Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-04-2006, 14:00   #1 (permalink)
Registered User

AchiletheGreat's Avatar

Probleme gogule.....

Treceam mai devreme prin siteul CG shop...si m-am oprit cu privirea asupra commenturilor postate la jocul GW Factions...si am inlemnit cand am vazut cum niste pustani de 12-14-15 ani arunca cu noroi pe munca baietilor de la NC Soft&Arena Net. Nu pot sa cred ca sunt atatia terminati care se gandesc ca ar putea sa joace guild wars (chiar daca pe pachet scrie age 12+, "wey e vorba de aceia din america, korea si europa centrala pentru ei este acel logo, nu pentru europa de est in special). Eu personal daca as fi lucrat la departamentul de advertising and all...as fi pus pe cutie age 18+ si 21+ la romani.
Nu-i de mirare ca toata europa ne vede cum ne vede! Nu stim nici macar sa citim...dapai sa vorbim!
Free client download is not = with free game /dohhhhhhhhhhhhhh!
Toti vor gamuri free si/sau cracuite....traim intr-o tara piratata....NO EXIT?

AchiletheGreat is offline    Send Message via Xfire to AchiletheGreat Reply With Quote
Old 26-04-2006, 14:49   #2 (permalink)
politically incorrect

Dumah's Avatar

Am citit si eu chestiile alea. Nu trebuia sa-i bagi in seama, asta e valoarea .Cat despre 21+... not a good idea

Quote:
Autor: Killer
Sunt de acord cu ''Autor: Unknown
daca scrie GRATIS ATUNCI SA FIE GRATIS BOILOR
'' adik daca dau click pe reclama atunci de ce nu e 0 lei bre??? aaaaaaaa...stiu de ce ...suntem in Romania mai baietzi si fete....GOT IT!!

Dumah is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2006, 16:37   #3 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

cred k media de varsta la comenturile alea e pe la 10 ani... au venit toti CS-istii amatori care pierd banii si noptile prin icafeuri cu wallhakuri si alte prostii sa comenteze si ei...

imho sa se intoarca la MU-ul si CS-ul lor

desi cred ca administratorii ar cam trebui sa mai curete pe acolo ca e ca la balamuc

Elendoras is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2006, 19:50   #4 (permalink)
Registered User

I-am pus eu la punct, shining knight to the rescue (oricum nu or sa inteleaga nimica, insa nu am putut sa ma abtin :P)

rassallah is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 07:53   #5 (permalink)
Registered User

King Abadon's Avatar

Cum ca sa vedeti dialogurile dudelor pe CG shop am copiat in intregime aceste minunate replici care vor fi si pe gustul vostru(am observat ca sunt unii care nu stiu cum sa ajunga la shop )

"GHILIMELE"
"""""Autor: Andreas Fruth (rassallah)
Of, of... Jocul asta necesita o oarecare inteligenta (macar medie) si niscaiva "skilluri" sociale. Asa ca cei care aruncati cu injurii stati flexati ca oricum si daca era gratis tot nu intelegeati mare lucru din el.
Pentru cei cu adevarat interesati va pot spune urmatoarele (jucand de 1 an primul GW, fara sa ma plictisesc):
jocul este un melanj de Counter Strike sau Battlefield sau Halo cu Magic: The gathering. Adica PvP-ul este extrem de diversificat si teamplay-ul este la inaltime (poate cel mai bun PvP la ora actuala).
Nu poate fi comparat cu WoW, deoarece WoW se bazeaza mai mult pe timpul dedicat de o persoana, iar GW necesita mult mai putin timp dedicat, insa alaturi de altii in PvP veti descoperi adevarata fata a jocului."""""

Asta a fost Rassa

"GHILIMELE"
""""" Autor: iube
Nu-l ascultati pe rassallah. Pentru voi, va asigur ca aveti perfecta dreptate. Jocul este super naspa si nu merita banii ori timpul vostru. Nu-l cumparati. Ati auzit? Sa nu care cumva sa-l cumparati. E NASPA. NU-L CUMPARATI!!!""""""

Asta Iubitica noastra

"GHILIMELE"
"""""Autor: dumah
Complet de acord cu iube. E naspa rau jocu asta. Nu il cumparati. Va fraieresc astia de la computergames. Va recomand CS sau WoW, alea sunt cele mai tari, si te mai poti si lauda la scoala/gradinita cate fraguri ai sau ce super-mega-tare armura ti-ai tras pe warrior"""""

Asta Duma al Nostru

Dupa cum vedeti parerile lor difera in totalitate.
In fine deduceti voi dc au scris fiecare ce au scris si nu uitati GG HF

PS: Forta shining knight. The force is with you. :P:P:P:P:P:P:P:P:P

King Abadon is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 21:18   #6 (permalink)
Registered User

Cool

duma aia n`au warrior au human paladin :P

Bogdan O is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 21:35   #7 (permalink)
politically incorrect

Dumah's Avatar

Las ca si noi avem human paladin aici . Vezi ca ai uitat un h la numele meu. Si Abadon la fel

Dumah is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2006, 21:38   #8 (permalink)
Registered User

Probabil ca l-au uitat voit Adica iti zic baietii pe scurt ca esti o duma =)) Si btw, in WoW exista warrior, din cate imi amintesc de acu un an.

rassallah is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Guild Wars

Thread Tools

Posting Rules