![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu zic sa continui sa ii intrebi pe cei de la ANet aici pe forum. Fa mare tambalau, eu zic ca unu din sutele lor de spioni care citesc zilnic toate forumurile de GW de pe net, va raporta situatia unuia din sefii de acolo care cred ca va veni urgent aici sa rezolve problema. rock on
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
in orice caz...daca nu mai exista nici o posibilitate sa imi revendic contul inapoi...mai am o speranta ...cu noul key de la factions...nu? Doar ca as lua totul de le 0!.....this give's me creeps and let me hopeless!
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Inca nici un mail de la arena. dar in urma citirii acelui forum furnizat de tudy...incep sa ma mai luminez.....cred ca tre sa am mai multa rabdare...dar nu cred ca voi avea mai mult de 3 zile...nu stiu la cine sa apelez sa ma ajute, inclusiv pe vishnu...de care imi pare foarte rau...nu stiu daca niste scrisori de la toate dudele catre arena ar aduce la lumina problema asta si ar rezolva-o!!!! Inca mai cercetez....si incerc sa nu imi perd sperantza!
__________________ May Dwayna be with you, or go to Grenth to get a blessing! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| veste buna cred
in urma citirii acelui forum de la ToK..cei doi care au avut ban pe motiv de overfarming...in final au fost de-banati....cum? Gaile Gray FTW! Daca ar fi si cazul meu si al lui vishnu la fel....cum luam legatura cu G.Gray si cum expunem problema....eu si vishnu in nici un caz nu suntem BOTZI! Mai jos va dau niste extrasuri de text din ce am citit io: N-am putut da copy paste, avea protectie.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
... Achile, sigur nu tia aparut un mesaj "You have been playing for 12 hours, please take a brake or we will ban your account" shi nu ai vazut tu???
__________________ Oldie but goldie: "R 2-3 ViM Trappers looking for one more R9 iway W/R to complete party! Vent req! PM me!!!" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|