic de indrumare sau chiar ajutor(daca are cineva timp de mine sau ptr mine )! Imi poate da si mie cineva invite ( Nick: "My God Thor")? Va multumesc anticipat! Bafta maxima! Cu respect, Olaf! | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| invite
Va rog daca se poate sa-mi dati invite in "acre", IGN "casualman Lancelot" W/Mo 20 560.789 xp. Va multumesc P.S.: Tocmai ce am plecat dintr-o guilda, (nu era activa deloc, nici macar leaderul nu se mai loggase se 3 sapt) Intelegeti ca nu era tocmai frumos sa ma vad zi de zi eu cu mine si guildhall-ul pustiu | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Voi intra si eu de curand in jocul asta momentan vreau sa scap de wow cand voi intra vreau sa inv si eu ceva despre el c si cum ca tot citesc aici r/mv s/wa nu prea inteleg sunt putzin ametzit d ce citesc aici si pls e-mail me 1 p cine cont cand intru in joc bibi_19_2002@yahoo.com! thx
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|